Sorozatok, TV műsorok
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Re: Sorozatok, TV műsorok
Sense8-t még is csak folytattam 2. rész után. mert hát nem volt netem és csinálni kellett valamit, így megnéztem pár részt, mai nap meg befejeztem az évadot.
Azt kell mondjam hogy jól tettem, mert iszonyatosan megkedveltem. A karakterek egytől egyig jók, egyiket se cserélném le, pedig ez nagyon ritka, a karakterek magánéleti szálai is tökre rendben voltak. Ami nem igazán tetszett az a főgonosz érdekesnek érdekes a megformált karaktere, viszont semmi konkrétumot nem tudunk róla, illetve nem láthattunk semmi komolyat tőle amitől azt mondanám hogy nah..nehéz dolguk lesz semlegesiteni.
2. évadot berendelték, kár hogy az se mostanában lesz.
Azt kell mondjam hogy jól tettem, mert iszonyatosan megkedveltem. A karakterek egytől egyig jók, egyiket se cserélném le, pedig ez nagyon ritka, a karakterek magánéleti szálai is tökre rendben voltak. Ami nem igazán tetszett az a főgonosz érdekesnek érdekes a megformált karaktere, viszont semmi konkrétumot nem tudunk róla, illetve nem láthattunk semmi komolyat tőle amitől azt mondanám hogy nah..nehéz dolguk lesz semlegesiteni.
2. évadot berendelték, kár hogy az se mostanában lesz.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nekem is az volt a bajom, hogy az előjáték meg az elgondolások kellően betegek voltak, aztán csak épp a lényeget nem mutatták. Gondolom a pénzhiány miatt. Ja meg alana, ő szétcseszi az egészet. Meg persze amiről nem ők tehetnek, hogy úgy is tudod mi lesz a vége. Mondjuk ha nem lőtték volna le hogy a kövi rész már később játszódik meg nem adnak le róla trailert, egy fokkal jobban izgultam volna.
Ja és elvileg Ellen Paget akarják Starlingnak.
Ja és elvileg Ellen Paget akarják Starlingnak.
Nem illik.
Dede, láttam.ziro4vr írta:Hannibalt nem látta senki? Zsombor? Fura, neten isteníti mindenki de nekem nagyon nem jött be a legutóbbi rész. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Innentől viszont talán még a vörös sárkány megmentheti, jó lett a casting szerintem. Mondjuk amíg alana él addig nálam -3ról indul a cucc.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem volt rossz rész, de azért hanyatt sem vágtam magam tőle. Utolsó 15 perc, ami húzta az epizódot a malaccal, az arcműtéttel, meg az utolsó párbeszédekkel, de én simán megnéztem volna pl ahogy Hannibal eldurran és módszeresen kinyír mindenkit. Alana meg tényleg kritikán aluli.
A fogtündéres szál valóban jó lehet, Armitage jónak tűnt a trailerekből. Eddig ez az évad meg sem közelíti az előzőt, de várom azért a következő részt.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Hannibalt nem látta senki? Zsombor? Fura, neten isteníti mindenki de nekem nagyon nem jött be a legutóbbi rész. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Innentől viszont talán még a vörös sárkány megmentheti, jó lett a casting szerintem. Mondjuk amíg alana él addig nálam -3ról indul a cucc.
Nem illik.
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
ez kurvajó lesz, nagyon várósRemy írta:Fargo előzetes Ismét kegyetlenül hangulatos

Na megnéztem a 4. részt is, kiégtem.

Most már értem mire írtad.nmate írta:A tesitanár MIÉRT KIABÁL?!
![]()
![]()
![]()
Ekkora szart. Miért csinálják? Miért nézem?

Nagyon fogyatékos (ő is).

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Fargo előzetes Ismét kegyetlenül hangulatos

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Igazi, eredeti, magyar. A miénk. Ezt nem veheti el tőlünk senki, még a bevándorlók sem!!44!!
Igazából veszít a varázsából a dolog, az első két rész zseniális volt, de folyamatos lejtmenetben vannak, mióta el kezdtek hallgatni a rajongóikra és nem magyarázzák meg az 5 mp-es jelenetet 3 különböző szemszögből másfél perces monológokban. Azok voltak a legjobbak.
Erről a mostani részről ennyit tudok elmondani.
Igazából veszít a varázsából a dolog, az első két rész zseniális volt, de folyamatos lejtmenetben vannak, mióta el kezdtek hallgatni a rajongóikra és nem magyarázzák meg az 5 mp-es jelenetet 3 különböző szemszögből másfél perces monológokban. Azok voltak a legjobbak.

Erről a mostani részről ennyit tudok elmondani.

- P. Krisz
Ez a "sorozat" original cucc vagy olyan mint a magyar El Bándi ? :Đ
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Olivér... de ember... 
Egyiket se néztem végig, annyit nem ér. Viszont ebből az emberből 2 perc is sok volt.

Egyiket se néztem végig, annyit nem ér. Viszont ebből az emberből 2 perc is sok volt.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Bevallom őszintén, Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Paolát simán.realistahuni írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Azért Paolát meg a rich bitchet blokkolnádDe vajon direkt a legrondább szereplőket válogatták össze?

- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Azért Paolát meg a rich bitchet blokkolnádDe vajon direkt a legrondább szereplőket válogatták össze?

Középsuli. Fent van jutubon pár rész.KAG írta:És a sorozat címe??![]()

Na jó, legjobb szó erre a "sorozatra", hogy kínos, rettentő kínos.
Mondom belenézek már ebbe, nagyon kíváncsi lettem.ziro4vr írta:Bende akkora macsó, hogy nem tudunk ellenállni.nmate írta:A tesitanár MIÉRT KIABÁL?!
![]()
![]()
![]()
Ekkora szart. Miért csinálják? Miért nézem?
Én szerintem most kaszáltam el, azért ez már túllépett egy határt.

Hát ez tipikus az az eset, amikor annyira szar valami, hogy már jó!
De vajon direkt a legrondább szereplőket válogatták össze?

- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Ha nem teszed hozzá, ez lett volna a kérdésem feléd. Komolyan mondom, ti betegek vagytok.nmate írta:Ekkora szart. Miért csinálják? Miért nézem?

Pár hete belenéztem mikor itt nyomtátok páran, de elég is volt. Ilyen agyradírt még komolyan nem láttam (bár kerülöm is őket nagy ívben, szóval ez nem meglepő), ehhez képest a barátok közt és társai HBO-ra való sorozatok.