Portugál meccsre meg én nem hiszem hogy kimegyek, annyi divat Céminátor lesz ott a lelátón, hogy ihajj.

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 25., szombat 19:17
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. július 25., szombat 19:11
Őőő, én alapból nem várok többet egy pótselejtezőnél. Ha azt elérjük, már elégedett leszek. Rengeteget kell fejlődnünk, de legalább már azt elértük, hogy azt kitűzhetjük célként. Szerintem.ziro4vr írta:
Sokan ne reménykedjetek. Ha kisebb csoda folytán pótselejtezőre kerülne a sor, jöhetnek olaszok, hollandok stb...
HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. július 25., szombat 19:10
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2015. július 25., szombat 19:08
Na én az ilyen szurkolókat nem engedném be a meccsre, mint a "B középet".Remy írta:Cééé!!! Magyarország - Portugália meccsre tuti megyek.
Amúgy nem rossz csoport. Sima win.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 25., szombat 19:06
Ennyit a kérdésemről.Remy írta:Cééé!!!Magyarország - Portugália meccsre tuti megyek.
![]()
Amúgy nem rossz csoport.Sima win.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. július 25., szombat 19:03
HozzászólásSzerző: András93 » 2015. július 25., szombat 19:02
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 25., szombat 18:57
HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. július 25., szombat 18:53
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. július 25., szombat 12:53
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. július 25., szombat 12:42
Ja, ez a névsor jelenleg az 5. helyen áll a csoportjukban. Nyilván nem ebből kell kiindulni, de a 2. kalapból még így is ők a leggyengébbek szerintem. Amúgy meg a görögök is papíron jóval erősebbek, mint mi, aztán ők már szinte biztos, hogy nem lesznek ott az EB-n.tucsoki írta:Pár név a bosnyák csapatból: Begovic, Spahic, Kolasinac, Besic, Pjanic, Lulic, Ibisevic, Dzekoziro4vr írta:Walestől úgy kikapnánk mint a huzat. A bosnyákok ellen meg, ha tétje lenne, ki lenne a győztes szerinted Remy?![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 25., szombat 12:38
Ezt ne nekem írd én tudom. Mondjuk a neveken túl a mentalitás is nagy különbség. Wales stílusa meg szintén nem nekünk kedvezne finoman szólva. Értem én, hogy onnan ezek a legjobb kapható csapatok, de egy potselejtezo megcsípése is nagy bravúr lenne. De miért most téma ez amúgy...legelőször a románokat kell seggberakni.tucsoki írta:Pár név a bosnyák csapatból: Begovic, Spahic, Kolasinac, Besic, Pjanic, Lulic, Ibisevic, Dzekoziro4vr írta:Walestől úgy kikapnánk mint a huzat. A bosnyákok ellen meg, ha tétje lenne, ki lenne a győztes szerinted Remy?![]()
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. július 25., szombat 12:34
Pár név a bosnyák csapatból: Begovic, Spahic, Kolasinac, Besic, Pjanic, Lulic, Ibisevic, Dzekoziro4vr írta:Walestől úgy kikapnánk mint a huzat. A bosnyákok ellen meg, ha tétje lenne, ki lenne a győztes szerinted Remy?![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. július 25., szombat 12:07
Nyilván a magyarok.ziro4vr írta:Walestől úgy kikapnánk mint a huzat. A bosnyákok ellen meg, ha tétje lenne, ki lenne a győztes szerinted Remy?![]()
Persze lehet álmodozni. Eb akár össze is jöhet a 24 csapat miatt, vb meg max a fifaban. Arról nem beszélve, hogy addigra kimegy Gera, Juhász, meg még páran, olyan sok csodagyerekunk meg nincsen.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 25., szombat 12:06
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 25., szombat 12:03
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. július 25., szombat 12:02
Ctrl+c - ctrl+v. Nem gondoltam volna, hogy ebbe bele kell kötni. De hát a Remy írta.cart írta:Ez a felsorolás... Mind hibásan van írvaRemy írta:Egy ilyen adná. (wales, bosznia, magyar, feröer, macedón, san marino)
HozzászólásSzerző: cart » 2015. július 25., szombat 11:55
Ez a felsorolás... Mind hibásan van írvaRemy írta:Egy ilyen adná. (wales, bosznia, magyar, feröer, macedón, san marino)
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 25., szombat 11:53
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. július 25., szombat 11:37
Hát, azért az utolsó 3-ast csak megvernénk oda-vissza. Azért most sem állunk szarul a selejtezőben, szóval illene... Bosznia meg bár erős, de mégse. Hazain talán megfoghatnánk őket. Nyilván nem csoport elsőségre hajtunk, legyen bármilyen a csoport.Kerlon írta: Ez most gyengének számít? Mert kb. csak San Marino ellen nem félnék.
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem