Luka Modrić
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Luka Modric - 19
O F F - ban lehet folytatni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
akkor nézd meg a vele készült interjút, értelmes mondatot össze tud rakni nem úgy mint sok túlfizetett "focista" pl és még öniróniája is van
amúgy lukita a legnagyobb király
amúgy lukita a legnagyobb király

nem a média, de nálama normális nem ott kezdődik, hogy pumped gabo, aki tökéletesen jellemzi a mai társadalmat, legyen arany óra, kikoxolt test, picsa nadrág, szőrtelen test, szoli, szedett szemöldök, vasalt haj, de talán még smink is, az előretolt szemüveg meg a mozgás kultúra már csak ráadás
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
téged is megvett kilóra a média, hajrá nyeljed tovább, mint a kacsaKerlon írta:valamelyik nap még a romlott társadalom, ma már pumped gabo normális gyerek, #justhehethingshehe írta:tudom hogy off, de tökéletesen látszik mennyire félre tudja vinni a média az embereket, ez a pumped gabó gyerek amúgy egy teljesen normális gyerek a többi idióta kisköcsöghöz képest, de rögtön az indexen meg mindenütt már máshogy van beállítva.

valamelyik nap még a romlott társadalom, ma már pumped gabo normális gyerek, #justhehethingshehe írta:tudom hogy off, de tökéletesen látszik mennyire félre tudja vinni a média az embereket, ez a pumped gabó gyerek amúgy egy teljesen normális gyerek a többi idióta kisköcsöghöz képest, de rögtön az indexen meg mindenütt már máshogy van beállítva.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
+1hehe írta:tudom hogy off, de tökéletesen látszik mennyire félre tudja vinni a média az embereket, ez a pumped gabó gyerek amúgy egy teljesen normális gyerek a többi idióta kisköcsöghöz képest, de rögtön az indexen meg mindenütt már máshogy van beállítva.
Nem egy atomfizikus (de arra a Föld 0,01%-a képes kb) de nem is csont hülye, az is biztos. Csak itthon dívik 30 mp alatt leírni valakit, egy táncból, meg a külseje miatt.

On: Imádom Modric mozgását már. Alig várom hogy újra lássam játszani a kis horvátot

- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
tudom hogy off, de tökéletesen látszik mennyire félre tudja vinni a média az embereket, ez a pumped gabó gyerek amúgy egy teljesen normális gyerek a többi idióta kisköcsöghöz képest, de rögtön az indexen meg mindenütt már máshogy van beállítva.

-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Köszi...nagyon aranyos vagy,de pont a méreteket nem tudom megváltoztatni....különben már régen toltam volna,meg lett volna vágási ferim amikor beszáll az internetbe,lett volna szándokánom,kengyelfutó gyalogkakukkom,ninfász korporésün,michael jakson amikor még nem iratta át magát a személyijében fehérré,bodonyi béla,kevin kósztner amikor nagyon keményen nézett és még sok hasonló.....
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
parancsoljR.M.C.F írta:Bárcsak lehetne avatarom pumpedes....amin a lába is rajta van. 12 évesen jobb lábaim voltak.Majd kérhet tanácsokat pumped gabótól.![]()
![]()

-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Bárcsak lehetne avatarom pumpedes....amin a lába is rajta van. 12 évesen jobb lábaim voltak.Majd kérhet tanácsokat pumped gabótól.![]()

Kerlon írta:https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=56245641
yeee
Véééééééééééééégre.
Remélem idén nem lesz olyan szerencsétlen.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Majd kérhet tanácsokat pumped gabótól.R.M.C.F írta:Kerlon írta:https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=56245641
yeee
Kicsit még kellene erősíteni azokra a lábakra,eléggé nyeszlettek.![]()

Nem illik.
-
Kerlon írta:https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=56245641
yeee
Kicsit még kellene erősíteni azokra a lábakra,eléggé nyeszlettek.

- eReMA
- Kedvenc játékosaid: 4
Az idei legnagyobb "igazolásunk" lesz! Vigyázni kell rá, mint egy Fabergé tojásra!Kerlon írta:https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=56245641
yeee

“Játssz nyugodtan!” - Puskás
The time on the clock is etched on our memories, 92:48.
El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga
The time on the clock is etched on our memories, 92:48.
El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga
K
K
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Ezt soha nem értettem, hogy miért kell ENNYIRE rákattanni 1-1 játékos kinézetére. Jó, hogy megemlíted/megemlítitek de ez már túlzás. Mintha számítana bármit is. Nem csaj baszki, hogy mindig meg keljen említeni, hogy épp jól néz ki, vagy nem.Kerlon írta:Ennek a Balenek meg nem igaz, hogy senkije se szólt még, hogy milyen undorítóan nézel ki, vágd már le.

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=561D6409
Ennek a Balenek meg nem igaz, hogy senkije se szólt még, hogy milyen undorítóan nézel ki, vágd már le.

Ennek a Balenek meg nem igaz, hogy senkije se szólt még, hogy milyen undorítóan nézel ki, vágd már le.
K
K
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Hát ezt nagyon bekajáltuk páran.
Így is ideges vagyok, hogy mi sül ki a Benitez Bale kombóból és akkor hirtelen csak megláttam a mondat második felét, hogy 5 hónap már végem is volt. Lepergett előttem előttem rögtön, hogy Kroost lélegeztető gépre kell majd tenni idén is. :Đ

- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Ráadásul állítólag a haja is töredezik, az még plusz heteket jelenthet.