Tényleg marad Biglia, vagy a 2-3 hónapra lesérült William Carvalho, esetleg marad a középpályánk idén is így!nagyon érik a vidal bayernbe igazolása.
40millió euró repked.
állítólag estére hivatalos lehet.

HozzászólásSzerző: madridronie » 2015. július 16., csütörtök 14:05
Tényleg marad Biglia, vagy a 2-3 hónapra lesérült William Carvalho, esetleg marad a középpályánk idén is így!nagyon érik a vidal bayernbe igazolása.
40millió euró repked.
állítólag estére hivatalos lehet.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2015. július 16., csütörtök 14:02
Csatár teljesen felesleges, maximum ilyen Chicharito kaliber kellene, de ha teszem azt 442ben játszunk, akkor CR, Bale és Benzema is bőven jók előre.Kerlon írta:Továbbra is egy szem csatárunk van és a Kroos, Modric, Illarra, Casemiro 4-es sem hangzik veretesnek.
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. július 16., csütörtök 13:59
HozzászólásSzerző: madridronie » 2015. július 16., csütörtök 13:58
Nagyon jó felvetés. Személy szerint én bőven kiegyeztem volna vele látva a piaci viszonyokat (na+ hogy minimum 2 éve hiányos a poszt). Fel is vetődik a költői kérdés, hogy vajon a klub miért nem lép az ügyben, amikor Verratti ugye mozdíthatatlan, míg Pogba elvileg jövőre már a Barcaé!és ki lenne a minőségi érkező, ha mondjuk vidal a bayernbe megy (meg ő amúgy se lenne elég a többségnek ahogy olvastam)
Így van, a kezdő valóban TOP; azonban, ha a középpályánkról kiesik Kroos, vagy Modric máris kártyavárként csuklik össze az egész gépezet.Felállíthatunk 1 kibaszott erős kezdőt
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 16., csütörtök 13:34
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2015. július 16., csütörtök 13:30
Mert? Igazából már az előszezonban is jóval meggyőzőbb volt, mint mondjuk Illarra, nem egyszer jól játszott, utána volt pár hibája ami miatt teljesen mellőzte Ancelotti. Ezek után a Portoban lehozott 1 fasza évet, miért ne kaphatna nálunk esélyt, főleg kiegészítőemberként? Abszolút érthető igazolás sztem.Kerlon írta:Casemiro biztos nem. Totál felesleges volt őt visszahozni.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 16., csütörtök 13:16
HozzászólásSzerző: madridronie » 2015. július 16., csütörtök 13:01
Pont erről van szó; minimum 2 éve világos, hogy hol lyukas, hiányos még minőségben a keretünk; így a távozók meghatározása szempontjából megértem a csekkolást, de hogy normál esetben a minőségi érkezőkhöz ennek semmi köze nem kellene lenni egy Real Madrid kaliberű klubnál, az is fix.Biztos van pár kiszemelt, de úgy néz ki, hogy Benítez tényleg fel akarja mérni rendesen a keretet. Ami amúgy szerintem jó azt leszámítva, hogy kell még egy csatár illetve Modric, Kroos mellé egy stabil 3. arc. Cheryshev meg LucasV érkezésével előre is van cserénk és bennük is több a lehetőség, mintha James-t vagy Iscot tennénk szélre. Most még sokan is vagyunk, Jesét el kell passzolni. Meg Bale-t.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. július 16., csütörtök 12:51
Ebben biztos vagyok. Az a kérdés Pérez mit enged igazolások terénRealista24 írta:Remélem azért Benítez látja a hibákat és a hiányokat és pár bugyli felkészülési meccs nem viszi tévútra.de amúgy meg is magyaráznád, hogy miért lesz kurva szánalmas?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 16., csütörtök 12:49
Remélem azért Benítez látja a hibákat és a hiányokat és pár bugyli felkészülési meccs nem viszi tévútra.de amúgy meg is magyaráznád, hogy miért lesz kurva szánalmas?
HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. július 16., csütörtök 12:44
egyértelműen, főleg így utólag. Nem volt elég támadónk, aki volt, szar formában volt, nem voltak rotálva, nem tudtak motiváltak maradni. A középpályánkat legyilkolták a sérülések, akik meg egészségesek maradtak azokban annyira bízott az edzőnk, mint egy fadarabban (valószínűleg nem ok nélkül).vagy akkor tavaly is szar keretünk volt?
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. július 16., csütörtök 12:40
Most le merem fogadni, hogy tökmindegy mit játszunk, szénné lesz alázva a fél keret, hülye lesz Pereztől kezdve Benítezig mindenki. Sőt szombaton elbukjuk már a Bajnokságot és a BL-t is. Ezek mennek évről évre, ez jellemző a fórumra. Sajnos.gólvonal írta:
Várom a szombati meccset, kíváncsi vagyok, a felállásra, ill. Bale pozíciójára. A csapatjáték még kifogásolható lesz, de ez érthető. Azt várom, hogy miénk legyen a labdabirtoklás, magasan letámadunk, direkt passzokkal a védelmi vonal mögé és 1 vs 1-ekkel próbáljuk áttörni az ellenfél védelmét. Remélem nem pozíciós játékkal próbálkozik, de ez még nem most fog kiderülni, mert az elmozgót sokat kell gyakorolni. De ha nem elmozgót játszunk a szezon során, nem várhatunk túl sok jót a csapattól.
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. július 16., csütörtök 12:35
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2015. július 16., csütörtök 12:26
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. július 16., csütörtök 12:22
Nem a fórumra gondoltam...de azok a szurkolók akik eljárnak meccsre kifütyülni egy-egy játékost, vagy mikor haza indulnak megvárják őket és az utóikat rugdossák mi másra lennének képesek? Sajnálatos de így van. Ezt a nettó marhaság dumát meg hagyjuk, menő lett mint a selfie bot csak semmi értelmeZsombor írta:Mondjuk nem tudom miért kell ilyen nettó marhaságokat írni, mikor az Iker szimpatizánsok 90%-a belátja, hogy eljárt felette az idő, és szükségünk van De Gea-ra. Én is Iker szimpatizáns vagyok, De Gea nagyon jó lenne itt, a lehető legjobb választás és nem köpködnék rá egy esetleges potya után.wZoLee7 írta: Teljesen mind1 ki a kapus, az Iker szimpatizánsok meg épp DDG-t szednék szét egy potya után.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. július 16., csütörtök 12:19
Mondjuk nem tudom miért kell ilyen nettó marhaságokat írni, mikor az Iker szimpatizánsok 90%-a belátja, hogy eljárt felette az idő, és szükségünk van De Gea-ra. Én is Iker szimpatizáns vagyok, De Gea nagyon jó lenne itt, a lehető legjobb választás és nem köpködnék rá egy esetleges potya után.wZoLee7 írta: Teljesen mind1 ki a kapus, az Iker szimpatizánsok meg épp DDG-t szednék szét egy potya után.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. július 16., csütörtök 12:15
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. július 16., csütörtök 12:13
Teljesen mind1 ki a kapus, az Iker szimpatizánsok meg épp DDG-t szednék szét egy potya után. Örüljünk inkább hogy nem Vidal érkezik. Lucas úgy is távozni fog, kétlem hogy a Modric-Kroos páros cseréjének jó lenne egy Ilarra-Casemiro kettős. Vidal sem oda való, ahogy Isco sem. Oda kell valaki. Rohadjak meg hogy senki sem veszi észre Madridban, hogy csak olyan nevek röpködnek kp-re akik egy esetleges Modric kiesés után semmiben sem nyújtanának megoldástchronic írta:Navasban valahogy nem erzem azt hogy elso szamu kapuskent helyt allna egy ekkora csapatban. Az elso potya utan szetcincalnak. De gea kell. Vidal tokeletes lett volna a kpra de ami keretunk van azzal is siman mindharom kupaban eselyesek leszunk, foleg ha Benitez nem lesz olyan buta mint Ancelotti.
HozzászólásSzerző: chronic » 2015. július 16., csütörtök 12:06
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 16., csütörtök 11:54
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem