Köszi a válaszokat!
Azért kíváncsiságból lehet megnézem majd. No de nem moziban.
Szombaton volt felesleges 4-5 órám míg barátaimnak halaszthatatlan dolga volt, így szombat délelőtt nagyon nem volt választásom, hogy abban a khöcsög melegben elüssek ennyi időt, így beültem az Agymanókra.
Tetszett a film. Voltak nagyon erős részei a filmnek, meg is lepődtem! Voltak annyira kreatív ötletek a készítőktől, hogy lehidaltam, vagy felnevettem (attól függően hogy komoly vagy vicces volt a téma). Szóval megérte megnézni. Viszont sajnos voltak üresjáratok, vagy lapos részek, de amik ütöttek, azok közül volt ami elég nagyot szólt. Meglepett, még úgy is, hogy mondták páran, hogy tényleg jó, így fel voltam készülve.
Azt hittem kész gyerekhadtest vesz majd körül, de 1 gyerek volt, meg rajtam kívül 4-5 felnőtt
Margot Robbie-ról még annyit, hogy elvileg majd ő lesz a főszereplőnő a megfilmesített Ghost In The Shell-ben (most tudtam meg ezt is hogy megfilmesítik, valami balf_sznyomi kezdő rendezővel. double facepalm

)
Hááát szerintem hatalmas égés lesz a film. Az egy kultusz anime. Csak elrontani lehet. Bármit csinálnak vele. Remélem süllyesztőben köt ki és nem jön ki.