Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. július 16., csütörtök 19:08

wZoLee7 írta: Maradt a horvát
Ő pont ma nyilatkozta, miután kérdezték a Real és a Barca érdeklődéséről, hogy az Inter is van akkora csapat, és ott akar trófeákat nyerni.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. július 16., csütörtök 18:54

Beírok pár nevet, semmit sem gondolok komolyan, csak érdekel velük mi van.
Kovacic, Witsel, Wilshere...Mondjuk a belgának a pénz igénye lenne magas. Az angolok tudjuk mennyire válnak be. Maradt a horvát

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2015. július 16., csütörtök 18:08

Elmúlt években nem volt nagyobb súlya a sajtóhírként titulált híreknek? Úgy emlékszem mintha azoknak a 90%-a meg is valósult volna. Viszont idén volt már DDG, Ramos és Vidal is sajtóhírként kezelve.

Luigi-K1
Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Luigi-K1 » 2015. július 16., csütörtök 18:00

Kár lenne ha annyiért nem mi hoznánk el Vidalt...

De nyilván ez még nem hivatalos...
Courtois---- Carvajal-Militao-Alaba-Mendy-----Valverde,Casemiro,Modric-----Vinícius--Benzema-MBappé

Több ezer telefonszámot tudok fejből. Csak azt nem tudom, melyik kié...

„Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt"

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2015. július 16., csütörtök 17:47

LaMartin írta:Egyébkébt nézzük a tavalyi barcát:volt egy szem Pedro cserének előre, és az elején még Sandro/Munir, de aztán ha jól tudom, Suarez visszatérése után ők már nem igazán játszottak. Ehhez képest a Realnak ott van a BBC-n kívül adott esetben egy Jese, Cserisev, ha kell Isco is feljebb tud lépni és James se lenne elveszve, és most ott van a hírek alapján ez a Mayoral srác, bár egyelőre ő még nek szint. A kp-ról nem is beszélek, oda egy kiöregedett Xavi, és egy egész jo Rafinga volt, nem feltétlenül jobbak mint Illarra, Casemiro, de megfelelően voltak használva

szerk.:a 2 Lucast, Silvat és Vazquezt elfelejtettem, bár Silva valószínüleg elmegy, de Vazquez sem egy használhatatlan spíler
Igen, csak a kezdőből Suarez nem nettó emberhátrány, és Neymar is konstansabb a gólok terén, mint Benzema... (bár őt legalább le merik cserélni...)

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2015. július 16., csütörtök 17:47

Gündogant megpróbálnám, ha nem jön össze a Verratti-Pogba-Vidal pakkból egyik sem. Persze ő nincs jelenleg egy szinten az előző hárommal, így nem is a kezdőbe hoznám, de simán lehet, hogy kiharcolná a kezdőt magának. Ha nem, akkor pedig lenne egy rohadt jó emberünk, akivel nyugodt szívvel lehet rotálni Kroost és Modricot. Nem tudom mennyi az ára meg a fizuja, de szerintem nem lehetetlen küldetés őt elhozni értelmes áron.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. július 16., csütörtök 17:27

dannen írta:
RealRaúl77 írta: nagyjából egy Vidal szintet, ha rá nincs is esély.
név szerint? mert én tényleg várom a neveket vidalon, pogbán meg verratin kívül, aki mozdítható is, mert nekem fogalmam sincs rajtuk kívül ki lenne olyan nagy erősítés, hogy ne legyen "tragikus" nyarunk. ha nem hozunk minőségi kp-st az azért lesz, mert egyszerűen nincs aki mozdítható szvsz.
Én mondjuk megpróbáltam volna elhozni Bastiant. 15 vagy hány millióért ajándék lehetett volna.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Enrique

HozzászólásSzerző: Enrique » 2015. július 16., csütörtök 17:16

RealRaúl77 írta:nagyjából egy Vidal szintet
Ezt a szintet azért nem sokan hozzák rajta kívül. :D
Persze vannak még jó kp-k, de az a teherbírás, az a szellemiség, az az all-round játék, ami nála a tarsolyban van, az egyedülálló. Szubjektív, de nálam top 5 közeli játékos a jelenlegi mezőnyben.
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. július 16., csütörtök 16:33

madridronie írta:
Felállíthatunk 1 kibaszott erős kezdőt
Így van, a kezdő valóban TOP; azonban, ha a középpályánkról kiesik Kroos, vagy Modric máris kártyavárként csuklik össze az egész gépezet. :roll:
Nem ismerős valahonnan?
Ezért várok én is egy kp igazolást a nyáron, nagyjából egy Vidal szintet, ha rá nincs is esély. +cserecsatár és egy kapus.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. július 16., csütörtök 16:04

Egyébkébt nézzük a tavalyi barcát:volt egy szem Pedro cserének előre, és az elején még Sandro/Munir, de aztán ha jól tudom, Suarez visszatérése után ők már nem igazán játszottak. Ehhez képest a Realnak ott van a BBC-n kívül adott esetben egy Jese, Cserisev, ha kell Isco is feljebb tud lépni és James se lenne elveszve, és most ott van a hírek alapján ez a Mayoral srác, bár egyelőre ő még nek szint. A kp-ról nem is beszélek, oda egy kiöregedett Xavi, és egy egész jo Rafinga volt, nem feltétlenül jobbak mint Illarra, Casemiro, de megfelelően voltak használva

szerk.:a 2 Lucast, Silvat és Vazquezt elfelejtettem, bár Silva valószínüleg elmegy, de Vazquez sem egy használhatatlan spíler

A Barcelonat felesleges nézni,mert ott a lábtörésekből 1 hét alatt épülnek fel a játékosok. :lol: Na ilyen nálunk sosem lesz.
Meg olyan sem,hogy ne legyen legalább 1 játékos kidőlve 2-3 hónapra.Ha az meg Modric vagy Kroos akkor borult minden.
Mert attól hogy Benitez lett az edző nekem ne mondja senki,hogy Illara 180 fokos fordulatot vett és kúrva jó lesz.
Casemiro meg a Bayern ellen látszott mennyit jelent ha top csapat az ellenfél.Lassú körülményes...

Na ezért lesz tragikomédia ez a nyár ha nem fog jönni egy ember a középpályára aki minőséget is tud hozni.
Ja és mivan akkor ha a BBC megint szar lesz és nem fognak jönni a gólok?
Akkor majd bemegy Jese csatárnak. :roll:
De mondom itt a kp a lényeg meg a kapus poszt.
Zárják már le ezt a DDG ügyet aztán közöljék Navassal,hogy figyelj te vagy a numero uno erre a szezonra.
Lemerem fogdni hogy ő is nyugodtabban készülne például.Akkor még ott van ugye Ramos is.Nem hogy azt is elzárták volna ahogy visszajöttek a játékosok a pihenésből.Nem,megy tovább a sok pletyka.
Nem jó ez a sok kérdőjel.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2015. július 16., csütörtök 15:55

Alakul a Casilla/Navas - Arbeloa, Pepe, Ramos, Marcelo -Illara, Lucas Silva, Casemiro - James, Ronaldo, Bale kezdő.:D

LaMartin
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Iker Muniain,
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest, Magyarország

HozzászólásSzerző: LaMartin » 2015. július 16., csütörtök 14:49

Egyébkébt nézzük a tavalyi barcát:volt egy szem Pedro cserének előre, és az elején még Sandro/Munir, de aztán ha jól tudom, Suarez visszatérése után ők már nem igazán játszottak. Ehhez képest a Realnak ott van a BBC-n kívül adott esetben egy Jese, Cserisev, ha kell Isco is feljebb tud lépni és James se lenne elveszve, és most ott van a hírek alapján ez a Mayoral srác, bár egyelőre ő még nek szint. A kp-ról nem is beszélek, oda egy kiöregedett Xavi, és egy egész jo Rafinga volt, nem feltétlenül jobbak mint Illarra, Casemiro, de megfelelően voltak használva

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. július 16., csütörtök 14:32

Én még Jesét is tolnám felfelé ha marad. A kaput mindig is érezte...nálam pl hamarabb lenne ő a csatár mint CR vagy Bale

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. július 16., csütörtök 14:29

Továbbra is egy szem csatárunk van és a Kroos, Modric, Illarra, Casemiro 4-es sem hangzik veretesnek.
Nekem annak hangzik. Modric-Kroos kettősnél nem nagyon tudok jobbat. A komoly meccseket meg nem a cserék nyerik, nem ezeken múlik. Ha jól összeáll a csapat, akkor nem lenne gond ezzel a négyessel, egyáltalán nem.

