Perez papa már pont eleget kattant el idén, nekem elég volt. A keret nem lesz befejezett.Kerlon írta:perez papa igazán elkattanhatna, mert még egy szaros biglia hír sincs, amúgy nem is lenne ezzel a helyzettel bajom, ha nem Beníteznek hívnák az edzőnket, Ancelottival kellett volna tovább csiszolgatni ezt a keretet
Benitezzel pedig nekem egy nagy problémám van. Nem gondolom, hogy ezen a szinten az edzések a felkészülés között olyan hatalmas különbségek vannak, a taktikai felkészülés is már csak felfogás kérdése. A nüansznyi dolgok amelyek döntenek viszont játékosok, klubok, keretek sorsáról, idényéről, sikerességéről viszont nagyon pici dolgokon múlhat. Mint például a hitelesség. El hiszem, hogy Rafa fasza szakember, még azt is, hogy edzéstechnikailag, taktikailag, emberileg felkészült, jól áll a dolgokhoz. De, hogy ebben az emberben ki hisz és fog hinni amíg itt van...erős kétségeim vannak. Nem látom azt, hogy a klub (nem csak perez), a szurkolók, a játékosok miért állnának be mögé. Nem is fognak. Az emberek szerintem nem hisznek Beniteznek és Benitezben....Kevés lesz. Mint Pinyő.
(vélemény)