Igen azt.BarçaNorbi írta:Tejsavót akarsz?

Testépítés
Re: Testépítés
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
- Kedvenc csapatod: Barça
Tejsavót akarsz? Fehérjékből tényleg van 1000 féle, attól függően ki milyen célra alkalmazza, vagy kinek mennyire kényes a gyomra. 100% Whey Proteint ittam eddig, nem volt vele semmi baj, én az ízével is meg voltam elégedve(sokan szidják, hogy nagyon édes, én szőlőcukorral ittam edzés után nem volt gáz, amikor tisztán ittam még hiányoltam is az édességet, de ez inkább az én elferdült ízlésemSierra írta:Whey proteinből ki melyiket ajánlja?
Én Scitecen gondolkodom, de abból is van vagy 1000 féle, nem tudom melyiket lenne érdemes. Azért annyira ne legyen drága.

Egyébként azt meg kell említeni, hogy a 100%Whey Protein nem a szakma csúcsa, csak Mo-n ez van a legjobban reklámozva, így ezt issza a legtöbb ember.
Whey proteinből ki melyiket ajánlja?
Én Scitecen gondolkodom, de abból is van vagy 1000 féle, nem tudom melyiket lenne érdemes. Azért annyira ne legyen drága.
-
Köszi berendeltem a whitecoco-t és a bluberry/yogurt-ot, ha megjönnek akkor írok az ízükről véleménytkapor_89 írta:Látom mindenkit megfertőztem a SMal:) Elvileg minőségi különbség van oldódásban és ízben az instant javára, úgyhogy azt vegyétek, én is csak azt kóstoltam eddig. Az a 9500 2.5 kgos. Csokis banán és csokis kókusz kipróbálva, kurvajó, de a többire sincs panasz

-
- Kedvenc csapatod: Találd ki
Látom mindenkit megfertőztem a SMal:) Elvileg minőségi különbség van oldódásban és ízben az instant javára, úgyhogy azt vegyétek, én is csak azt kóstoltam eddig. Az a 9500 2.5 kgos. Csokis banán és csokis kókusz kipróbálva, kurvajó, de a többire sincs panasz
- Seraf
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Ramos, Benzema, Varane, Casillas, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencváros
én az Instantot rendeltem, a legolcsóbb helyről akkor már a legdrágábbat
6x annyi íz van belőle meg gondolom jobban is oldódik

-
Ti milyen fehérjét rendeltek a Stillmassról? Eddig 100 Whey Proteint rendeltem a Scitectől, itt ennek melyik a legjobb megfelelője? Valami hasonló összetételű tejsavót szeretnék rendelni.Seraf írta:na most, hogy ingyen szállítás van Stillmass-on csak bepróbálok egy csoki-banán csoki-mogyoró kombót+1 csokis kazeint
http://hu.stillmass.eu/whey-80-powder-new/
http://hu.stillmass.eu/whey-80-instant-stevia/
Ezek között mi a különbség? Azt látom, hogy a steviában kicsit kevesebb zsír és szénhidrát van illetve az aminosav összetételeikben minimális különbség van, de ezentúl van még valami jelentős dolog? Mert árban van eltérés.
- Seraf
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Ramos, Benzema, Varane, Casillas, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencváros
na most, hogy ingyen szállítás van Stillmass-on csak bepróbálok egy csoki-banán csoki-mogyoró kombót
+1 csokis kazeint

teljesen jó ennyiért! és 4000 magyar pénzikével olcsóbb is.kapor_89 írta:A csoki banán is jó, már azt is kóstoltam, nem fogod megbánni Érdemes 24K fölött rendelni, és akár berendelni 2 hónapos adagot is, így megspórolod a szállítási költséget. Viszont a soy proteint nem próbáltam, de nem is fogom, óvakodok a szójától
a szója az szója.. vízzel nehezen csúszik, de tejjel elszürcsölgetem unalmasabb órákon..
a tribulus ritka undorito por formás, de leküzdöm

fogok még tőlük rendelni. összehasonlitva myproteinnel milyen? azt még nem próbáltam
joabulicsak
Durva film, végignéztem.dannen írta:Bódi Film: Testépítés Feketén Fehéren
nagyon érdekes és hasznos film, sokat lehet belőle tanulni. akit picit komolyabban érdekel a testépítés mindenképpen nézze meg
Ezek elmebetegek egyébként, tényleg az életükkel játszanak. Viszont kegyetlenül néznek ki versenyre, szavak nincsenek rá. Hihetetlen, hogy mit lehet kihozni az emberi testből, az izmokból... De sokszor fájdalmas volt hallgatni őket, két értelmes mondatot alig bírtak összerakni. Még az a szakgyógyszerész, aki elvileg doktor, annak is nehezére esett értelmesen beszélni sokszor.

- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Oh persze, így már tudom milyen összetevőkre figyeljek majd.Remélem tudtam segíteni.
Hétfőn be is nézek majd valamelyik patikába.
Köszi még egyszer!!

Tessék a "gelatin".

- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Tessék a "gelatin".kapor_89 írta:
Szóval ez olcsóbb, csak annyi a különbség, hogy nincs benne Gelatin.

-
Szívesen mindenkinek.
Joint X: (4 tablettás adagolásban ami 25 napig elég) 3695 Ft
Glucosamine Sulphate 1024 mg
Chondroitin Sulphate 360 mg
Gelatin 500 mg
MSM (methylsulfonlymethane) 200 mg
Ehhez képest nézzünk egy Jutavit Glükozamin-szulfát + Kondroitin-szulfát + MSM 72 db-os csomag: (2 tablettás adagolásban tehát 36 napra elég) 2712 FT katt a linkért
Glükozamin-szulfát 1000 mg,
Kondroitin-szulfát 400 mg,
MSM 600 mg.
Szóval ez olcsóbb, csak annyi a különbség, hogy nincs benne Gelatin. Ha ezt a terméket pl. meg tudod venni egészségkártyával akkor lehet jobban jársz, de a Béres vitaminokkal vigyázz, mert csak a márkát fizeted meg. Próbáltam keresni pontos összetevőket hozzá, de csak a szokásos bullshit szövegekkel találkoztam. Az ilyeneket felejtsd el, csak olyan terméket vegyél meg, amibe pontosan tudod mi van, és össze tudod hasonlítani a termékeket. Szép és jó, hogy tesznek bele 212121212143234324234 hatóanyagot, de ha azokból mindegyik hasztalan vagy a mennyisége miatt nem számottevő, akkor nem érsz vele szart sem.
Ha bemész egy patikába ne legyél rest elkérni a dobozokat, hasonlítsd nyugodtan össze az összetevőket, és figyelj ezekre az alap hatóanyagokra, hogy miből mennyi van benne. (pl ne vegyél meg egy drága béres ízületvédőt, ami mindent tartalmaz, csak a szükséges hatóanyagokat nem) Remélem tudtam segíteni.
Ezt egyetlen módszerrel lehet kideríteni, mégpedig a termék összetevőit átböngészve össze kell hasonlítani a termékeket. Példának okáért nézzünk 2 terméket:reeed_ati írta:+1miro írta:Köszöntem kapor!
Még ehhez:
Esetleg olyan is megteszi, amit mondjuk gyógyszertárakban árulnak? Vagy nem érdemes onnan beszereznem?(Csak mert ott tudok eg. kártyával fizetni és az úgy egyáltalán nem fájna a pénztárcámnak)
Ilyeneket találtam a Bérestől, ezek tuti vannak a patikákban.
Joint X: (4 tablettás adagolásban ami 25 napig elég) 3695 Ft
Glucosamine Sulphate 1024 mg
Chondroitin Sulphate 360 mg
Gelatin 500 mg
MSM (methylsulfonlymethane) 200 mg
Ehhez képest nézzünk egy Jutavit Glükozamin-szulfát + Kondroitin-szulfát + MSM 72 db-os csomag: (2 tablettás adagolásban tehát 36 napra elég) 2712 FT katt a linkért
Glükozamin-szulfát 1000 mg,
Kondroitin-szulfát 400 mg,
MSM 600 mg.
