Én ilyenkor nem az edzőt meg a játékost szidom....senki sem tudott volna 1 hónap alatt csodát tenni.......itt egy folyamatosan változó koncepció nélküli kép van....ez a vezetőség hibája.Toti írta:Jol bemutatkoztal te szerencsetlen. Kar volt visszadugnod a pofadat a spanyol ligaba. Komolyan mondom basszameg h ezt az embert meg az ellenfelek kispadjara sem kivantam volna, most meg egyutt kell elnem a tudattal, h ez a tudatlan iranyitja a real madridot.
Leszarom h elso fordulo volt. Majd akik ezzel jonnek azok nezzek vissza a mai meccset meg azt az otlettel es kreativitassal teli csapatjatekot amit sikerult 2 (3?) honap alatt kialakitania. Ja meg nezzek vissza az eloszezonos meccseket is.

Edző és vezetőség
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Re: Edző és vezetőség
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Miért?hamesz írta:Ahhoz előbb Perezt kell eltakarítani valahogy.párszor mondtam, Benítez Decemberbe repül...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Ahhoz előbb Perezt kell eltakarítani valahogy.párszor mondtam, Benítez Decemberbe repül...

- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
Én csak azt tudom mondani hogy akár Perez akár nem, egy ilyen csapattal Beníteznek meg kellett volna nyerni ezt az első meccset... Elismétlem mégegyszer amit már párszor mondtam, Benítez Decemberbe repül...
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Rüdiger, Asencio, Carvajal, Brahim D., Camavinga
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Amíg ezt a ... Perezt nem takarítják el végre a nagy ötleteivel együtt, addig ne várjon senki semmit. Nálunk lesz valamikor elnökválasztás, vagy már azt is beszüntették ? mod is mostanában volt.
Ment a warn. R24
Ment a warn. R24
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
- ___Samy___
Jó kérdés, hogy az elmúlt 1 hónapban mit csinált a vezetőség, a stáb, a csapat. Mert ebben kb egy nap munka nem volt, ez egy elképzeléstelen meleg, hígfos. A felsőbb réteg szerint meg nem kell csatár Benz mögé, kb ebből is látszik, hogy miért hozták ide ezt a Pincért, egy kiszabott bábu az emberünk, 10 évvel le van maradva a top edzőkhöz képest. Mondom, Ancelotti alatt nem volt ilyen szar meccsünk.
De nem bántom, mert nem most kell bajnokságot nyerni, csak egy kicsit bántó, hogy ennyire leamortizált egy működőképes rendszert, amin tényleg csak finomhangolni kellett volna. Ráadásul Bale-t betette a tízes pozícióba...egy egylábas embert, akinek hely kell. Ez óriási szakmai baki, ezt már most ki lehet szerintem jelenteni. És akkor ugye -2 pont a legelején.
De nem bántom, mert nem most kell bajnokságot nyerni, csak egy kicsit bántó, hogy ennyire leamortizált egy működőképes rendszert, amin tényleg csak finomhangolni kellett volna. Ráadásul Bale-t betette a tízes pozícióba...egy egylábas embert, akinek hely kell. Ez óriási szakmai baki, ezt már most ki lehet szerintem jelenteni. És akkor ugye -2 pont a legelején.

"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Jol bemutatkoztal te szerencsetlen. Kar volt visszadugnod a pofadat a spanyol ligaba. Komolyan mondom basszameg h ezt az embert meg az ellenfelek kispadjara sem kivantam volna, most meg egyutt kell elnem a tudattal, h ez a tudatlan iranyitja a real madridot.
Leszarom h elso fordulo volt. Majd akik ezzel jonnek azok nezzek vissza a mai meccset meg azt az otlettel es kreativitassal teli csapatjatekot amit sikerult 2 (3?) honap alatt kialakitania. Ja meg nezzek vissza az eloszezonos meccseket is.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Az argentinok(meg az olaszok) egyébként jó edzők,náluk a taktika az első,már játékosként is.....pochettino sem rossz,nem azt mondom,hogy jöjjön.....mert sokat kell ahhoz tanulnia,de azért 1x majd,valamikor ha érik még,lehet.......kipróbálnám.Mauricio Pochettino, a Tottenham vezetőedzője a Real elleni mérkőzés után nyilatkozott: “Természetesen szívesen lennék a Real Madrid edzője, de még mindig sok munka vár rám. Ők a világ legjobb csapata, nagy szurkolójuk vagyok. Az Espanyol után ők az egyik kedvenceim Spanyolországban. Csukott szemmel is leigazolnám Sergio Ramost, ő egy gyenge pontom, mert jómagam és belső védő voltam”.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
R.M.C.F. ìrta
De vajon tudja e.Ahogyan irtad,eleg megalkuvo termeszetnek tunik,es ezzel a mentalitassal nem lesz konnyu sem az oltozoben,sem az ovalis irodaban helyt allni ha ne aggy isten rosszabbul mennek a dolgok.
De vajon tudja e.Ahogyan irtad,eleg megalkuvo termeszetnek tunik,es ezzel a mentalitassal nem lesz konnyu sem az oltozoben,sem az ovalis irodaban helyt allni ha ne aggy isten rosszabbul mennek a dolgok.
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
ziro4vr írta:Mondjuk ez eléggé lejön, hogy úgymond több, mint hálás Pereznek hogy itt lehet, cserébe ott nyal be a klubnak ahol tud, meg tolja az elnök embereit.![]()
Nekem amúgy az az érzésem, hogy az őszünk az fasza lesz, aztán tavasszal lesz szükség válságmenedzsmentre. És abban kételkedek, hogy arra alkalmas Benitez. Az alap sebességen szépen eldöcög ez a járgány nélküle is, de tavasszal felvinni a hegyre, az már neccesebb lehet.
Figyelj,ez a keret,meg ez a csapat,mindig is top volt,a legszűkebb elit,itt egy kibaxott baj volt,a hozzáállás,az intenzitás....ez csökkent le carlonál...ha beni ezt fenn tudja tartani,ha tudja őket éheztetni,akkor nyert ügye lesz.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Mondjuk ez eléggé lejön, hogy úgymond több, mint hálás Pereznek hogy itt lehet, cserébe ott nyal be a klubnak ahol tud, meg tolja az elnök embereit.
Nekem amúgy az az érzésem, hogy az őszünk az fasza lesz, aztán tavasszal lesz szükség válságmenedzsmentre. És abban kételkedek, hogy arra alkalmas Benitez. Az alap sebességen szépen eldöcög ez a járgány nélküle is, de tavasszal felvinni a hegyre, az már neccesebb lehet.

Nem illik.
-
Én spec nem fosok annyira benitől mint sokan......ami nekem nem jön be,vagyis ami visszaültetett a székembe,azok a nyilatkozatai.......eléggé behódoló....na most,bárki bármit is tud,mint edző,vagy szakmai koordinátor,az aki itt behódol,aki nem eléggé(értsd baxottul) ego,akiben nincsen meg az én vagyok a világ....az itt magaalá*****csinál.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ilyenre nem lesz lehetőségemit fog tolni egy vesztes klasszikus után mondjuk

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Na ja, Benitezen nagyon érződik még ez a vendég fíling, mikor még keresi a helyét a házban, nem mer semmihez nyúlni, csak udvariaskodva áll és szépeket mond.R.M.C.F írta:Realista24 írta:Biztos az ellenszenv, de Rafa nyilatkozatai egyrészt annyira nem érdekelnek, másrészt, ha el is olvasom, csak fogom a fejem.
Nekem az elsőnél már az jött le,hogy a real madrid,mint intézmény,a tagjai,vagy bárki aki idetéved az valami földönkivüli csoda.........kicsit túlképzeli benike a realt....ez is csak egy klub,bár a többi felett áll,de elég jól tolja minden interjúban azt hogy itt minden kurva jó......na ez már büdös...ezt kényszeres alkamazkodásnak titulálom,ami részint működik,de csak egy kibaxxxott ideig,aztán kell majd egy idő után mutatni is a fuckot,amit nyelvcsapásokkal itt nem lehet ,azt ázsiai oldalakon vagy pumpednél lehet....
Aztán később kíváncsi leszek mit fog tolni egy vesztes klasszikus után mondjuk, vagy mikor a szurkolók és a média betalálja például Balet.
Nem illik.
-
Realista24 írta:Biztos az ellenszenv, de Rafa nyilatkozatai egyrészt annyira nem érdekelnek, másrészt, ha el is olvasom, csak fogom a fejem.
Nekem az elsőnél már az jött le,hogy a real madrid,mint intézmény,a tagjai,vagy bárki aki idetéved az valami földönkivüli csoda.........kicsit túlképzeli benike a realt....ez is csak egy klub,bár a többi felett áll,de elég jól tolja minden interjúban azt hogy itt minden kurva jó......na ez már büdös...ezt kényszeres alkamazkodásnak titulálom,ami részint működik,de csak egy kibaxxxott ideig,aztán kell majd egy idő után mutatni is a fuckot,amit nyelvcsapásokkal itt nem lehet ,azt ázsiai oldalakon vagy pumpednél lehet....
Látod én, ezért el se olvasom. Mondjuk egyiket se szoktam, mert nem mondanak semmi újat.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Biztos az ellenszenv, de Rafa nyilatkozatai egyrészt annyira nem érdekelnek, másrészt, ha el is olvasom, csak fogom a fejem.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Játszottunk kb. 120 meccset Carloval, volt kb. 10 ami pofás, szép foci volt, a többi meccsen viszont, főleg a második idényben elég siralmas volt. Véleményem szerint az a játék a játékosok egyéni képességének volt köszönhető, és nem az edző által kitalált játék volt. Ha az lett volna, akkor Modric nélkül is meg lettek volna annak a játéknak az elemei. De tudatos mozgásformákból nagyon keveset lehetett felfedezni.Azért egy elég pofás kis fazont szabott a csapatnak
Igen kellett Carlo, de Mourinho által épített vár, és Carlo szellemisége hozta meg közösen a győzelmet. Én legalább is ezt így látom. Mourinhoval valószínűleg nem nyertünk volna tavaly BL-t. De egyedül Carlo szellemisége, egy stabil alapcsapatjáték nélkül megint nem elég. És ez utóbbihoz már őt kevésnek érzem. 2000-es években még nem volt ennyire komplex, méterről méterre kiszámított a futball, ott még sok tér volt hagyva az egyéniségeknek. Ez a felfogás Carlonak 3 BL-t ért. De látható, hogy amint elvi hibás csapat fut ki a pályára, akkor már a szellemiség és az egyéni képességek kevesek.Mert akármekkora munkát letett a portugál az asztalra, akármekkora szargödörből húzta ki a csapatot, az utolsó lécet nem tudta megugrani. Ehhez kellett Carlo.
Ezzel bizonyos mértékig egyetértek. Csak tessék megnézni a Barca idei meg a mi tavalyi BL győzelmünket. Őket egy pillanatra sem szorította meg egy csapat sem, talán a döntőben a Juve egy kicsit. A BM-et is már az első meccsen elintézték, mi csak a másodikon. Mindezek az apróságok azért fontosak, mert a Barca végig domináns maradt, sokkal magasabb szinten futballozva nyert BL-t. Nekünk 3 párharcban is rezgett a léc, a Barcának csak a döntőben, de ott is azonnal reagáltak, és pár percen belül berúgták a másodikat.chronic írta:Matt már az elejétől fogva utálta Carlo-t. A csapatnak volt játéka, más dolgokban hibázott az olasz. Vékony a dolog, ha 2014 tavaszán Mkhitaryan kapufája bemegy, és a Dortmund kiejt minket, akkor még mindig üldöznénk a tizediket, Carlo pedig rövid úton el lett volna távolítva, és egy újabb kudarc lett volna. Nem így alakult, szerencsénk volt, utána pedig megérdemelten behúztuk a tizediket. Idén is vékony volt de a szerencse megfordult. Ha Modric nem esik ki egy fél szezonra, akkor nyertük volna minimum egy fontos kupát és még ma is Carlo lenne az edzőnk. Apró dolgok döntenek.
Amúgy meg nem utálom Ancelottit, csak nem tartom jó edzőnek. Ez nagy különbség. Benitezt szintén gyenge edzőnek tartom, és ha már kell választani a kettejük közül, akkor Carlot választanám. Viszont voltak a Realnak stílusjegyei, amit Mourinhotól kaptunk, és Carlo ideje alatt ezek mind elvesztek. És lehet, hogy tévedek, de én nem érzem úgy, hogy kaptunk helyettük más stílusjegyeket. (Amik annak tűntek, én azokat esetegesnek néhány meccsig tartónak találtam. Olyat, amit végig megtartott a csapat nem, pedig volt elég kreatív labdarúgó Modric nélkül is, hogy kreatív futballt játsszunk.) Könnyen lehet, hogy azért nem, mert meg volt kötve Carlo keze, és könnyen lehet, hogy Beniteztől sem kapunk semmit, mert az ő keze is meg van kötve, és látszólag a játékosok közül sem mindenki kooperál vele. De én reménykedem abban, hogy CA hiányosságait felismeri, és legalább a védelmünket stabilizálja, illetve a kontrajátékunk, ha nem is a világ legjobbja, de legalább minden csapatra nézve veszélyes lesz.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Egyszerű.csabi87 írta:Ez nagyon komoly.
Kiváncsi leszek,hogy Benitezről hogy fog vélekedni.![]()
Majd kiváncsi leszek milyen játéka lesz a csapatnak a spanyol alatt.
Onnantól sok minden kifog derülni.
Elfogyott a Mou féle lendület, Carlo elhasználta, innen már nincs visszaút csak ha jön a fikazabáló.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ez nagyon komoly.
Kiváncsi leszek,hogy Benitezről hogy fog vélekedni.
Kiváncsi leszek,hogy Benitezről hogy fog vélekedni.

Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.