HozzászólásSzerző: Steve » 2015. május 17., vasárnap 14:14
Visszatértem a jegelésböl.
Off:
Nem örültem, hogy pont a legfontosabb idöszakban lettem kitéve, de megértem, megérdemeltem.
Zárójelben hozzáteszem a továbbiakban sem fogok összepacsizini a mindenféle hülyegyerekekkel akik mndenféle érdemi indoklás helyett oda böfög egy "itt egy keksz ügyes vagy" és hasonló okosságokat a tro.focin és fbookon eltanult keménység, naffiúság szerint. Ha nem beszél értelmesen, akkor ne szóljon hozzám.
Off vége.
Nem tudom megmondani, hogy miért, de számítottam rá, hogy nem jutunk a döntöbe.
Papíron jobb csapat vagyunk, de elfogytunk egyszerüen a végére, mind eröben, mind fejben.
Korábban ideges lettem volna, most egy kicsit csalódott csak és konstatáltam azt, hogy nem lesz rekord. Ezt nem mi fogjuk behúzni.
Ami leginkább aggaszt:
- A keret gyenge. Ezt írtam(nem itt) nyáron is többször, egyszerüen így nem lehetett volna nekifutni a dolognak. A cseréket egyszerüen a kukába kell tenni.
- Modric nélkül nincs játék. Amikor ezt fél évvel ezelött mondtam, jött Matt szakértö fórumozónk és mondta, hogy nehogy már egy emberen múljon, tegyük ki Ancelottit...Nem egy emberen csak, de Modric képes csak a játékunknak fazont szabni. Isco futkos a kcisik ellen megcsinálja, de nagyok ellen megáll a tudomány. A többi szervezésre képtelen.
-Vannak emberek a keretben, akik néha adnak a csapatnak néha viszont elfogynak. Ilyen Marcelo is, a vb-n volt igazán szembetünö. Vagy über szinten támad, vagy totál homály. Az utóbbi idökre elfogyott teljesen. Ez van minden évebn az utóbbi idökben. Egyszerüen év végére elfogy. Viszont kitenni nem lehet és nem is akarná az ember, mert én személy szerint pl. imádom.
- Vannak az óriási spanyol felfedezéseink..Illarra, Jesé. Csatlakozott a névsorhoz a brazil L.Silva is..Mit kezdez velük? Semmit. Totál nincs helyük, gyengék. Futni nem képesek..Ilyenekkel BL meccset?
- Iker. Miatta lettem ugye kirakva, ami röhejes egy kicsit. èn tisztelem Ikert és hálás vagyok neki a múltért. De lehet újra nekem esni, de egy jó esetben középszerü kapus lett. Azt meg fel kell fogni, hogy az nyer ma BL-t, aki kiemelkedik a mezönyböl. Kellenek a bravúrok, a biztos kijövetelek, a kapusnak magabiztosságot kell adni a csapatnak, nem lelógó fejjel kóborolni és néha idegesen hadonászni. De megint egy helyzet, hogy mit csinál az ember? Senki nem akarja Ikert elzavarni, a klub szimbóluma. Véleményem szerint a padra kell tenni, vagy felesben játszatni egy top fiatal kapussal, a gyengébb meccseken használva Ikert.
- Bale. Nehéz helyzet szintén. Szerintem közel sem annyira foglamatlan, mint amennyire itt többen beállítják. Egyszerüen egy gond van. Drága volt, túlzóan. ìgy magasak lettek az elvárások és ö nem volt képes azonnal teljesíteni, majd meg lett támadva és onnantól csak visszaépült. Edzöi hiba is talán, mert nem lett rendesen beépítve. Ennyiért lett hozva az Perez hibája. Viszont így tényleg csak -1 ember. Vagy foglalkozni kellene vele és beépíteni, fejleszteni a csapat játékához, vagy eladni. De azért itt tartani, hogy futkorásszon néha és 2 sprintet lenyomjon, majd felé rúgja felesleges. Kérdés meg tudsz-e tanítani spanyol stílushoz egy angol stílusban nevelkedett embert..kétséges.
Szezon:
Kupa: így alakult, akkor nem készültünk fel az ellenfélre kellö mértékben, nem reagáltuk le.
Bajnokság: összességében jó, viszont Modric sérülésekor kialakult ür pont elég volt ahhoz, hogy a jó szintröl ne tudjunk a tökéletesre elmozdulni.
BL: Jó. Mentünk elöre. Megcsináltuk amit kellett. Nem lehet egy rossz szavunk sem a csoportmeccsekre, utána az egyenes kiesésest is hoztuk. Elfogytunk a végére. Voltak emberek, akik mentálisan feladták, voltak akiken látszódott, hogy kb. annyi ereje maradt, hogy belerúgjon a labdába. Kreativitás, játék elfogyott. Ez idén erre volt elég.
Hozzátennék még egy dolgot, amit az ember belátása szerint magyarázhat. A balszerencse. Röhejesen hangzik, de ez van és a sportban sokszor ez dönt..Hihetetlen produkciók mentek néha. Majdnem 0% volt az esély eltalálni a kapufát mi eltaláltuk. Ha pattanhatott volna bárhogy, tuti rosszul pattant. Ez nem magyarázkodás, ez van, tavlay néha máshogy volt.
Az egyszerüen nem lehet kérdéses, hogy meg kell erösíteni a csapatot. Pereznek be kell fejezni a Monopolyt és értelmesen igazolni. Ez a csak a név miatt megveszek valakit, minden szakmaiságot félretéve ez nem fog menni tovább. Kö keményen meg kell erösíteni a csapatot.
A kp, védelem széle, plusz egy minöségi csatár alap kell, hogy legyen. E nélkül senki ne várjon kitünö eredményt jövöre.
Bizonyos embereket padra kellene tenni néha, ez a legnehezebb feladat. Iker nem lehet kezdö. A Marcelo-féle játékosoknak pedig be kell osztani az erejét, hogy ne legyen offon szezon végére.
Az a baj, hogy megint sok felesleg, nem tudom el lesznek-e zavarva, de ezeket az embereket ilyen, vagy olyan okokból el kell adni és PÒTOLNI KELL, MINÖSÈGI emberekkel:
Khedira, Illarra, Jesé, Coentrao
Összességében, ha mindenki túllép a drámán, akkor leszögezhetjük, hogy nem volt ez olyan rossz szezon. Rosszul lett felépítve nyáron a keret és rosszul is lett szerintem használva sokszor. Ami fájó és pótolhetetlen, hogy nem leszünk az elsö csapat aki duplázik, pedig szerintem közel voltunk, ha Perezék nem kényelmesednek be nyáron meg is lehetett volna a duplázás.
Ami szintén fájó, hogy a Barcával megint a fax másik végén vagyunk, pedig meg lehetett volna öket idén fogni, én azt godnolom, hogy nem voltak ök annyira jók, amennyire most fényes a helyzet..sajnálatos.
Remélem nem voltam nagyon hosszú.