Szoval nagyon remelem h meg nyaron erkezik DDG.
szerintem ez kizárt. a legvalószínűbb forgatókönyvnek az tűnik, hogy idén bajnokságot meg kapja keylor, végig véd, aztán jövőre elmegy, De Gea jön, Casilla pedig másodhegedűs lesz, a harmadik számú pedig valami Castillás arc.
A multbol nem lehet megelni
múlt? nem rég volt, ráadásul itt még nem kapott lehetőséget folyamatos bizonyításra. előbb várjuk meg, hogy mondjuk zsinórba védjen öt meccsen, utána lehet fikázni. jó, vannak hülyeségei (cselezgetés, kengurus szökkenés, lábbal való bénázás), de mellette remek reflex kapus, és talán egy fokkal jobban jön ki a belőtt labdákra, mint Iker. Amúgy is szerintem sokkal inkább a védelmen múlik a csapat szereplése, mint a kapuson. Ha a Ramosék összeszedik magukat, akkor nem jelenthet gondot, hogy ki áll a gólvonalon. Ráadásul gondoljunk bele: Navas és Casilla is remek hálóőr, a világon bármelyik csapatban szívesen látnák őket. A Barca Valdés-szel a kapuban triplázta agyon magát... ha megvan a csapategység, akkor nem lehet gond. Amúgy én sem benne látom a jövő kapusát a csapatnál, de azért ne fikázzunk már mindenkit ronggyá.