Ezt ecsetelgettem minden haveromnak. Van köztük Barca-s, Manchester-es, Juve-s, Bayern-es (a legjobb félékR.M.C.F írta:Engem a Real Madrid érdekel,és a klub mindenki felett áll

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. július 14., kedd 17:47
Ezt ecsetelgettem minden haveromnak. Van köztük Barca-s, Manchester-es, Juve-s, Bayern-es (a legjobb félékR.M.C.F írta:Engem a Real Madrid érdekel,és a klub mindenki felett áll
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. július 14., kedd 17:20
OutSider írta:A baj az, hogy lehet hibaztatni Perezt meg a mediat meg sokmindent meg magat Casillast is valamilyen szinten, de amig olyab szurkoloi kulturaval rendelkezunk (tisztelet a kivetelnek) mint az itteni forumszurkerek 80%a is addig nincs jogunk kritikat megfogalmazni semmi Madrid korul zajlo dologrol. Mikor mentek itt is a meccsek utan a takarodj stb felkialtasok egy olyan madridi legendanak cimezve mint Iker elegge szegyelltem magam szurkoloi hovatartozasom miatt. (persze lehet irni ha nem tetszik ne olvassam csak az nem szamit semmit a vallalhatatlan viselkedes miatt amihez kezen fogva csatlakozhat Perez, a madridi futtykoncertesek es az itteni takarodj es tarsai is
koszonunk mindent, viszlat Iker
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. július 14., kedd 17:15
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. július 14., kedd 16:23
Mondjuk azt mondta harcolni fog a kezdőért.Éppen ugye nem rég Iker is ezt mondtaSzerintem is lesz, de szerintem Navas is menni akar. Könnyen lehet, hogy egy év padozás elég volt neki. Van annyira jó kapus, hogy a szűk elitet leszámítva, bárhol kezdő legyen. Szerintem Casilla már jön jövő évi padmelegítőnek.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. július 14., kedd 14:14
Szerintem is lesz, de szerintem Navas is menni akar. Könnyen lehet, hogy egy év padozás elég volt neki. Van annyira jó kapus, hogy a szűk elitet leszámítva, bárhol kezdő legyen. Szerintem Casilla már jön jövő évi padmelegítőnek.morientes írta:Szerintem meg lesz.10 milliot vagy nem adnak ki Casilla-ért,vagy pedig akkor passzolják Navast.csabi87 írta:Én nekem ez a Cassila ügy nagyon fúrcsa.
Szerintem nem lesz DDG a nyáron.
Mikorra kell a pénzügyi beszámolónak elkészülnie?
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. július 14., kedd 13:42
Szerintem meg lesz.10 milliot vagy nem adnak ki Casilla-ért,vagy pedig akkor passzolják Navast.csabi87 írta:Én nekem ez a Cassila ügy nagyon fúrcsa.
Szerintem nem lesz DDG a nyáron.
Mikorra kell a pénzügyi beszámolónak elkészülnie?
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. július 14., kedd 12:52
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 14., kedd 12:46
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. július 14., kedd 12:37
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. július 14., kedd 11:36
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 14., kedd 11:29
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 14., kedd 11:24
Na, meg is van, hogy kivel fejezzük be az idényt.Former Real Madrid coach Fabio Capello has left his post as coach of the Russian national team.
HozzászólásSzerző: Wecker » 2015. július 14., kedd 11:22
Ugyan, csak Carvajal odab*szott neki egyet. Minden edzésen van 100 ilyen. Húzza kicsit a lábát, aztán fut tovább ;)hunmadridista írta:Az kemény...2 napja tart az előszezon, de már 2 sérültnél tartunk (Isco, Coentrao)Ez az év is fincsi lesz
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. július 14., kedd 11:07
Az kemény...2 napja tart az előszezon, de már 2 sérültnél tartunk (Isco, Coentrao)
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. július 14., kedd 11:06
HozzászólásSzerző: eReMA » 2015. július 14., kedd 9:59
Az nagy valószínűséggel Barcás.ferike írta:És az olyannal mi van ha van rendes szurkolói oldala valakinek de a szurkoloja közben agyhalott?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 14., kedd 9:54
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 14., kedd 9:53
Pláne, ha az moderátor.ferike írta:És az olyannal mi van ha van rendes szurkolói oldala valakinek de a szurkoloja közben agyhalott?
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. július 14., kedd 9:52
Nem Iker Casillasnak szurkolok,hanem a Real Madridnak.Nem tegnaptól.Láttam nagyobb spillereket is már ennél a klubnál mint ő.De akinek lejár az ideje annak lejár.Már pár éve inkább fék,2 éve padon lenne a helye,onnan kellett volna segíteni az aktuális elsőszámú kapust De senki-Mout kivéve-nem merte kivenni a kapuból.És most is maradhatna ha akar,de ő menne.Hát akkor menjen.Ez van.OutSider írta:A baj az, hogy lehet hibaztatni Perezt meg a mediat meg sokmindent meg magat Casillast is valamilyen szinten, de amig olyab szurkoloi kulturaval rendelkezunk (tisztelet a kivetelnek) mint az itteni forumszurkerek 80%a is addig nincs jogunk kritikat megfogalmazni semmi Madrid korul zajlo dologrol. Mikor mentek itt is a meccsek utan a takarodj stb felkialtasok egy olyan madridi legendanak cimezve mint Iker elegge szegyelltem magam szurkoloi hovatartozasom miatt. (persze lehet irni ha nem tetszik ne olvassam csak az nem szamit semmit a vallalhatatlan viselkedes miatt amihez kezen fogva csatlakozhat Perez, a madridi futtykoncertesek es az itteni takarodj es tarsai is
koszonunk mindent, viszlat Iker
HozzászólásSzerző: ferike » 2015. július 14., kedd 9:47
Jelenlévő fórumozók: 74 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem