amúgy látom alonso megkapta a 14-es mezt.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. július 17., péntek 12:38
HozzászólásSzerző: Drake » 2015. július 17., péntek 12:34
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2015. július 15., szerda 21:46
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 15., szerda 21:38
Mondjuk ez nem tudom hogy jön ebbe a topikba, de ez az én bajom is. Tavasszal lesznek ott gondok.BBeno írta:jó lesz nekünk majd az illarra casemiro duó. szép munka srácok. nem kell a kp-ra senki. csak elmormolunk a szezon előtt egy imát hogy kroos és modric végig bírják és meg is vagyunk.
Az a benatia nagyon sérülékeny, és olyan lassú, mint Arbeloa fáradtabb napjain. Boateng egész jó védő lett az évek folyamán, de ő meg egy Ramos light, gyengébb képességű, viszont a feje ugyanúgy elszáll sokszor.alexoxladjackoxi írta: A Benatia-Boateng tengely jól cseng, de valamiért nem mükszik... Ez lehet Guardiola sara, de lehet, hogy a marokkói szimplán nem passzol a BuLi-ba. Az meg ugye nálam egyértelmű, hogy kik lennének a szélső védők. Bár Pepen kívül szinte mindenkinek...
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2015. július 15., szerda 21:33
A Benatia-Boateng tengely jól cseng, de valamiért nem mükszik... Ez lehet Guardiola sara, de lehet, hogy a marokkói szimplán nem passzol a BuLi-ba. Az meg ugye nálam egyértelmű, hogy kik lennének a szélső védők. Bár Pepen kívül szinte mindenkinek...ziro4vr írta:Azért nem lesz sima, a juve akarná benatiat is. Mondjuk a BM helyében én középső védőt vennék, de az ő bajuk. Vidal mindenesetre nagy erősítés lenne nekik, egy egészséges Robben után a legnagyobb.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. július 15., szerda 21:27
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 15., szerda 21:26
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 15., szerda 21:24
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 15., szerda 20:52
Kommentáld topikba írtam pár perce, direkt neked címezve a hírt.Norbii írta:A bayern nagy valószínűséggel leigazolja Vidalt, aki Schweinit pótolná 40 misiért.
HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. július 15., szerda 20:51
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 14., kedd 19:29
HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. július 14., kedd 11:50
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. július 14., kedd 9:11
Márpedig Xabit igencsak lehet forgatni, főleg a pályán hehe. A gyászos tavaszi szereplést sokan az ő számlájára írják, lelassult ő már ahhoz, hogy utolsó kps-ként védekezzen.wxyz írta:Mi a baj a korával?
Tavaly amikor játszott nagyon jól helytállt. Következő szezonban már játszhat többet, Xabival lehet majd forgatni
HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. július 13., hétfő 23:28
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. július 13., hétfő 22:09
A 18 éves Gaudino?wxyz írta:Nincs ott nagy gond
Kpra ott lesz Thiago, Alaba, Xabi évi 25 meccsre tökéletes, ott van a nagy tehetség Gaudino is, valaki valószinűleg még érkezni is fog
Ha az elődöntő előtt elkerülik a Barca, Chelsea, Real hármast meglesz nekik
HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. július 13., hétfő 22:03
HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. július 13., hétfő 22:02
Jah, mint mi ebben az idényben a BL-ben. Amikor megkaptuk a Juve-t, mindenkinek mekkora kő esett le a szívéről, a többit meg tudjuk.ikarus93 írta:Gárdiola totál szétverte a "nagy" BM-et.![]()
Jövőre se fognak BL-t nyerni, de még a 4-be se lesznek ott.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. július 13., hétfő 21:59
Neuer-en és Lahm-on (meg Müller-enziro4vr írta:Németeket sose írd le.
Nyílván nem lehet előre tudni, csak esélylatolgatás.ziro4vr írta:De erről nem tudom miért most kell beszélni, így júliusban.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 13., hétfő 21:53
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. július 13., hétfő 21:48
Igen. Csak ha így amortizálja le tovább a keretet és varjál tovább, akkor nem lepődnék meg ha az idei szezonban már kiesnének a 1/4 döntőben. Főleg, hogy ott bárkit kaphatnak. És azért a Real, Barca, Chelsea, már PSG ez ellen a Bayern ellen esélyesebb lenne. De még van talán pluszba 1-2 csapat akik ha nem is jobbak, de pariban lenne velük. Legalábbis szerintem, mert mondjuk én már Robben-nel, de főleg Ribéry-vel nem számolok komolyan. Thiago is kisebb csoda lenne, ha lenyomna egy teljes szezont. A többi meg messze van a toptól. Persze ettől lehet behúzzák a végén, de látványosan gyengültek. Nevekben is, meg úgy alapból játékra, csapatként.ziro4vr írta:Nem rakétatudomány ez, most meg lehet mondani, mely kb 5-6 csapatból kerül majd ki a legjobb négy.
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem