Amugy ahhoz kepest hogy micsoda vilagvege hangulatot produkalt a forum mikor Rafa-t kineveztek, ugy tunik megsem kell majd soval behinteni a Bernabeut.

HozzászólásSzerző: sonic » 2015. július 27., hétfő 20:01
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. július 27., hétfő 19:53
Azėrt a sormeccs az tulzás.Az inter sem lotyogott annyira mint a roma pl,de toluk ennyi telt ma.Felkeszulesi meccs ide vagy oda,nem volt az olyan rossz.Anthony írta:Mondjuk az Inter nem sokkal jobb jelenlegKerlon írta: Amúgy egész korrekt, hogy lement 3 meccs és nem kaptunk még akcióból gólt, pedig az ellenfeleink nem Indonézia válogatottja szintet képviselnek.![]()
Ez a mai ez tényleg nagyon sörmeccs volt, az olaszok teljesen random futottak ki a pályára, mint a grundon.
Danilo mondjuk tényleg csinálhatna valamit, így nem sok szerepet fog kapni. Mondjuk elég gyors a srác, hátha elmúlik a lámpaláza és belejön.
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2015. július 27., hétfő 19:46
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. július 27., hétfő 17:56
Mondjuk az Inter nem sokkal jobb jelenlegKerlon írta: Amúgy egész korrekt, hogy lement 3 meccs és nem kaptunk még akcióból gólt, pedig az ellenfeleink nem Indonézia válogatottja szintet képviselnek.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 27., hétfő 17:38
HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. július 27., hétfő 16:53
HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. július 27., hétfő 16:44
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2015. július 25., szombat 17:59
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. július 25., szombat 16:01
Én is ezt láttam, csak nem tudom, mennyire hihetek a szememnek. Két ifista korú khv-val állt fel a City, ez azért eléggé kedvezett nekünk, a nagyágyúink ki is használták. A 4 gólból 3 a City kh-inak lelkén száradt. Tény viszont, hogy ötletes játékot produkáltunk, és mindezt már a második meccsünkön, ami elég jó előjel. A védekezésünkön még van mit csiszolni, úgy érzem ez lesz az egész szezonunk kulcsa. Benitez csapatainak a védekezése mindig rendben volt, remélem itt is rendben lesz. Azonban a meccsen elég kaotikus volt a védekezésünk. Isco sokszor visszalépett 3. kkp-snak védekezésben és labdakihozatalban, de Bale-CR-Benzi nem léptek vissza, és sokszor amorf alakzatban védekeztünk, ami hosszútávon komoly helyezkedési hibákat vetít előre. Nagy kérdés az lesz, hogy mennyire tud majd Benitez rávenni a fenti hármasból valakit (Balet), hogy védekezzen rendszeresen, és legalább az ellenfél szélső védőit kövesse vissza. Jelenleg azt viszont nem érzem jó megoldásnak, hogy támadásban 4-2-3-1, védekezésben meg 4-3-3 a felállás.A rövidpasszos játék fejlődött egy picit, úgy látom, nagyobb hangsúlyt kap ez a fajta támadásépítés, kérdés, hogy a betömörülős Atletico féle védekezéssel lesz-e előrelépés tavaly óta, vagy ugyan az a szenvedés marad.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 25., szombat 15:17
HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2015. július 25., szombat 14:36
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. július 25., szombat 14:07
ki beszélt itt arról ,hogy kimadridista és ki nem?realistahuni írta:
Egyáltalán nincs igazad és full vakon minősítesz itt embereket/csoportokat. Attól hogy még valaki utálja Balet(én is köztük vagyok, pedig bírtam régen) már nem is madridista? Mesélj még.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. július 25., szombat 13:17
Mindig volt aktuális....minden évben..dzsi91 írta:Barca játékosokat nem tudtuk annyira gyűlölni mint a walesit, elképesztő.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. július 25., szombat 12:32
Kedves Kerlon...annál a hsz-nėl veled ėrtettem egyet,az nem baj?Ùgy vártam ezt a pillanatot,hozzád most ki beszėlt?
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. július 25., szombat 10:50
Egyáltalán nincs igazad és full vakon minősítesz itt embereket/csoportokat. Attól hogy még valaki utálja Balet(én is köztük vagyok, pedig bírtam régen) már nem is madridista? Mesélj még. Más csapatoknál is jelen van ez, csak te arról nem tudsz esetleg, de simán van olyan hogy elfajulnak a dolgok. Csak persze ez is nálunk nagyítódik fel, mert a Realt köpködni kell ott ahol lehet. Mikor tavaly a barca égett mindenhol többek közt Messit is putamadrezték a katalán szurkolók, persze erről alig beszéltek, gyorsan átugrottak rajta ahogy szokott lenni.Olvasd már el a hsz-eket, hát ezek egy kanál vízbe megfolytanák szerencsétlent azért mert nem tud focizni...ez csak foci, fel kéne nőni. Vagy mondjuk megvárni legalább egy tétmeccset és utána fütyülni a bernabeu-al szinkronban a fotel előtt, az mostanában megy a madridizmusnak.
Arról a szerencsétlen luvnyáról is úgy beszélnek mintha bin laden lenne, mert a maga buta módján próbálta megvédeni Ikert(mármint a nője) ... Ikerről is miket irtak itt sokan jézusom... Szeptembertől májusig megy a köpködés egy percig nem hitt egyik sem a csapatban, aztán ők vannak a legjobban felháborodva év végén,hogy nincs kupakivagyok bukva rajtatok, mármint az egész madridizmuson, forumostól bernabeustól képszakadás az egész 1-2 kivételtől eltekintve. Semmi emberség,vagy tisztelet bármi iránt csak a száraz statisztikák kupák darabszám meg teljesítmény. Odaát meg a 98 éves Xavi-t éltetik ahogy gyökkettővel forgolódik a középpályán és dobálja az arcunkba a triplát
HozzászólásSzerző: ericco » 2015. július 25., szombat 1:16
Ja, mert neked sokkal több info áll rendelkezésedre, hogy eldöntsd, Ancelotti milyen edző, mint CR-nek vagy a keret 80%-nak, akik kiálltak mellette.Matt009 írta:Most az Ancelottihoz való hozzáállásomra célzol? Miért az rendjén van, hogy egy olyan edzőt egy emberként véd egy közösség, és már már bálványoz, akinek a menesztése mellett legalább annyi érv szól, mint a megtartása mellett (nem az én szavaim, ezt más leírta CA menesztése után 1-2 nappal)? Én nem Ancelottit üldözöm, vagy ostorozom, de az, ahogy ő, vagy CR sokszor bálványozva vannak az túlzás. Ugyanúgy, ahogy az utálat egyes játékosok felé.Realista24 írta:Jaj Matt, nevetséges hogy mindig megvan a bűnbak...szoktál magadon nevetni?
HozzászólásSzerző: Berti » 2015. július 24., péntek 22:31
Szerintem meg épp, hogy nem ez lenne a legjobb döntés.Mármint ránk nézve, mármint a jövőre nézve. Kifejtem.wZoLee7 írta:Alapból a csapat szempontjából a legjobb döntés az lenne ha Balet elpasszolnánk az MU-nak 100-13 milláért.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 24., péntek 22:17
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 24., péntek 22:12
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. július 24., péntek 22:10
Most az Ancelottihoz való hozzáállásomra célzol? Miért az rendjén van, hogy egy olyan edzőt egy emberként véd egy közösség, és már már bálványoz, akinek a menesztése mellett legalább annyi érv szól, mint a megtartása mellett (nem az én szavaim, ezt más leírta CA menesztése után 1-2 nappal)? Én nem Ancelottit üldözöm, vagy ostorozom, de az, ahogy ő, vagy CR sokszor bálványozva vannak az túlzás. Ugyanúgy, ahogy az utálat egyes játékosok felé.Realista24 írta:Jaj Matt, nevetséges hogy mindig megvan a bűnbak...szoktál magadon nevetni?
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem