Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
miért kérné megint a fizuemelést? kétszer nem lép ugyanabba a csapdába. ha csinálja itt egy újabb fullos évet és jönne megint a z irodába tudja hogy újra el lesz passzolva és mivel jó évet hozott el is tudnánk újra adni. nem pattogna többet abban biztos vagyok. én 60-at letennék érte. nyertünk 15+x milliót egy éve alatt rajta akkor.
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Ez mind szép és jó, csak van egy kis bibi. Az első, hogy James, aki sokkal jobb játékos nála, a másik, hogy egy esetleges 442 és 4231-ben szintén a szélen találhatja magát. A harmadik, hogy fölösleges 60-ért lehozni a padra.morientes írta: Hát ez így eléggé le van sarkítva,a decima évében jó szezont hozott,a kp-n,de csak ott.De szélen...akkor lehet kiküldeni a labdaszedő gyerekeket a parkolóba![]()
De a kpn lehetne ő a mi Mascheranonk akár.Mert ugyan el el veszti a lasztit,de nagyjából a legtöbb esetben vissza is szerzi.Csak kellene valaki aki kiveri belőle a hülyeséget.És egyáltalán nem átvitt értelemben gondoltam
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Én nagyon sajnáltam, amikor eligazolt, ha maradt volna, most lehet meg lenne a címvédés. De vissza már semmi pénzért nem venném. Aki egyszer itt hagyott minket a pénzért, az már ne sírja vissza magát. Egy újabb jó szezon után megint verné az asztalt? Kösz nem. Itt amúgy is csak lejtmenet lenne, mert a kezdő közelébe nem kerülne, pár percekkel, meg nem tudná felépíteni magát. Neki a legjobb a PSG lenne, ott egy ideig tuti kezdő lenne, megkapná az esélyt, hogy ismét belerázódjon a játékba. Di Mariának tavaly nyáron kellett volna gondolkodnia, nem utólag sírdogálnia. Az MU-ban LVG az edző, mégis mit várt?BBeno írta:szó nélköl visszahoznám dimariát. még mindig hiányzik a KPról valaki. ő tökéletes lenne oda, persze ha benitez is tudná úgy alaklmazni mint ancselotti.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ja, csak Bale piaci érték 100 millió felett van, DM-még meg a fele, se.Remy írta:Vagy simán csak DM --> Bale. Nekem így is megérné, pedig nem nagyon akarom újra itt látni az argentint, viszont Bale-t sem, szóval inkább a kevésbé rossz megoldás legyen.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Vagy simán csak DM --> Bale. Nekem így is megérné, pedig nem nagyon akarom újra itt látni az argentint, viszont Bale-t sem, szóval inkább a kevésbé rossz megoldás legyen.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Hát ez így eléggé le van sarkítva,a decima évében jó szezont hozott,a kp-n,de csak ott.De szélen...akkor lehet kiküldeni a labdaszedő gyerekeket a parkolóbaMeg a francokat :lol: Pont ő az aki nem hiányzik a kp-ról. Ha esztelenül kell rohangálni, akkor én is jó leszek oda. Szerzett pár labdát, eladott kétszer annyit. A rossz megoldásaiból amitől falnak rohant itt mindenki szintén legalább kétszer annyi volt 1 meccsen mint jóból. 4231-ben és 442-ben sincs helye a kp-n igazából.

De a kpn lehetne ő a mi Mascheranonk akár.Mert ugyan el el veszti a lasztit,de nagyjából a legtöbb esetben vissza is szerzi.Csak kellene valaki aki kiveri belőle a hülyeséget.És egyáltalán nem átvitt értelemben gondoltam

LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Valaki nagyon kipihenten ébredt maRealista24 írta:Vagy mehet egy az egyben a Ramos DM csere:Đ

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Vagy mehet egy az egyben a Ramos DM csere
:Đ

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
ddg+dimaria + 10 misi = bale. mindegy is mert amíg illarrával szenvedünk nem lesz itt semmi.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Meg a francokatBBeno írta:szó nélköl visszahoznám dimariát. még mindig hiányzik a KPról valaki. ő tökéletes lenne oda, persze ha benitez is tudná úgy alaklmazni mint ancselotti.

DE...
Ezért még lenne értelme, DM-et is tovább passzoljuk valakinek és veszünk egy értelmes arcot kp-raEgy DM + 80 millió = Bale-t ki írna alá?

- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Kp-ra jó lenne droidnak,Ancelottinál bevált,csak akkor egy év után megint lázadozna hogy kevés a della.Nagyon más opció kp-ra úgy sincs.Persze nem jön ő már vissza.Realista24 írta:ABC| Angel Di Maria regrets his decision to leave Real Madrid and has ‘begged’ them to take him back according to Spanish paper....
![]()
Hát én sose voltam tőle hanyatt esve.Kicsit olyan Sahin...változó mint az április.(Na,Ziro szimpátia skáláján most estem jópár % pontotpalesz77 írta:Az ára még nem lett volna gáz, de nem véletlen, hogy annak ellenére, hogy kijelentette, hogy idén távozik, mégis hosszabbított, és nem a Barca vagy a München játékosa már.. Eléggé túlértékeli magát - jelenleg -, és irreálisan magas fizetést kér.Gündogan ... Nem tudom mennyi az ára meg a fizuja, de szerintem nem lehetetlen küldetés őt elhozni értelmes áron.

LEGIO PATRIA NOSTRA

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Egy DM + 80 millió = Bale-t ki írna alá?BBeno írta:szó nélköl visszahoznám dimariát. még mindig hiányzik a KPról valaki. ő tökéletes lenne oda, persze ha benitez is tudná úgy alaklmazni mint ancselotti.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
szó nélköl visszahoznám dimariát. még mindig hiányzik a KPról valaki. ő tökéletes lenne oda, persze ha benitez is tudná úgy alaklmazni mint ancselotti.
Navas addig fog maradni, amíg nem jön De Gea, vagy most, vagy jövőre, Casilla meg lesz a mádoik kapus, saját nevelés, megbízható. Ennél jobb felállás nincs is, már Diego Lopez is nagyon jó lett volna erre a feladatra.Na akkor Casilla jönni fog. Most már csak az a kérdés, hogy küzdhetnek Keylorral vagy a costa ricai is eligazol és jön még De Gea is.
Tegnap döntőbe rúgta az U19-et, Espanyol mondjuk jó választás lehet neki is.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
6,5 milla lesz az ára elvileg és Asensio meg elvileg megy oda.Kerlon írta:Na akkor Casilla jönni fog. Most már csak az a kérdés, hogy küzdhetnek Keylorral vagy a costa ricai is eligazol és jön még De Gea is.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Na akkor Casilla jönni fog. Most már csak az a kérdés, hogy küzdhetnek Keylorral vagy a costa ricai is eligazol és jön még De Gea is.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
He,he,he... Meg még mit nem... Én nem hoznám vissza,kell a francnak. Ha lehozott 2-3 jó hónapot,sírt az új szerződésért meg fizuemelésért. Maradjon csak ott,ahol van és egye meg amit főzött...Realista24 írta:ABC| Angel Di Maria regrets his decision to leave Real Madrid and has ‘begged’ them to take him back according to Spanish paper....
![]()

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
ABC| Angel Di Maria regrets his decision to leave Real Madrid and has ‘begged’ them to take him back according to Spanish paper....

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Én anno olyanokról olvastam, hogy Gündogan 150.000 fontos fizetést akar, amit a MU nem akart megadni neki.
A PSG elvileg adta volna, de hozzájuk meg nem akart menni.
Gondolom úgy volt vele, hogy csak akkor lép, ha sokkal többet keres a jelenlegi fizunál.
Pogba ügynöke nyilatkozta, hogy: Ha Laporta nyeri a választásokat, akkor Pogba nagy eséllyel a barca játékosa lesz . . .
A PSG elvileg adta volna, de hozzájuk meg nem akart menni.
Gondolom úgy volt vele, hogy csak akkor lép, ha sokkal többet keres a jelenlegi fizunál.
Pogba ügynöke nyilatkozta, hogy: Ha Laporta nyeri a választásokat, akkor Pogba nagy eséllyel a barca játékosa lesz . . .
ZIDANE