itt a kedvencem:
https://instagram.com/p/5Udr6cMJ1z/

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 19., vasárnap 16:22
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. július 19., vasárnap 16:06
Kerlon írta:Szerintem pont a sznobok miatt mentek fel az árak. Tipikus olyan emberek, akik 5 képet raknak fel 1 koncert alatt és még a fingásukat is felveszik, aztán kb az egész koncertről lemaradtak.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. július 19., vasárnap 16:06
Pontosan ez van.Kerlon írta:Szerintem pont a sznobok miatt mentek fel az árak. Tipikus olyan emberek, akik 5 képet raknak fel 1 koncert alatt és még a fingásukat is felveszik, aztán kb az egész koncertről lemaradtak.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 19., vasárnap 16:03
HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. július 19., vasárnap 16:00
A Sziget elment egy más irányba, ha az elmúlt 2-3 évet nézzük. Most már meg lehet nézni milyen arcok járnak ki (mondjuk ez manapság az összes fesztiválra igaz, hirtelen nagy divat lett fesztiválozni), olyanok, akiket 6-8 éve még elképzelni sem tudtunk egy Szigeten. Persze ez nyilván a fellépők miatt alakult így. Ezzel, hogy divat lett a fesztiválozás, az egész kultúrája átváltozott. Azt, hogy ez jó vagy rossz, mindenki döntse el maga, nekem annyira nem tetszik ez az irány.sentry írta:Sziget....
Nem akarom lehúzni, mert sosem voltam, így nem lenne korrekt. De kb minden 2-3. évben elgondolkodok hogy elmenjek 1 napra. De mikor meglátom a napijegy árát... akut infarktusom leszBeteg.
Ami a felhozatalt illeti (ezt már jogosabban fikázhatom, hisz lehet véleményem): én sosem dobtam el az agyam tőle... és mindig azt érzem hogy ami éppen tökre érdekelne azt sikerül 2-3 év múlva elhozni a szigetreSok jó előadó lesz most is ami érdekelne, szóval nem rossz ez, sőt! Csak hát az árak...főleg a kaja meg pia. De hát ez már csak ilyen biznisz.
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. július 19., vasárnap 15:53
Ugyan ez a véleményem a PunnanyrólNorbii írta:
Ill nekem csak rossz tapasztalataim vannak Punnany koncertről. Eddig 3x voltam, mind a 3x ugyan az jellemezte az előadást, rossz volt a hangositás, az előadás sem volt a legjobb, viszont az élvezhetetlenséget legtöbbször a közönségre húznám rá, mivel 14-18 éves divatfiúkák és lánykák alkották akik csak álltak, vagy ha nekünk kellett énekelni a dalból egy részletet akkor csak susmogás volt.
Na és szigetre ki megy?
HozzászólásSzerző: mocsok » 2015. július 19., vasárnap 14:17
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 19., vasárnap 13:36
HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. július 19., vasárnap 8:38
HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. július 19., vasárnap 7:31
Jelen. Supernem, AKPH, Dropkick Muphys, Che Sudaka, Irie Maffia, Limp Bizkit, Intim Torna Illegál....várom már, na.Na és szigetre ki megy?
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2015. július 19., vasárnap 2:10
Dettó, két napja ezt hallgatom, amióta linkelted, hála!
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 18., szombat 17:52
HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. július 18., szombat 17:45
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 18., szombat 17:37
HozzászólásSzerző: pheco » 2015. július 17., péntek 11:58
Az utolsó két mondatoddal nagyjából meg is válaszoltad a kérdésed. Igazából azért nem értem, mert hallgatom őket olyan 6-7 éve, amikor szerintem jobb zenéket csináltak. Aztán pont ezzel a népdalos vonallal futottak be, ami már kevésbé jó szerintem és pláne unalmas a sokadik nagyon hasonló zene tőlük. Az utolsó 5 számukat szinte alig lehet megkülönböztetni.CS0ki írta:Ha te is szereted a zenéjüket, akkor miért vagy meglepve? Vagy szerinted szar az izlésed?Undorítóan nagy tömegre számítsatok Punnanyn. Tökre csípem őket, bár a régi zenéiket jobban szerettem, de nem értem, hogy lettek ennyire felkapottak.
Amúgy én most kezdem megunni a Punnanyt, elég sokat hallgattam őket. Picit sok volt már.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. július 17., péntek 11:43
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 17., péntek 10:53
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. július 17., péntek 10:35
Ha te is szereted a zenéjüket, akkor miért vagy meglepve? Vagy szerinted szar az izlésed?Undorítóan nagy tömegre számítsatok Punnanyn. Tökre csípem őket, bár a régi zenéiket jobban szerettem, de nem értem, hogy lettek ennyire felkapottak.
Szerintem már jóideje csinálnak világszínvonalú zenét a magyarok, elég sok műfajban. Inkább talán a pop zene határai lettek tágabbak.Erre van kereslet és tény, hogy ez a generáció az első olyan magyar hullám, akik tényleg minőségi, már-már világszínvonalú (természetesen szigorúan a popzenén belül) zenét csinálnak, ők külföldön is simán megállnák a helyüket ezekkel a zenékkel.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. július 17., péntek 0:07
Az biztos, hogy keci sokan lesznek. Egyébként úgy lettek ennyire felkapottak, ahogy manapság a Wellhello vagy a Halott Pénz. Csak ők előbb kezdték picit. Ráadásul most mindenki összeáll mindenkivel, most ez a menő.pheco írta:Undorítóan nagy tömegre számítsatok Punnanyn. Tökre csípem őket, bár a régi zenéiket jobban szerettem, de nem értem, hogy lettek ennyire felkapottak.
HozzászólásSzerző: mocsok » 2015. július 16., csütörtök 20:43
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem