Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!szerintem az 1 rész, 1 halott tempót tartani fogják a záróig.
10 napom maradt a Gothamre.

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. július 13., hétfő 22:25
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. július 13., hétfő 22:17
Ja, vágom, de sok az irritáló arc. Kicsit kéne ritkítani a társaságon.ziro4vr írta:emlékezz mit mondott a nerd srác arról, hogy lehet e slashert sorozatként űzni.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 13., hétfő 22:11
Komolyan vehetetlen az egész, de nekem pont ezért bejön. A trancsír meg kevés lesz, emlékezz mit mondott a nerd srác arról, hogy lehet e slashert sorozatként űzni.Remy írta:Sikoly 1x2
Kevés a trancsír, nagyon kevés... hamarosan csak beindul. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!szőke kurva még mindig él...![]()
Amúgy imádom, hogy az összes ilyen filmben (sorozat) olyan házak vannak, amiknek 15 bejáratuk van, és a felső szintre is bármikor könnyedén fel lehet mászni.
Viszont most meg kell néznem a 2. és 3. részt filmben.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. július 13., hétfő 22:07
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. július 13., hétfő 20:34
Az elso evad nalam egy hatalmas kihagyott ziccer. Volt egy remek otlet, amibol sokat ki lehett volna hozni, de nem kezdtek vele semmit. Az egyik reszben behoztak a sorozat abszolut legjobb karakteret, majd nem kezdtek vele semmit.messideco írta:Ma StrainMár nagyon várom
HozzászólásSzerző: torjack » 2015. július 13., hétfő 20:28
ziro4vr írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Menjenek már a faszomba. Morpheus a végén tuti el fog patkolni, mármint az évad végén. De alana halhatatlan.Zsombor írta:Megnéztem a comic-conos Hannibal videót, következő epizódokról spoiler
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hát beszarsz, ezt az Alanát nem lehet kinyírni.Morpheus is életben marad. Itt senkit sem mernek kiírni a főszereplők közül.
Komolyan kezd felbaszni a sorozat, ami faszkodást leművelnek művészieskedve részenként 10 percbe, az tényleg szinte sír a cancelért.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 13., hétfő 20:01
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Menjenek már a faszomba. Morpheus a végén tuti el fog patkolni, mármint az évad végén. De alana halhatatlan.Zsombor írta:Megnéztem a comic-conos Hannibal videót, következő epizódokról spoiler
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hát beszarsz, ezt az Alanát nem lehet kinyírni.Morpheus is életben marad. Itt senkit sem mernek kiírni a főszereplők közül.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. július 13., hétfő 18:50
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. július 13., hétfő 18:42
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Jaja, innen már egyenes út vezet a dutyihoz, Will gondolom leteríti. Nálam az a kérdés, hogy Jackkel végül mi lett. Amúgy az utolsó jelenetben én is arra gondoltam, hogy az ő kobakját nyitja meg a szeretett litvánunk, úgy egész jól ki is lehetett volna őt írni. Így meg még kérdéses.ziro4vr írta:még mindig hannibal
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Na remélem alana fog először meghalni. Amúgy a kövi rész után ugye jön egy 3 éves ugrás, és aztán a vörös sárkány sztori. Mondjuk ezt így ellőni nem volt túl bölcs dolog, elég egyértelmű így, mi lesz a következő részben.
HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. július 13., hétfő 17:31
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 13., hétfő 17:26
HozzászólásSzerző: torjack » 2015. július 13., hétfő 17:09
ziro4vr írta:Hannibal 3x6
A végéig fasza volt. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Először azt hittem Jack feje lesz feltárva, erre Will, mondom fasza...erre timejump és ott lógnak. Komolyan ebben a sorozatban mindenki hallhatatlan amúgy?![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 13., hétfő 15:31
Egyetértek. Semmi extra, közepes cucc, főleg azóta.torjack írta:Nekem az 5. rész óta az az érzésem.tucsoki írta:Wayward Pines 1x08
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!"Ne várjatok sokat, tartalékolunk az évadzáróra" érzésem volt.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Addig volt ez tényleg érdekes, míg a nagy titkot le nem leplezték. Azóta a szódával elmegy kategória.
HozzászólásSzerző: torjack » 2015. július 13., hétfő 15:14
Nekem az 5. rész óta az az érzésem.tucsoki írta:Wayward Pines 1x08
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!"Ne várjatok sokat, tartalékolunk az évadzáróra" érzésem volt.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 13., hétfő 15:04
HozzászólásSzerző: gunner » 2015. július 13., hétfő 15:03
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. július 12., vasárnap 21:36
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2015. július 12., vasárnap 21:30
Nekem még a 3. évad is tetszett, főleg úgy, hogy a negyedikat csak most fogom kezdenih3x0r írta:Az eredeti sorozat is addig mukodott, amig Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Sylar gonosz volt. Az uj sorozatban raadasul nem is fog szerepelni, szoval nem varom kulonosebben. Ennek ellenere par reszt mindenkepp meg fogok nezni a Heroes Reborn-bol is.gólvonal írta:Nem tudom, volt-e már róla szó, de Ti mit gondoltok az új Heroes-ról?
Én a régit nagyon szerettem, remélem még egy jó évadot össze tudnak rakni. Már nagyon várom...
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. július 12., vasárnap 19:21
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. július 12., vasárnap 19:20
Az eredeti sorozat is addig mukodott, amig Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Sylar gonosz volt. Az uj sorozatban raadasul nem is fog szerepelni, szoval nem varom kulonosebben. Ennek ellenere par reszt mindenkepp meg fogok nezni a Heroes Reborn-bol is.gólvonal írta:Nem tudom, volt-e már róla szó, de Ti mit gondoltok az új Heroes-ról?
Én a régit nagyon szerettem, remélem még egy jó évadot össze tudnak rakni. Már nagyon várom...
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem