Szurkolok neki nagyon, reméljük a kezdőbe érkezikRealista24 írta:Megyeri Balázs a Getafe játékosa!

HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. július 15., szerda 14:17
Szurkolok neki nagyon, reméljük a kezdőbe érkezikRealista24 írta:Megyeri Balázs a Getafe játékosa!
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 15., szerda 14:10
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. július 15., szerda 11:08
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. július 14., kedd 21:07
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. július 14., kedd 21:04
hihetetlen h nem birod abbahagyni.morientes írta:Nem föltétlen csak rád reagáltam,ne szívd mellre.Toti írta:oké
De lehet hogy neked van igazad.Még az öltöző ajtóböl is csak óvatosan kell kinézegetni,nehogy aztán véletlenül rábasszunk
HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. július 14., kedd 21:02
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. július 14., kedd 20:44
Nem föltétlen csak rád reagáltam,ne szívd mellre.Toti írta:oké
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. július 14., kedd 19:53
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. július 14., kedd 18:45
Már ne haragudj,de én kicsit amolyan művinek érzem ezeket a gondterhelt hsz-eket.Értem én hogy az újonc csapat nem jó,mert újonc,a középcsapat bármikor megszoríthat,a top csapat meg top csapat...a velancia,a sevilla mindig kemény,a baszkok mert baszkok,az egyik bajnok akar lenni azért,a másik nem akar kiesni azért...de ne b_amár+,hát csak a real madridról beszélünk,ha egy újonc falusi csapatot nem verünk meg akkor ne akarjuk már a ligát...kötelező győzelem.Pont.gondolom voltak akikben tudatosult, h amit leírtam, azzal arra céloztam, h az elején sosem könnyű egy újonc otthonában kezdeni, pláne nem ilyen favágóknál.
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. július 14., kedd 17:55
morientes írta:Jobb lenne a calderonba?de jó lesz azonnal első fordulóban egy újonchoz látogatni.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. július 14., kedd 17:36
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. július 14., kedd 16:18
Jobb lenne a calderonba?de jó lesz azonnal első fordulóban egy újonchoz látogatni.
HozzászólásSzerző: chronic » 2015. július 14., kedd 15:29
Ideje van a csapatnak, a játékos mozgás ami eddig volt, egyenlő a nullával, ez sokat nem is fog változni. Ebben a helyzetben ülhetnék a kispadon én is. Tavaly szoptunk, míg az ősellenség triplázott, minden egyes játékos kipihenten érkezik az új szezonra, ahol csak a ligára kellesz figyelni. Elvárom az extra motiváltságot és egy legalább olyan őszt mint tavaly, persze ezúttal ha idegenben fél órával a meccs vége előtt megyünk hárommal akkor cseréljük le a kulcsembereket. Rotálásra leszek kíváncsi, azt kellene jól csinálni és akkor nem izgulok mi lesz tavasszal.Kerlon írta:Egy tavaly összerakott csapatnak nehezebb lesz a dolga, mint a teljesen átszerveződő Madridnak. Meséljetek még.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 14., kedd 15:26
Én meg azt, hogy féltávnál sorfalat álljon a Barcachronic írta:Nekünk laza a program.'shutterisland írta:nagyon komoly a sorsolásunk az elejére, mindössze 14 kör alatt már meglesz idegenben a bilbao,celta,atletico,real,valencia,sevilla fogat...
Simán menni kellene 7-8 ponttal 19 meccs után. El is várom a csapattól.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 14., kedd 15:19
XDchronic írta:Nekünk laza a program.'shutterisland írta:nagyon komoly a sorsolásunk az elejére, mindössze 14 kör alatt már meglesz idegenben a bilbao,celta,atletico,real,valencia,sevilla fogat...
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. július 14., kedd 14:43
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. július 14., kedd 14:34
Hát jó lenne.Nekünk laza a program.
HozzászólásSzerző: chronic » 2015. július 14., kedd 14:17
Nekünk laza a program.'shutterisland írta:nagyon komoly a sorsolásunk az elejére, mindössze 14 kör alatt már meglesz idegenben a bilbao,celta,atletico,real,valencia,sevilla fogat...
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2015. július 14., kedd 14:06
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2015. július 14., kedd 13:51
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem