16 millió euróról írtak a spanyolok két napja. Én abból indultam ki.És 15m fontért lesz eladva.
AS English ✔@English_AS
Filipe Luis returns to Atleti for 16 million euros.
2:26 PM - 25 Jul 2015
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 27., hétfő 11:35
16 millió euróról írtak a spanyolok két napja. Én abból indultam ki.És 15m fontért lesz eladva.
HozzászólásSzerző: szbence » 2015. július 27., hétfő 11:34
Csak 800 000 font lesz a bukó.rojiblanco írta:Realista24 írta:
Látom José megint belenyúlt a tutiba, Filipe Luist tavaly megvette az Atmától, most vissza is adta nekik egy nagyobb bukóval.
Annyira nem vészes, négy millió euró lesz kb. a különbség a két ár között.
HozzászólásSzerző: rojiblanco » 2015. július 27., hétfő 9:50
Valóban, százalékosan nem kevés. Nem is értettem miért vették meg, egy védekezésben sokkal erősebb Azpilicuetát abban a játékrendszerben biztos volt, hogy nem tud kiszorítani. 20 millióért meg sok a padra.Realista24 írta:4 millió nem olyan sok, de ha az eladási/vételárhoz viszonyítod százalékosan, (mert úgy van értelme) akkor igen.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 26., vasárnap 14:29
4 millió nem olyan sok, de ha az eladási/vételárhoz viszonyítod százalékosan, (mert úgy van értelme) akkor igen.Annyira nem vészes, négy millió euró lesz kb. a különbség a két ár között.
HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. július 26., vasárnap 14:24
hát kell is nekik. Turan eléggé nagy érvágás. Viszont ahogy olvasom Thiago Motta lenyilatkozta hogy elakarja hagyni a psg-t és az atleticoba menne.Kerlon írta:![]()
![]()
Az Atletico meg szerintem remekül építkezik. Ha minden második igazolások beválik, akkor már nagyon jól jártak.
HozzászólásSzerző: rojiblanco » 2015. július 26., vasárnap 13:16
Annyira nem vészes, négy millió euró lesz kb. a különbség a két ár között.Realista24 írta:Látom José megint belenyúlt a tutiba, Filipe Luist tavaly megvette az Atmától, most vissza is adta nekik egy nagyobb bukóval.
A mentalitás is megvan
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 26., vasárnap 11:41
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 25., szombat 23:48
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2015. július 22., szerda 12:08
Kösz az infót!palesz77 írta:Ő az első játékos, aki fullra végigjárta a Barca akadémiát, nem türelmetlen, szóval ne álmodozz róla, hogy Wenger elviszi, még ha a Daily Mail azt is írja..alexoxladjackoxi írta:Valaki írna nekem egy pár szót Sergi Samperről?! Annyit tudok róla, hogy 20 éves és szűrő. Mennyire ígéretes, mit érdemes róla tudni?Max kölcsönbe menne, de oda se szívesen, maradni akar.
Amúgy nézd meg ezt és ezt, többet megtudsz belőlük. Rohadt tehetséges gyerek, maradjunk annyiban.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. július 22., szerda 11:51
Ő az első játékos, aki fullra végigjárta a Barca akadémiát, nem türelmetlen, szóval ne álmodozz róla, hogy Wenger elviszi, még ha a Daily Mail azt is írja..alexoxladjackoxi írta:Valaki írna nekem egy pár szót Sergi Samperről?! Annyit tudok róla, hogy 20 éves és szűrő. Mennyire ígéretes, mit érdemes róla tudni?
HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. július 22., szerda 11:42
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2015. július 22., szerda 11:40
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 21., kedd 11:38
HozzászólásSzerző: GT37 » 2015. július 21., kedd 11:28
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. július 20., hétfő 15:02
Majd meglátjuk.Ugye ismerve Cholo edzői filozófiáját,az nem biztos hogy elég,ha valaki kreatívabb labdarúgó,mert a taktika sokat elvehet ebből a kreativitásból,ha mondjuk xy be van szorítva egy 3X5-ös négyzetbe és abból csak minden szökőévbe mozdulhat kirojiblanco írta:Az biztos, tavaly voltak olyan meccsek, amik rendesen fájdalommal töltöttek elmorientes írta:Na mindegy,a lényeg hogy nem viszi túlzásba a csapat a kreatív támadójátékotA keret viszont eddig jól alakul, Carrasco, Vietto és Correa sem ügyetlenek, ma meg elvileg érkezik Savic, aki szintén nem az a falábú védő.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. július 20., hétfő 14:41
Engem Koke fog érdekelni rohadtul, ha jól olvastam, végre kicsit hátrébb fog játszani, és idén nem egy Mandzukic lesz előtte, hanem normálisan mozgó csatárok, minden adott ahhoz, hogy kicsit fejlődjön mint irányító.. Costát is elég jól ki tudta szolgálni, ha van passzsáv, azt általában meglátja azért, úgyhogy bízom abban, hogy idén fejlődik és szintet lép kicsit. Lövöldözni egészen szeret - nem is lő rosszul -, mezőnymunkája hatalmas, kis passzos játékot érzi, pontrúgásokban egyik legjobb, már "csak" 'open playben' - gőzöm sincs hogy mondják magyarul, szabad játék?rojiblanco írta:Az biztos, tavaly voltak olyan meccsek, amik rendesen fájdalommal töltöttek elA keret viszont eddig jól alakul, Carrasco, Vietto és Correa sem ügyetlenek, ma meg elvileg érkezik Savic, aki szintén nem az a falábú védő.
HozzászólásSzerző: rojiblanco » 2015. július 20., hétfő 13:19
Az biztos, tavaly voltak olyan meccsek, amik rendesen fájdalommal töltöttek elmorientes írta:Na mindegy,a lényeg hogy nem viszi túlzásba a csapat a kreatív támadójátékot
HozzászólásSzerző: Drake » 2015. július 20., hétfő 11:29
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. július 18., szombat 14:57
Na mindegy,a lényeg hogy nem viszi túlzásba a csapat a kreatív támadójátékotrojiblanco írta:A sok pontrúgás gól inkább tavaly volt jellemző. Amikor meglett a bajnokság, akkor ugyanannyi gól volt pontrúgásból, mint a Realnak, a Bilbaónak pedig egyel több. Mondjuk a 7-0-nál pont egy szögletgól volt az elsőmorientes írta:Az lehet,de fő célkitűzés mindig a valahogy húzzuk be,meg azidegenben jó aziksz.Aztán,persze ha megtörik az ellen két pontrúgás után,akkor előfordulhat a kiütés.
Persze Cholo a 7. gól után,az infarktus szélén,integet hogy álljanak vissza ,a 89. percben![]()
Csak pontrúgásokkal nem lehet bajnokságot nyerni, tavaly viszont nulla volt a támadójáték, ezt elismerem.
HozzászólásSzerző: rojiblanco » 2015. július 18., szombat 8:07
A sok pontrúgás gól inkább tavaly volt jellemző. Amikor meglett a bajnokság, akkor ugyanannyi gól volt pontrúgásból, mint a Realnak, a Bilbaónak pedig egyel több. Mondjuk a 7-0-nál pont egy szögletgól volt az elsőmorientes írta:Az lehet,de fő célkitűzés mindig a valahogy húzzuk be,meg azidegenben jó aziksz.Aztán,persze ha megtörik az ellen két pontrúgás után,akkor előfordulhat a kiütés.
Persze Cholo a 7. gól után,az infarktus szélén,integet hogy álljanak vissza ,a 89. percben![]()
Jelenlévő fórumozók: 64 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem