Hát lehet,nem tudom,de akkor khd-ként is több labdát szerzett mint a barca kp.Akár feljavult Iniesta,akár nem.(Amúgy fel,támadásban,de nem védekezésben,pláne labdaszerzésben.)A szezonkb 2/3-ában középső védő volt Mascherano. A középpályás védekezés meg Rakitic miatt javult olyan látványosan, plusz azért, mert Iniék is keményebben tolják, és már Messiék megkezdik a letámadást. Szóval sok minden miatt.. :D
Ahogy Rakitic sem az a kifejezett szűrő volt,többet jelent meg az elken kapuja közelében.Vagy mást láttam,vagy részeg voltam,vagy a szokottnál is hülyébb,nemtom...
De mi kettőt is...ugyan abban az évben.Bizony.R.M.C.F írta:Ha pikét kicserélted volna a mi egyik védőnkre akkor biztos nem nyer a Barca bl-t.rashidm írta:Akartam is írni már, csak nem voltam gépközelben. Hiába van egy Varane-Ramos-Pepe kezdőszintű játkosunk, ha mi kapjuk a több gólt. Én se tartom olyan nagyra Piqué-t (főleg a Madrid fele szurkálódó, beszólogatásai miatt), de azt mindenki elfelejti, hogy ő nyert ebben az évben Bl-t...