Én még mindig a harmadik rész hatása alatt vagyok.ziro4vr írta:Srácok, térjünk át a komolyabb minőségű sorozatokra. A középsuli új része mikor jön már?!
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Olivér amit tolt...ekkora csavart...
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. július 15., szerda 20:54
Én még mindig a harmadik rész hatása alatt vagyok.ziro4vr írta:Srácok, térjünk át a komolyabb minőségű sorozatokra. A középsuli új része mikor jön már?!
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. július 15., szerda 20:53
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 15., szerda 20:50
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. július 15., szerda 20:23
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Dehhogy jön rá, nem akarja bevallani magának sem, hogy buzi, és megpróbál normális életet élni ha már ott a lehetőség, de gondolom nem fog összejönni.mocsok írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ziro4vr írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Meg ahogy a főszereplők ott maradtak sértetlenül a sok hulla között...
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ja, erre írtam a klisés részt. meghal mindenki, kivéve ők hárman.
meg a motoros srác is. annyira tipikus, terhes a nő, rájön hogy szereti stb...
nemár..
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 15., szerda 20:07
HozzászólásSzerző: torjack » 2015. július 15., szerda 19:56
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 15., szerda 19:54
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amúgy arra leszek kíváncsi az okkult vonalból mi lesz, elvileg azt mondták benne lesz az is. A csajszi apja felől mondjuk megnyitották már azt a vonalat.mocsok írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ziro4vr írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Meg ahogy a főszereplők ott maradtak sértetlenül a sok hulla között...
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ja, erre írtam a klisés részt. meghal mindenki, kivéve ők hárman.
meg a motoros srác is. annyira tipikus, terhes a nő, rájön hogy szereti stb...
nemár..
HozzászólásSzerző: mocsok » 2015. július 15., szerda 19:49
ziro4vr írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Meg ahogy a főszereplők ott maradtak sértetlenül a sok hulla között...
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 15., szerda 19:17
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Alapból a csaj ezzel a strong female characterrel nekem nagyon nem jön be, Woodrough sem ezzel a meleg karakterrel, Velcoro még a legjobb. Ez az akciójelenet jó volt, de valóban, messze volt attól a vágatlanostól. Meg ahogy a főszereplők ott maradtak sértetlenül a sok hulla között...mocsok írta:true detective 04
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ez már kicsit jobb volt, de még mindig nem az igazi.
túl sok a klisé, és annyira nem fognak meg a párbeszédek se mint tavaly.
az akció jelenet viszont elég jó volt. (de az se annyira, mint a tavalyi gettónegyedes. baszki azt hányszor megnéztem.)
és igen, én is elkövetem azt a hibát, hogy folyamatosan az első évaddal hasonlítom össze. de nem tehetek róla, mikor a készítők is azt másolják, gyengébb kivitelben.
HozzászólásSzerző: mocsok » 2015. július 15., szerda 17:52
én öt rész után mondtam, hogy ebből most egy időre elég volt.Norbii írta:Sense8 pedig nálam lefulladt a 2. résznél. Várható esetleg hogy picit pörgősebb lesz, vagy ha eddig nem tetszett akkor vegyek búcsút tőle?
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. július 15., szerda 17:44
HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. július 15., szerda 17:42
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 15., szerda 17:28
HozzászólásSzerző: ferni » 2015. július 15., szerda 17:23
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!jaja, végre történt is valami komolyabb.mocsok írta:true detective 04
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ez már kicsit jobb volt, de még mindig nem az igazi.
túl sok a klisé, és annyira nem fognak meg a párbeszédek se mint tavaly.
az akció jelenet viszont elég jó volt. (de az se annyira, mint a tavalyi gettónegyedes. baszki azt hányszor megnéztem.)
és igen, én is elkövetem azt a hibát, hogy folyamatosan az első évaddal hasonlítom össze. de nem tehetek róla, mikor a készítők is azt másolják, gyengébb kivitelben.
HozzászólásSzerző: mocsok » 2015. július 15., szerda 16:25
HozzászólásSzerző: szilamer » 2015. július 13., hétfő 22:43
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. július 13., hétfő 22:38
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 13., hétfő 22:35
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. július 13., hétfő 22:33
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ja, én is rá tippelnék.ziro4vr írta:Scream jó melegítés rá.![]()
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!az ázsiai csaj lesz a következő halott, most megmondom.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 13., hétfő 22:30
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem