Nem feltétlen áldozatot, de nem véletlenül lesznek a legendák legendák. Igenis tettek a klubért, nem is keveset. Casillas esetében egy nyilvánvaló példa: nézd meg a 9. bl győzelmünk utolsó 5 percét, ha esetleg valaki már azt is elfelejtette volna. És legalább egy kis tisztelet, legalább a legendáknak, akik nem keveset tettek a klubért, legalább nekik. Eszméletlen, ami itt megy napok óta, az a gyűlölet, az a tiszteletlenség. Mert, ha Khedira állandóan köpködve van, és imákat zengünk, amikor távozik, azt megértem, azt is megértem, amikor Ikert támadták sokan, mert épp szar teljesítményt nyújt egy ideje. Én is akartam a váltást, én cukrom is felment néha miatta. De azért mindennek van egy határa, ahogy ezekkel az emberekkel bánunk jelenleg. És ha már az emberséget el is dobjuk magunktól, legalább azt nézzük, hogy mivel a Real Madridba, mint fogalomba, beletartoznak a klub legendái is, a velük szembeni embertelen "bánásmód" - még ha itt a fórumon is - egyaránt jelenti a szeretett (elvileg) klubunkkal szembeni méltatlan viselkedést is.Buitre írta:Amúgy meg Casillas esetében ez szintén áll. Milyen fene nagy áldozatokat hozott, tett a csapatért, klubért, hogy le kell borulni előtte?
Na mindegy, nem terhelem itt a vérnyomásom tovább, de hatalmasat csalódtam a madridizmus egy részében. Én kiszállok ebből, igyekszem a témát is kerülni.