Egyébkébt nézzük a tavalyi barcát:volt egy szem Pedro cserének előre, és az elején még Sandro/Munir, de aztán ha jól tudom, Suarez visszatérése után ők már nem igazán játszottak. Ehhez képest a Realnak ott van a BBC-n kívül adott esetben egy Jese, Cserisev, ha kell Isco is feljebb tud lépni és James se lenne elveszve, és most ott van a hírek alapján ez a Mayoral srác, bár egyelőre ő még nek szint. A kp-ról nem is beszélek, oda egy kiöregedett Xavi, és egy egész jo Rafinga volt, nem feltétlenül jobbak mint Illarra, Casemiro, de megfelelően voltak használva
szerk.:a 2 Lucast, Silvat és Vazquezt elfelejtettem, bár Silva valószínüleg elmegy, de Vazquez sem egy használhatatlan spíler
A Barcelonat felesleges nézni,mert ott a lábtörésekből 1 hét alatt épülnek fel a játékosok.

Na ilyen nálunk sosem lesz.
Meg olyan sem,hogy ne legyen legalább 1 játékos kidőlve 2-3 hónapra.Ha az meg Modric vagy Kroos akkor borult minden.
Mert attól hogy Benitez lett az edző nekem ne mondja senki,hogy Illara 180 fokos fordulatot vett és kúrva jó lesz.
Casemiro meg a Bayern ellen látszott mennyit jelent ha top csapat az ellenfél.Lassú körülményes...
Na ezért lesz tragikomédia ez a nyár ha nem fog jönni egy ember a középpályára aki minőséget is tud hozni.
Ja és mivan akkor ha a BBC megint szar lesz és nem fognak jönni a gólok?
Akkor majd bemegy Jese csatárnak.
De mondom itt a kp a lényeg meg a kapus poszt.
Zárják már le ezt a DDG ügyet aztán közöljék Navassal,hogy figyelj te vagy a numero uno erre a szezonra.
Lemerem fogdni hogy ő is nyugodtabban készülne például.Akkor még ott van ugye Ramos is.Nem hogy azt is elzárták volna ahogy visszajöttek a játékosok a pihenésből.Nem,megy tovább a sok pletyka.
Nem jó ez a sok kérdőjel.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.