SZERK: Az lemaradt, hogy ezt az "erősödés" miatt mondom. Az új edző kétlem, hogy annyira képben lenne még a keret hiányosságaival és a rendelkezésre álló játékosok erősségeivel kapcsolatban. Egyáltalán nem biztos, hogy úgy fog igazolni, ahogy mi azt szeretnénk.
Di Maríával kapcsolatban én úgy vagyok, hogy ha nem jöhet Lucas, Hazard vagy hasonló, "játszó" szélső/támadó középpályás, akkor inkább maradjon di María. Nekem nem kell Bale. Reuss játékát nem ismerem, de a leírások alapján, őt sem favorizálom. Szerintem nem a befejezésre kell rágyúrni, hanem a játékra. Ha a játék képét és a felfogást helyre rakjuk, akkor Benzema/aki jön is be fogja tudni verni. Ha új edző jön, akkor di María játéka is változhat annyit, hogy eltűrjük még egy évig, amíg talán lesz jobb választás. Vagy az UEFA valahogy megtalálja a PSG-t/Chelsea-t, és eladják nekünk az előbb említett játékosok egyikét.

Meg szerintem a korábbi DM-hez képest a mostanit Mou eléggé lebutította. Mondhatni az Ő szabadságát kapta meg Khedira.