Sorozatok, TV műsorok
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: Sorozatok, TV műsorok
Nah valahogy nem jön a DBS 4. része ma...lesz egyáltalán?
Jogosziro4vr írta:Nálam ezzel nem volt gond, simán elvonatkoztattam. Akkor már inkább érzem ezt morpheusnal.TheBull6 írta:Hannibal
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az a baj ezzel a Vörös Sárkánnyal, hogy bármikor ránézek Tölgypajzsos Thorint látom magam előttRemélem nem adnak a kezébe még egy fejszét is
![]()

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nálam ezzel nem volt gond, simán elvonatkoztattam. Akkor már inkább érzem ezt morpheusnal.TheBull6 írta:Hannibal
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az a baj ezzel a Vörös Sárkánnyal, hogy bármikor ránézek Tölgypajzsos Thorint látom magam előttRemélem nem adnak a kezébe még egy fejszét is
![]()

Nem illik.
Hannibal
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az a baj ezzel a Vörös Sárkánnyal, hogy bármikor ránézek Tölgypajzsos Thorint látom magam előtt
Remélem nem adnak a kezébe még egy fejszét is
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az a baj ezzel a Vörös Sárkánnyal, hogy bármikor ránézek Tölgypajzsos Thorint látom magam előtt

- ziro4vr
Adom, jó rész volt, a tf jó lesz, jó casting. Csak alana ne lenne.Zsombor írta:Hannibal új rész
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ez szerintem elég jó felvezetés volt, nekem nagyon bejött a rész, évad egyik ha nem a legjobbja. És végre visszatért a 2 idióta boncmester.

Nem illik.
én már mikor megmondtam, hogy ez nem egy Eye Candyziro4vr írta:Sikoly
Ez is egyre szarabb.

- ziro4vr
Wayward
Ez nevetséges volt. Nem fog hiányozni.
Sikoly
Ez is egyre szarabb.
Ez nevetséges volt. Nem fog hiányozni.
Sikoly
Ez is egyre szarabb.

Nem illik.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
sikoly
Slasherből nem lehet sorozatot csinálni... és tényleg.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Enyhén odarakták, hogy csaj is lehet a gyilkos. Micsoda fordulat.
Slasherből nem lehet sorozatot csinálni... és tényleg.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Wayward Pines vége
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Megmaradt egy középszerű nyári darának, kár, mert jóval több volt benne. A könyvhöz képest egy ultra-lite 0.1-es megvalósítást láttunk.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Megmaradt egy középszerű nyári darának, kár, mert jóval több volt benne. A könyvhöz képest egy ultra-lite 0.1-es megvalósítást láttunk.
Hannibal új rész
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ez szerintem elég jó felvezetés volt, nekem nagyon bejött a rész, évad egyik ha nem a legjobbja. És végre visszatért a 2 idióta boncmester.

Hát elég nagy szánalom volt ez az évadzáró.

- P. Krisz
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ja , vagy egy tucat magasan képzett katonát géppityuval , technikai fölénnyel leveri pár kis csíra iskolás .
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
WW Pines-ból lesz második évad, vagy ennyi volt az egész?
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Bár Ethan nélkül nem tudom mire menne az egész, f.szom se nézné a kis srácot ahogy szenved egy évadon keresztül a főszerepben
Az ending érdekes, kezdődik minden előről, csak kicsit szar érzés hogy nem tudunk meg semmit hogy hogyan alakult ki az egész megint, csak hopp, ismét minden a régiben. Semmit nem értek el Ethanék, fasza.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Bár Ethan nélkül nem tudom mire menne az egész, f.szom se nézné a kis srácot ahogy szenved egy évadon keresztül a főszerepben

Az ending érdekes, kezdődik minden előről, csak kicsit szar érzés hogy nem tudunk meg semmit hogy hogyan alakult ki az egész megint, csak hopp, ismét minden a régiben. Semmit nem értek el Ethanék, fasza.
- P. Krisz
Igen faszán kezdődött de Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!amikor megtudta Ethan az igazságot és átment egy posztapokaliptikus Noé bárkájába akkor elment a kedvem .
Az évadzáró pedig tényleg rém gyenge lett . Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amikor Bent fejbekúrta a lehulló törmelék hangosan felnevettem .
Az évadzáró pedig tényleg rém gyenge lett . Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amikor Bent fejbekúrta a lehulló törmelék hangosan felnevettem .

Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
anyámP. Krisz írta:Wayward Pines évadzáró
Gyenge , nagyon gyenge és értelmetlen .

3 hete kezdtem el nézni, faszán kezdődött nagyon, tegnap előtt értem utol a sorozatot.
csak annyit mondok, h m. night shamaladingdong strikes again

- P. Krisz
Wayward Pines évadzáró

Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- ziro4vr
El ne kezdjetek erről is oldalakat dumcsizni.RealRaúl77 írta:Yu-Gi-Oh-ról tud valaki valamit? Mi lesz ez? Az eredeti sorozatot imádtam, nem csak az 50 részt, amit magyarul is adtak, hanem végignéztem mind a 250 részt. Volt, amelyikhez még csak angol feliratot sem találtam, hanem japánul nyomattam. De a többihez nem igazán volt kedvem, idegenek voltak ezek az új cuccok. De, ahogy nézem a képet, talán az eredeti sorozathoz hasonlít.

True detective 1x5
Beindult a cucc, bár rosszkor lett vége és VV szájába még mindig hülyeségeket adnak.
Nem illik.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Yu-gi-oh jöhet. Szerettem.
Közben meg...
Nem tudom ki tervezi megnézni a Sharknado 3-at, de lényegtelen is. Ha nem tervezed, de GoT rajongó vagy, akkor azért kattints ide.

Közben meg...

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Yu-Gi-Oh-ról tud valaki valamit? Mi lesz ez? Az eredeti sorozatot imádtam, nem csak az 50 részt, amit magyarul is adtak, hanem végignéztem mind a 250 részt. Volt, amelyikhez még csak angol feliratot sem találtam, hanem japánul nyomattam. De a többihez nem igazán volt kedvem, idegenek voltak ezek az új cuccok. De, ahogy nézem a képet, talán az eredeti sorozathoz hasonlít.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Sense8-t még is csak folytattam 2. rész után. mert hát nem volt netem és csinálni kellett valamit, így megnéztem pár részt, mai nap meg befejeztem az évadot.
Azt kell mondjam hogy jól tettem, mert iszonyatosan megkedveltem. A karakterek egytől egyig jók, egyiket se cserélném le, pedig ez nagyon ritka, a karakterek magánéleti szálai is tökre rendben voltak. Ami nem igazán tetszett az a főgonosz érdekesnek érdekes a megformált karaktere, viszont semmi konkrétumot nem tudunk róla, illetve nem láthattunk semmi komolyat tőle amitől azt mondanám hogy nah..nehéz dolguk lesz semlegesiteni.
2. évadot berendelték, kár hogy az se mostanában lesz.
Azt kell mondjam hogy jól tettem, mert iszonyatosan megkedveltem. A karakterek egytől egyig jók, egyiket se cserélném le, pedig ez nagyon ritka, a karakterek magánéleti szálai is tökre rendben voltak. Ami nem igazán tetszett az a főgonosz érdekesnek érdekes a megformált karaktere, viszont semmi konkrétumot nem tudunk róla, illetve nem láthattunk semmi komolyat tőle amitől azt mondanám hogy nah..nehéz dolguk lesz semlegesiteni.
2. évadot berendelték, kár hogy az se mostanában lesz.