Valaki nagyon kipihenten ébredt maRealista24 írta:Vagy mehet egy az egyben a Ramos DM csere:Đ

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. július 17., péntek 10:47
Valaki nagyon kipihenten ébredt maRealista24 írta:Vagy mehet egy az egyben a Ramos DM csere:Đ
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 17., péntek 10:41
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. július 17., péntek 10:40
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. július 17., péntek 10:40
Meg a francokatBBeno írta:szó nélköl visszahoznám dimariát. még mindig hiányzik a KPról valaki. ő tökéletes lenne oda, persze ha benitez is tudná úgy alaklmazni mint ancselotti.
Ezért még lenne értelme, DM-et is tovább passzoljuk valakinek és veszünk egy értelmes arcot kp-raEgy DM + 80 millió = Bale-t ki írna alá?
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. július 17., péntek 10:35
Kp-ra jó lenne droidnak,Ancelottinál bevált,csak akkor egy év után megint lázadozna hogy kevés a della.Nagyon más opció kp-ra úgy sincs.Persze nem jön ő már vissza.Realista24 írta:ABC| Angel Di Maria regrets his decision to leave Real Madrid and has ‘begged’ them to take him back according to Spanish paper....
![]()
Hát én sose voltam tőle hanyatt esve.Kicsit olyan Sahin...változó mint az április.(Na,Ziro szimpátia skáláján most estem jópár % pontotpalesz77 írta:Az ára még nem lett volna gáz, de nem véletlen, hogy annak ellenére, hogy kijelentette, hogy idén távozik, mégis hosszabbított, és nem a Barca vagy a München játékosa már.. Eléggé túlértékeli magát - jelenleg -, és irreálisan magas fizetést kér.Gündogan ... Nem tudom mennyi az ára meg a fizuja, de szerintem nem lehetetlen küldetés őt elhozni értelmes áron.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 17., péntek 10:30
Egy DM + 80 millió = Bale-t ki írna alá?BBeno írta:szó nélköl visszahoznám dimariát. még mindig hiányzik a KPról valaki. ő tökéletes lenne oda, persze ha benitez is tudná úgy alaklmazni mint ancselotti.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. július 17., péntek 10:29
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. július 17., péntek 10:25
Navas addig fog maradni, amíg nem jön De Gea, vagy most, vagy jövőre, Casilla meg lesz a mádoik kapus, saját nevelés, megbízható. Ennél jobb felállás nincs is, már Diego Lopez is nagyon jó lett volna erre a feladatra.Na akkor Casilla jönni fog. Most már csak az a kérdés, hogy küzdhetnek Keylorral vagy a costa ricai is eligazol és jön még De Gea is.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 17., péntek 9:41
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 17., péntek 9:36
6,5 milla lesz az ára elvileg és Asensio meg elvileg megy oda.Kerlon írta:Na akkor Casilla jönni fog. Most már csak az a kérdés, hogy küzdhetnek Keylorral vagy a costa ricai is eligazol és jön még De Gea is.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 17., péntek 9:23
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2015. július 17., péntek 8:40
He,he,he... Meg még mit nem... Én nem hoznám vissza,kell a francnak. Ha lehozott 2-3 jó hónapot,sírt az új szerződésért meg fizuemelésért. Maradjon csak ott,ahol van és egye meg amit főzött...Realista24 írta:ABC| Angel Di Maria regrets his decision to leave Real Madrid and has ‘begged’ them to take him back according to Spanish paper....
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 17., péntek 8:37
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. július 17., péntek 8:01
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. július 17., péntek 5:15
Erre azert kivancsi lennek, talan vki tobbet tud rola, mert erzek egy kist ellentmondast palesz hsz-ben.palesz77 írta:Az ára még nem lett volna gáz, de nem véletlen, hogy annak ellenére, hogy kijelentette, hogy idén távozik, mégis hosszabbított, és nem a Barca vagy a München játékosa már.. Eléggé túlértékeli magát - jelenleg -, és irreálisan magas fizetést kér.Gündogan ... Nem tudom mennyi az ára meg a fizuja, de szerintem nem lehetetlen küldetés őt elhozni értelmes áron.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. július 17., péntek 0:01
Az ára még nem lett volna gáz, de nem véletlen, hogy annak ellenére, hogy kijelentette, hogy idén távozik, mégis hosszabbított, és nem a Barca vagy a München játékosa már.. Eléggé túlértékeli magát - jelenleg -, és irreálisan magas fizetést kér.Gündogan ... Nem tudom mennyi az ára meg a fizuja, de szerintem nem lehetetlen küldetés őt elhozni értelmes áron.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. július 16., csütörtök 23:37
Tényleg, Gündi...Gündogant megpróbálnám, ha nem jön össze a Verratti-Pogba-Vidal pakkból egyik sem. Persze ő nincs jelenleg egy szinten az előző hárommal, így nem is a kezdőbe hoznám, de simán lehet, hogy kiharcolná a kezdőt magának. Ha nem, akkor pedig lenne egy rohadt jó emberünk, akivel nyugodt szívvel lehet rotálni Kroost és Modricot. Nem tudom mennyi az ára meg a fizuja, de szerintem nem lehetetlen küldetés őt elhozni értelmes áron.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. július 16., csütörtök 22:52
KAG írta:Hm.
Én sajnos nem látom annyit játszani (idén kb 5 meccsnél többet nem láttam tőle, azok alapján nem teljesen ez a kép jött le. Azt láttam, hogy gyengébb védekezés és bruszt-harc terén) szóval hiszek neked.
Érdekes amúgy ez a kp-s téma. Vidal tényleg megoldás lehetett volna, de számára úgy tűnik, hogy csábítóbb a Budás.
Te amúgy RMCF hoznál valakit vagy hagynád a csába és nekimennél így az idénynek (KP-ra értendően)?
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. július 16., csütörtök 22:38
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. július 16., csütörtök 22:32
KAG írta:Amúgy, ha nagyon-nagyon kéne idén egy kp én nem baszakodnék és leraknék Yaya ért 30-40 milliót
Szerintem még egy 1+1 éves szerződésre bőven jó lenne.
Aztán akkor utána meg Verratti jöhetne és helószia![]()
Persze erről sajnos (vagy nem) szó sincs...
Úgyis basszuk el a pénzt ezerrel mindenfelé fölösleges jöttment senkire. Ő legalább hasznos is lenne
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem