Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Dehhogy jön rá, nem akarja bevallani magának sem, hogy buzi, és megpróbál normális életet élni ha már ott a lehetőség, de gondolom nem fog összejönni.mocsok írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ziro4vr írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Meg ahogy a főszereplők ott maradtak sértetlenül a sok hulla között...
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ja, erre írtam a klisés részt. meghal mindenki, kivéve ők hárman.
meg a motoros srác is. annyira tipikus, terhes a nő, rájön hogy szereti stb...
nemár..
A sorozat meg:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem is értem miért akarja bárki is az 1. évadhoz hasonlítani? Annak volt egy sajátos hangulata, amit nagyon eltaláltak, azt nem is lehetett és nem is akarták továbbvinni. Teljesen értelmetlen azt keresni a 2. évadban, a néven kívül minden más.
A mostani évad: nekem tetszik, lesznek még itt kemény dolgok. Viszont pont a dícsért lövöldözés nem jött be, 10 rendőr nem bírta eltalálni még az ablakot sem, utána meg a busz körüli bujkálás az rettenet szarul van összevágva. Az első évad zseniális vágatlan jelenete után ez itt nekem nagyon kilóg.