Szóval ez olcsóbb, csak annyi a különbség, hogy nincs benne Gelatin. Ha ezt a terméket pl. meg tudod venni egészségkártyával akkor lehet jobban jársz, de a Béres vitaminokkal vigyázz, mert csak a márkát fizeted meg. Próbáltam keresni pontos összetevőket hozzá, de csak a szokásos bullshit szövegekkel találkoztam. Az ilyeneket felejtsd el, csak olyan terméket vegyél meg, amibe pontosan tudod mi van, és össze tudod hasonlítani a termékeket. Szép és jó, hogy tesznek bele 212121212143234324234 hatóanyagot, de ha azokból mindegyik hasztalan vagy a mennyisége miatt nem számottevő, akkor nem érsz vele szart sem.
Ha bemész egy patikába ne legyél rest elkérni a dobozokat, hasonlítsd nyugodtan össze az összetevőket, és figyelj ezekre az alap hatóanyagokra, hogy miből mennyi van benne. (pl ne vegyél meg egy drága béres ízületvédőt, ami mindent tartalmaz, csak a szükséges hatóanyagokat nem) Remélem tudtam segíteni.
Néked is köszi az infókat!kapor_89 írta:Nekem kétféle esti étkezésem van: cottage cheese paradicsommal (ez a kombó nagyon durván finom) vagy a jól bevált túrós desszertem (250g zsírszegény túró, 250g zsírszegény natúr joghurt, 1 adag csokis fehérje, és 100-200g piros gyümölcs ami nálam fagyasztott ribizli málna meggy trió). Kemény diétában talán ez nem fér bele, de ha nem versenyszerűen tolod, már pedig nem, akkor simán jó. Diétásabb verziója, amikor a 250g túrót összekevered egy adag fehérjével, 2-3 dl vízzel, összeturmixolod, majd simán megiszod.
Edzés után egy gyors szénhidrát alap, és nem is költséges. A Full Force-s Super Carb F(ast) 1 kg 1200 körül mozog. Én 80 kiló körül mozgok, tömegnöveléskor 60g környékén teszek a fehérje mellé, diétában 15-20g megy.
Egy alap multivitamin és egy ízületvédő csomag tényleg alap kéne hogy legyen. Ha nincs nagyon pénzed, akkor vegyél mega daily one-t, és abból egyél 2-3 szemet egy nap, mellé pedig menjen 1g C-vitamin, de csak picit költségesebb és sokkal komplexebb megoldás a multi pro plus a maga 5500 körüli árával ami 30 napi adagot tartalmaz. Ízületvédőt mindenki elsunyizza, és csak akkor ébrednek az emberek, amikor már fáj a válluk, térdük, hátuk, mindenük. A súlyzós edzés nagyon komolyan igénybe veszi a szervezetet és az ízületeket, és alapból ennek az egészségről kellene szólnia, szóval azt a havi 3-4 ezer forintot nem kellene erre sajnálni. Az okosak már ezerszer elmondták, és nem véletlen: egy tejsavó fehérje mellé egy multivitamin-ízületvédő pakk alap kellene hogy legyen. Amíg ez nincs meg, addig hagyni kéne a többi okoskodást, a glutamint, a bcaat, a kreatint meg a többi menő csilivili cuccot.
ui.: azt, hogy mikor szeded be az ízületvédőt teljesen mindegy, csak próbáld meg minden nap ugyan abban az időben. Én reggel szoktam a multivitamin pakkommal, és még nem haltam meg, nem érek rá szarozni ezzel![]()

- reeed_ati
+1miro írta:Köszöntem kapor!
Még ehhez:
Esetleg olyan is megteszi, amit mondjuk gyógyszertárakban árulnak? Vagy nem érdemes onnan beszereznem?(Csak mert ott tudok eg. kártyával fizetni és az úgy egyáltalán nem fájna a pénztárcámnak

Ilyeneket találtam a Bérestől, ezek tuti vannak a patikákban.
-
A whey 80 instant minőségi fehérje, brutál jó ízesítéssel és oldódással (nem mintha ez sokat számítana, de manapság már ez a legfontosabb szempontreeed_ati írta:Valaki írta, hogy a wpc 80 instant-ot nem lehet meginni simán, hát nekem semmi bajom vele, én legtöbbször úgy iszom.én most tértem át MP-ről Stillmassra
Hasonló mintha tejet kéne innom, szóval totál nem gáz az íze.![]()
Egyébként ízületvédőből melyiket ajánlanád?

Én megbántam, hogy nem szedtem. Megelőzésnek (reeed_ati Neked is mondom) Joint-X simán mehet, én ezt eszem, és semmi bajom. (persze a kritikus ízületgyilkos gyakorlatokat így is el kéne hagyni)miro írta:kapor, most akarok én is venni ízület védőt,úgy gondolom hogy a foci mellé is bőven kell.
Mit ajánlasz?
Itt a linkje: Joint-X
Ennél erősebb verzió (és árban is drágább átszámítva napi adagra) a Heavy Duty és az Arthroxon Plus, amit már főleg fájdalmaknál szoktak javasolni. A mostani slágertermék még a WOD Crusher NEM Forte, amiről viszont sajnos nem tudok véleményt írni, mert még nem próbáltam, de nagyon dicsérik. Összességében megelőzésképen tökéletes a Joint-X, ha meg fáj valami, akkor annak fényében kell a másik 3 terméket választani/kombinálni. (ehhez viszont nem értek hála az égnek)
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
kapor, most akarok én is venni ízület védőt,úgy gondolom hogy a foci mellé is bőven kell.
Mit ajánlasz?
Mit ajánlasz?

Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale

Zidane

Coutinho-Karim-Bale

- reeed_ati
Valaki írta, hogy a wpc 80 instant-ot nem lehet meginni simán, hát nekem semmi bajom vele, én legtöbbször úgy iszom.én most tértem át MP-ről Stillmassra
Hasonló mintha tejet kéne innom, szóval totál nem gáz az íze.

Egyébként ízületvédőből melyiket ajánlanád?

-
A csoki banán is jó, már azt is kóstoltam, nem fogod megbánnipátkán írta:meggyőztél, adtam nekik egy esélyt. bár én whey 80-ból a csoki-banán mellett tettem le a voksomat.kapor_89 írta:én most tértem át MP-ről Stillmassra, adtam neki egy esélyt.. Örömmel mondhatom, hogy zseniális a cucc
ha már rendelünk raktam mellé egy soy proteint (2,5kg 5000!!! ) csoki-kókusz ízben, nem vagyok finnyás, nem lesz vele gond sztem.
meg egy 200g-os tribulust 2700 pénzért.
kíváncsian várom milyen lesz

Nekem kétféle esti étkezésem van: cottage cheese paradicsommal (ez a kombó nagyon durván finom) vagy a jól bevált túrós desszertem (250g zsírszegény túró, 250g zsírszegény natúr joghurt, 1 adag csokis fehérje, és 100-200g piros gyümölcs ami nálam fagyasztott ribizli málna meggy trió). Kemény diétában talán ez nem fér bele, de ha nem versenyszerűen tolod, már pedig nem, akkor simán jó. Diétásabb verziója, amikor a 250g túrót összekevered egy adag fehérjével, 2-3 dl vízzel, összeturmixolod, majd simán megiszod.Sierra írta:Esti étkezésnél ki mit szokott tolni?
Egy ideje tolom a tonhal salátát, meg a túrót zöldségekkel, de kezdem unni.Mit "lehet" még este enni?
Illetve edzés után milyen turmixot igyak? Eddig csak sima whey proteint ittam, viszont olvastam, hogy nem ártana szőlőcukor + ízületvédő sem (azt egyáltalán edzés után kell?)
Edzés után egy gyors szénhidrát alap, és nem is költséges. A Full Force-s Super Carb F(ast) 1 kg 1200 körül mozog. Én 80 kiló körül mozgok, tömegnöveléskor 60g környékén teszek a fehérje mellé, diétában 15-20g megy.
Egy alap multivitamin és egy ízületvédő csomag tényleg alap kéne hogy legyen. Ha nincs nagyon pénzed, akkor vegyél mega daily one-t, és abból egyél 2-3 szemet egy nap, mellé pedig menjen 1g C-vitamin, de csak picit költségesebb és sokkal komplexebb megoldás a multi pro plus a maga 5500 körüli árával ami 30 napi adagot tartalmaz. Ízületvédőt mindenki elsunyizza, és csak akkor ébrednek az emberek, amikor már fáj a válluk, térdük, hátuk, mindenük. A súlyzós edzés nagyon komolyan igénybe veszi a szervezetet és az ízületeket, és alapból ennek az egészségről kellene szólnia, szóval azt a havi 3-4 ezer forintot nem kellene erre sajnálni. Az okosak már ezerszer elmondták, és nem véletlen: egy tejsavó fehérje mellé egy multivitamin-ízületvédő pakk alap kellene hogy legyen. Amíg ez nincs meg, addig hagyni kéne a többi okoskodást, a glutamint, a bcaat, a kreatint meg a többi menő csilivili cuccot.
ui.: azt, hogy mikor szeded be az ízületvédőt teljesen mindegy, csak próbáld meg minden nap ugyan abban az időben. Én reggel szoktam a multivitamin pakkommal, és még nem haltam meg, nem érek rá szarozni ezzel