HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. július 18., szombat 17:17
Mondjuk az egyiknél nem sokon múlt. Amúgy nem tudom komolyan venni ezt tizenegyes párbajt, élesben teljesen más lőni, egy bl továbbjutás esetén mondjuk, nagy tétnél jobban remeg a láb. Nem sokszor láttam olyat, hogy 5 kör alatt senki nem hibázott volna.
Nem feszültem rá végig a meccsre, szóval voltak periódusok, amit nem láttam, de eléggé látható volt, hogy pl egy Isco mit jelent. Ha eredményre nem is vezetett, de legalább a szemnek is volt tetszetős dolog néha.
Silva gyerek meg nagyon vágja az ilyen hosszú átadásokat, de egyéb másban inkább gyenge, mint jó. Bíztam benne, ha már brazil bajnokság legígéretesebb játékosa, me gúgy gondoltam, oka is van, hogy elhozzuk, de előtte nem láttam. Úgy látszik ezek ennyit jelentenek, van rá egy tábla csokim, hogy kölcsön lesz adva.
Ödegaard meg még elég bizonytalan, és visszafogott ehhez a szinthez, végig érződött rajta, hogy kicsit be van kaksizva, de mondjuk 16 évesen.. Kell neki is egy jó 2 év kölcsönben, belőle azért még lehet valaki.
A többi fiatalnál sok extrát nem láttam, Lucasnak két megmozdulására emlékszem, egyiket szépen megoldotta, majd kevésbé jól fejezte be a dolgot.. Majd kiderül, nem ítélkeznék még, nem ismerem.
Jesét meg esküszöm nem láttam, pedig többen írták, hogy nem volt rossz. De pont lehet lemaradtam róla, szóval nem releváns. Őszintén, kicsit untam a meccset, így néha elkalandoztam másfele.
Illarra és Silva szerintem nem lesz szint, őket el kellene passzolni, és hozni helyettük valakit. Casemiroban bízom, remélem jót tett neki ez az egy év, és a csereember feladatát legalább hozza majd, de őt is meg kellene néznem még.