Casemiro meg bőven mutatott annyit a Portoban, hogy visszahozzuk, nála elsősorban fegyelmezettségi és taktikai problémák voltak már korábban is. Ha ezen segített egy év a Portóban(a hírek szerint igen), akkor bőven jó lehet nálunk arra, amire itt van.

Amikor egyértelmű lett, hogy nem fog lépni Bale, én már nem is vártam semmilyen komoly változást, egyedül a kapuban volt kérdés, hogy jön-e DDG. Nem lesz itt semmi nyár végéig se. Nekem nincs bajom a kerettel. Még egy cserecsatár talán elférne, de azzal hogy CR-t meg Bale-t is egyre feljebb akarják pakolni, ez sem létkérdés.

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. július 16., csütörtök 14:27

Simán neki lehet menni ennek az évnek a jelenlegi 4 kp-sunkkal, de akkor Balenek kell egy olyan pozíció ahol minimálisat kell védekeznie. 442. a kp két szélén Isco és James játszana...balra még Danilot is eltudom képzelni. Szombaton kiderül, biztos hogy Benitez első számú elképzelését küldi a pályára majd.
Ma olvastam hogy volt edzésen ketté osztva a csapat. Vicces volt hogy Alvaro a támadóbb csapatban volt, Marcelo meg a védekezőbben. :lol:

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2015. július 16., csütörtök 14:05

nagyon érik a vidal bayernbe igazolása.
40millió euró repked.
állítólag estére hivatalos lehet.
Tényleg marad Biglia, vagy a 2-3 hónapra lesérült William Carvalho, esetleg marad a középpályánk idén is így! :lol: :lol: :lol:
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2015. július 16., csütörtök 14:02

Kerlon írta:Továbbra is egy szem csatárunk van és a Kroos, Modric, Illarra, Casemiro 4-es sem hangzik veretesnek.
Csatár teljesen felesleges, maximum ilyen Chicharito kaliber kellene, de ha teszem azt 442ben játszunk, akkor CR, Bale és Benzema is bőven jók előre.

A középpályára én is írtam, hogy 1 minőségi érkező elférne, de egyébként ez a 4-es sem hangzik egyáltalán rosszul, nem tarthatunk a padon teszem azt egy Verrattit vagy egy Pogbát csak arra az eshetőségre, hogy Kroos vagy Modric lehet lesérülnek. Plusz ha megnézed a tavalyi Barca KPt, nem hiszem hogy sokkal komolyabb minőséget képviselt volna, volt egy kemény Xavi cseréjük, mégis sikerült összehozniuk egy triplát.

Minőségre bőven top most is a csapat, egy KP érkezése abszolút elegendő lenne számomra.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. július 16., csütörtök 13:59

nagyon érik a vidal bayernbe igazolása.
40millió euró repked.
állítólag estére hivatalos lehet.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2015. július 16., csütörtök 13:58

és ki lenne a minőségi érkező, ha mondjuk vidal a bayernbe megy (meg ő amúgy se lenne elég a többségnek ahogy olvastam)
Nagyon jó felvetés. Személy szerint én bőven kiegyeztem volna vele látva a piaci viszonyokat (na+ hogy minimum 2 éve hiányos a poszt). Fel is vetődik a költői kérdés, hogy vajon a klub miért nem lép az ügyben, amikor Verratti ugye mozdíthatatlan, míg Pogba elvileg jövőre már a Barcaé! :hmmm: Csere csatárunk 2 éve szintén nincs, szóval ....
Felállíthatunk 1 kibaszott erős kezdőt
Így van, a kezdő valóban TOP; azonban, ha a középpályánkról kiesik Kroos, vagy Modric máris kártyavárként csuklik össze az egész gépezet. :roll:
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 16., csütörtök 13:34

Továbbra is egy szem csatárunk van és a Kroos, Modric, Illarra, Casemiro 4-es sem hangzik veretesnek.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Vissza: