Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
gólvonal
Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: gólvonal » 2015. július 19., vasárnap 16:29

Matyi írta:
Mondjuk egy normális belsővédőt nem vesznek már évek óta,pedig lehet hogy kéne...Pique nem az,ha valaki most ezzel jönne.Masch az lett volna,de a kp-n hasznosabb.Matyi...inkább hagyjuk.Bartra...kb annyi van benne amit mutat.
Piqué nem normális? Legjobb volt a posztján ebben az évben. Masch attól, hogy kp-n is jó, védelemben miért ne lehetne az?
Mathieu hoz egy stabil teljesítményt, pl ellenetek nem lehetett rá panasz. Bartrát meg ha többet játszhatják, egyik legjobb védő lehet majd.
Hátulról? Pique akkor se lesz a legjobb a posztján, ha egy gólt sem kaptok, mert ő erre képtelen, úgy megforgatják mint a fagyit a nyelven. Amúgy nekem nincs vele bajom, de a legjobbja a posztján :lol: :lol: egy igazán jó védő mellé okés...Masch se top védő...Matyi nagyon lassú, ha a Barca nem fogja 80%-ban birtokolni a labdát, és akármelyik középcsapat nem barna foltos gatyával áll ki, úgy lekontrázzák, hogy...Bartrát jobb lenne, ha elfelejtenétek. Ha tényleg annyira jó, az már kijött volna. 24 éves a srác, nem 19. Egy jó csereember, semmi több. És akkor még ott van Vermaelen.

Matyi
Kedvenc játékosaid: Iniesta, Agüero, Messi
Kedvenc csapatod: FC Barcelona

HozzászólásSzerző: Matyi » 2015. július 19., vasárnap 16:18

Mondjuk egy normális belsővédőt nem vesznek már évek óta,pedig lehet hogy kéne...Pique nem az,ha valaki most ezzel jönne.Masch az lett volna,de a kp-n hasznosabb.Matyi...inkább hagyjuk.Bartra...kb annyi van benne amit mutat.
Piqué nem normális? Legjobb volt a posztján ebben az évben. Masch attól, hogy kp-n is jó, védelemben miért ne lehetne az?
Mathieu hoz egy stabil teljesítményt, pl ellenetek nem lehetett rá panasz. Bartrát meg ha többet játszhatják, egyik legjobb védő lehet majd.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. július 19., vasárnap 16:13

Toky írta:
Matt009 írta:... Kérdés, hogy mi jön ezután? Ugye ahonnan könnyű volt pénzt lecsípni azt előző ciklusban megtették, a La Masia is hanyatlik, már így is félig a Barca a Real útját járja, lassan elérünk oda, hogy egészében arra az útra kell térniük, kérdés tetszeni fog-e a socióknak, és a gazdasági érdekek előtérbe helyezése mennyire fogja a sportsikerekre rányomni a bélyegét?
A különbség az, hogy náluk bár fontos a gazdasági siker, az igazolások többnyire tudtommal szakmai szempontok szerint történnek. Nálunk sokszor "Pérez szempontok" szerint történnek.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Toky
Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Toky » 2015. július 19., vasárnap 14:46

Matt009 írta:... Kérdés, hogy mi jön ezután? Ugye ahonnan könnyű volt pénzt lecsípni azt előző ciklusban megtették, a La Masia is hanyatlik, már így is félig a Barca a Real útját járja, lassan elérünk oda, hogy egészében arra az útra kell térniük, kérdés tetszeni fog-e a socióknak, és a gazdasági érdekek előtérbe helyezése mennyire fogja a sportsikerekre rányomni a bélyegét?
A különbség az, hogy náluk bár fontos a gazdasági siker, az igazolások többnyire tudtommal szakmai szempontok szerint történnek. Nálunk sokszor "Pérez szempontok" szerint történnek.

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. július 19., vasárnap 13:37

lesliejr írta:Hát ez nagyon sima lett. A szavazatok több mint a felét Bartomeu kapta. A sportsikerek és a pénzügyi stabilitás felülírták a balhékat. Akik szavaztak így döntöttek, el kell fogadni. Más kérdés, hogy mi lesz ha a bíróság elmeszeli őket. Koránt sem biztos, hogy kitölti azt a 6 évet. Viszont legalább most már megválasztott, legitim elnökségünk van. Nagyon kíváncsi vagyok a folytatásra.

Bartomeu megválasztása után Rosell elviszi a balhét az tuti, Bartomeu meg marad elnöknek. Azért Neymar mégiscsak Neymar meg a triplázás is újfent meglett, nem csoda, hogy nem akartak a sociok váltani. Kérdés, hogy mi jön ezután? Ugye ahonnan könnyű volt pénzt lecsípni azt előző ciklusban megtették, a La Masia is hanyatlik, már így is félig a Barca a Real útját járja, lassan elérünk oda, hogy egészében arra az útra kell térniük, kérdés tetszeni fog-e a socióknak, és a gazdasági érdekek előtérbe helyezése mennyire fogja a sportsikerekre rányomni a bélyegét?

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 19., vasárnap 11:50

h3x0r írta:
Realista24 írta:http://tmw-foto.tccstatic.com/storage/a ... 19280.jpeg
Valaki így ment szavazni :mrgreen:
Kire szavaztál GT? :mrgreen:
szerintem Csabi a mi beépített ügynökünk
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. július 19., vasárnap 11:16

lesliejr írta:Hát ez nagyon sima lett. A szavazatok több mint a felét Bartomeu kapta. A sportsikerek és a pénzügyi stabilitás felülírták a balhékat. Akik szavaztak így döntöttek, el kell fogadni. Más kérdés, hogy mi lesz ha a bíróság elmeszeli őket. Koránt sem biztos, hogy kitölti azt a 6 évet. Viszont legalább most már megválasztott, legitim elnökségünk van. Nagyon kíváncsi vagyok a folytatásra.
Kicsit sárga,kicsit savanyú,de a mienk :mrgreen:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

lesliejr
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. július 19., vasárnap 10:19

Hát ez nagyon sima lett. A szavazatok több mint a felét Bartomeu kapta. A sportsikerek és a pénzügyi stabilitás felülírták a balhékat. Akik szavaztak így döntöttek, el kell fogadni. Más kérdés, hogy mi lesz ha a bíróság elmeszeli őket. Koránt sem biztos, hogy kitölti azt a 6 évet. Viszont legalább most már megválasztott, legitim elnökségünk van. Nagyon kíváncsi vagyok a folytatásra.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. július 18., szombat 21:11

GT37 írta:A TV3 exit pollján 49,5%-ot kapott Bartomeu. Laporta a második 36,6%-kal. Szerintem már nem kérdés a győztes személye. :-(
Pedig megnéztem volna hogy közlik Ardaval hogy mehetsz vissza :lol:

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2015. július 18., szombat 21:03

A TV3 exit pollján 49,5%-ot kapott Bartomeu. Laporta a második 36,6%-kal. Szerintem már nem kérdés a győztes személye. :-(

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. július 18., szombat 14:51

LaMartin írta:Amúgy hogy megy ez az elnökválasztás? Kik szavazhatnak?
A socios.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

LaMartin
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Iker Muniain,
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest, Magyarország

HozzászólásSzerző: LaMartin » 2015. július 18., szombat 14:45

Amúgy hogy megy ez az elnökválasztás? Kik szavazhatnak?

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. július 18., szombat 13:42

Realista24 írta:http://tmw-foto.tccstatic.com/storage/a ... 19280.jpeg
Kire szavaztál GT? :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 18., szombat 13:39

http://tmw-foto.tccstatic.com/storage/a ... 19280.jpeg
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. július 17., péntek 15:01

Nem 2 éve megy ez.....már évek óta. Nagyon is így van.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

lesliejr

HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. július 17., péntek 14:23

Az "ezt szokták csinálni", meg a "jófiú imidzs építés a fő" nekem óriási általánosítás. Sehol nem olvasom, hogy anno Rosell elnöksége alatt vokt ez a módi. Ráhúzza az egész Barca-ra amit akar, megpróbálja úgy beállítani, mintha ez a klub erről szólna. Ráadasul le van írva majdnem minden héten, hátha vki nem olvasta még vagy 1000x, közben R.M.C.F az egyik leghangosabb, hogy a sajtó manipulál, amiben azért jócskán igazat is adok neki, de ő pont ehhez a módszerhez folyamodik. Mondogatom, leírom 100x aztán szépen rajta is marad ahogy kell. Barcelona=csalás, ámítás és egyebek. Ne tegyük a hülyét, olvassunk a sorok között.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. július 17., péntek 13:49

palesz77 írta:R.M.C.F. szerintem nem az egész történelméről beszélt a klubnak, hanem erről az időszakáról szintén. Hogy mióta Pep robbant, azóta mindenféle megkérdőjelezhető módszerekkel próbáltuk fenntartani a sajtó irányába a "jófiú látszatot", és most ebbe bele is buktak Bartoék - már ha belebuknak. Aztán javíts, ha tévedek, de nekem ez jött le.
Nekem is ez jött le.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. július 17., péntek 13:36

R.M.C.F. szerintem nem az egész történelméről beszélt a klubnak, hanem erről az időszakáról szintén. Hogy mióta Pep robbant, azóta mindenféle megkérdőjelezhető módszerekkel próbáltuk fenntartani a sajtó irányába a "jófiú látszatot", és most ebbe bele is buktak Bartoék - már ha belebuknak. Aztán javíts, ha tévedek, de nekem ez jött le.

lesliejr

HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. július 17., péntek 13:15

2 db évről beszélünk, a Rosell elnökség 2 évéről. 2011-13ig. A Barcelona mint csapat, nem csak erről a 2 évről szólt, sem előtte, sem most legutóbb. Pláne közvetlen előtte nem.
Szóval szerintem továbbra is hazugság és ferdítés leírni, hogy ez a Barca, összemosni a csaló és korrupt vezetőséggel. A több mint 100 éves történelméből kiemelni kettőt, ahol lehet rájuk dobálni a sarat és bezzegelni, hogy én tudtam, megmondtam....

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. július 17., péntek 11:47

Tökéletesen igaz amit írtam.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Vissza: