dannen írta:R. Carlos írta:
Az ilyen hibák előfordulnak velem. Természetesen tudom, hogy mi maradt le abból a bizonyos szóból!

A kommentemre valami válasz?
csak vicc volt, ne vedd magadra
hát én személy szerint addig nem nagyon írok az átigazolásokról amíg nincs augusztus 31, ki tudja mi lesz még addig
éreztem én az írásodon, hogy az lesz, ezért írtam a mondatom végére smileyt!
Nem fogyott el. Illetve ez összetett kérdés. Perez hatalma abban is rejlett, hogy képes volt őrült összegeket letenni az asztalra 1-1 játékosért, így a klubok eleve inkább nekünk adták el legjobbjaikat, míg maga a Real név is elég csábító volt. Még most is az, de talán jelenleg egy BM vagy egy Barca csábítóbb.
A másik oldala a dolgoknak az, hogy nem tud a kezdőbe játékost venni, így nem is aktivizálja magát. Modric-Kroos-Bale-James-CR-Benzema 6-osnak játszania kell, a védelem szintén rendben van. Nincs hova klasszist venni. Vidal vagy Pogba meg nem igazán csábító Perez számára több okból sem. Benitez sem biztos, hogy ragaszkodik a kp megerősítéséhez, ugyanis akkor valakinek ki kell maradnia, és ezt Perez nem nézné jó szemmel, de a kimaradó játékos is csak plusz feszkót jelentene. Így minden bizonnyal marad ez a keret. Ha Illara marad, akkor tulajdonképpen számunkra az átigazolási piac bezárult, mert a pad is be van telve. Még egy cserecsatár jönni fog, de nem lesz az sem nagy durranás. De az is lehet, hogy nem jön senki, és Bale-CR csatárduónk lesz, és Karim lesz a pados.
Jó hosszú hozzászólást írtál és egy picit ellentmondásos is, mivel írtad az elején, hogy a hatosnak játszania kell, amiben Benzema is benne van, a végén meg azt írtad, hogy lehet, hogy Benzema azért kimarad.

Én az elejével értek egyet, végül is az ad választ az én kérdésemre. Tényleg nincs hely a csapatban, mert rengeteg a drága játékos, akiket mind végig játszatni kell, plusz még van egy nem olyan drága, de legalább olyan jó Isconk is, akinek simán kezdőbe lenne a helye. Én személy szerint nagyon szeretnék egy megbízható középpályást (gondolok itt Verrattira, Pogbara, Gündoganra), de ahogy mondtad nincs már hely számukra. Sőt így, hogy jobban rávilágítottál még el kéne inkább adnunk, hogy helyet adhassunk új játékosoknak. Mint a múlt szezon alapján sokan láttuk, Bale szolgálna rá arra, hogy elmenjen a támadó szekcióból, de úgy látszik ez ellen az elnökünk van a leginkább, mivel neki a kedvence. Remélem így is megtalálja a megoldást Benítez és jut mindenkinek elég játékidő.
Kicsit off, de ez az én kezdőm jövőre a jelenlegi kerettel: Navas - Carvajal, Pepe/Varane, Ramos, Marcelo - Kroos, Modric, Isco - James, Benzema, CR. Persze ez csak egy álom... és titkon még abban is reménykedek, még ha nem is a kedvencem Bale, hogy jövőre végre hozza a tőle elvárható teljesítményt, mert úgy is kezdő lesz.