Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 13., hétfő 19:08

CS0ki írta:Tudjuk, semmi. Volt hír, hogy selejtező után ugyanúgy szerepelhet majd másik csapatban a csoportmeccseken.
:lol: CS0ki kiütéssel nyert
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. július 13., hétfő 18:59

Tudjuk, semmi. Volt hír, hogy selejtező után ugyanúgy szerepelhet majd másik csapatban a csoportmeccseken.

ferike

HozzászólásSzerző: ferike » 2015. július 13., hétfő 18:57

Ha De Gea a Bl selejtezőben pályára lép United mezben és eligazol....innen mindenki tudja, hogy mi van.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. július 13., hétfő 18:56

kupak17 írta:
Nekem nagyon úgy tűnik, hogy De Gea nem fog idén érkezni...egyre többet hallani Kiko Casilla érkezéséről...úgyhogy szerintem a Keylor-Casilla párossal vágunk neki az idénynek...ketten lemeccselik az évet (hasonlóan, mint a Barcánál Ter Stegen és C. Bravo)...jövőre pedig gondolom akkor jön DDG...
ez lenne pénzügyileg a legjobb megoldás.
aztán kitudja h év közben meg bánnánk-e.. :D

én minden esetre támogatom. :D
Pénzügyileg jó lenne, de szakmailag bem járnánk jól.Casilla vagy Navas nem olyan kaliberek akiket ne tépne szét a média és a szurkolók Iker után. Persze DeGea-nak is fel van adva a lecke,de vele szerintem sokkal türelmesebb lenne a többség a körülötte lévő felhajtás miatt.

Ha nem DeGea lesz jövőre a kapusunk abból balhé lesz. Hiába nem volt már Iker világelit, csak klasszis teljesítménnyel szabad őt pótolni és nem hagyni több támadási felületet.

Persze navas vagy Casilla is hozhat klasszis teljesítményt,de a postIker érában ez önmagában nem lesz elég,kell hozzá megfelelő népszerűség is. Szóval szerintem egy ekkora legenda potlására csak degea alkalmas jelenleg, a válogatottban is ő az utód és itt is, az emberek meg fognak békélni vele.Másnál nem látok rá garanciát.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

kupak17

HozzászólásSzerző: kupak17 » 2015. július 13., hétfő 18:09

Nekem nagyon úgy tűnik, hogy De Gea nem fog idén érkezni...egyre többet hallani Kiko Casilla érkezéséről...úgyhogy szerintem a Keylor-Casilla párossal vágunk neki az idénynek...ketten lemeccselik az évet (hasonlóan, mint a Barcánál Ter Stegen és C. Bravo)...jövőre pedig gondolom akkor jön DDG...
ez lenne pénzügyileg a legjobb megoldás.
aztán kitudja h év közben meg bánnánk-e.. :D

én minden esetre támogatom. :D
hala madrid!
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 13., hétfő 18:04

hunmadridista írta:Nekem nagyon úgy tűnik, hogy De Gea nem fog idén érkezni...egyre többet hallani Kiko Casilla érkezéséről...úgyhogy szerintem a Keylor-Casilla párossal vágunk neki az idénynek...ketten lemeccselik az évet (hasonlóan, mint a Barcánál Ter Stegen és C. Bravo)...jövőre pedig gondolom akkor jön DDG...
majd aug 30-án 11kor, ahogy a bomba igazolásaink szoktak
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. július 13., hétfő 17:12

Sastre
Kedvenc játékosaid: Raúl, Marcelo

HozzászólásSzerző: Sastre » 2015. július 13., hétfő 16:27

Az AS szerint a Real Madrid markát tizenkétmillió euró üti majd, amiért lejátssza ezt a két barátságos mérkőzést Melbourneben. A két kínai mérkőzésért további hétmillió folyik majd be a Real Madrid bankszámlájára
Na akkor máris megvan a lóvé Iker végkielégítésére meg Ramos fizuemelésére... azért irdatlan pénzeket kaszálunk a nyári turnékon...

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. július 13., hétfő 15:12

És mennyivel jobb is az, ha tudjuk, hogy az utolsó meccse lesz XY játékosnak (elsősorban a nagyobbakra gondolok) Így kellett volna most is... :roll: Szánalmas, hogy mennyire leszarjuk az egész ikon titulust.
Nem leszartuk. Amíg DDG nem volt biztos, Iker sem akart lelépni. Nem hiszem, hogy a terjengő pletykák ellenére volt bármi konkrétum. Iker akkor döntött a távozás mellett, amikor DDG biztosnak tekinthető. Szerencsétlen időzítés.

Iker tudta jól, hogyan kezeli a klub az ikonjait, látta Raúlt, Hierrot, ő is megkapta a jeleket, de nem volt szíve visszavonulni, lelépni. Meghozhatta volna a döntést a tavalyi BL döntő után, önként el mehetett volna, szép emlékekkel távozva. Helyette maradt, és a klub DL-t szúrta hátba. Azt hiszem, neki inkább a tavaly nyári döntésért kellene hálásnak lennie, nem pedig duzzogva lelépni egy új kapus érkezése miatt.

Szakmailag tökéletes döntés Iker elbocsájtása akkor, amikor új edzőt hozunk, az új edző a védelmet az új kapussal hangolhatja össze eleve, egy évvel később sokkal kellemetlenebb lenne új szinergiát felépíteni.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. július 13., hétfő 14:52

jó, azért az egy más szituáció volt, ott tudott volt, h egy pályafutás utolsó hazai klubmeccse lesz.

sztem itt szezon közben sem volt senki tisztában azzal, h mi legyen, aztán meg ott a bl elődöntők környékére mire elért a csapat, nemhiszem, h bemertek volna jelenteni egy ilyet.
plusz ami még keményen közrejátszhatott (azon kivül, h sosem fogjuk megtudni, h mit akart perez és mit casillas) az az, hogy a közönség nem volt egyöntetűen iker mellett az utóbbi 2 évben, bőven kapta a füttyöt..
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. július 13., hétfő 14:48

Toti írta:"We have spoken to Porto about a potential tribute game on August 12."

egyébként számomra a legemlékezetesebb búcsú az egyértelműen zidane volt. azon a hazai 3-3 a villarreal ellen, persze ott tudta mindenki, h az az utolsó meccse a bernabeuban, de rendesen fel is volt készülve rá mindenki.
És mennyivel jobb is az, ha tudjuk, hogy az utolsó meccse lesz XY játékosnak (elsősorban a nagyobbakra gondolok) Így kellett volna most is... :roll: Szánalmas, hogy mennyire leszarjuk az egész ikon titulust.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. július 13., hétfő 14:43

"We have spoken to Porto about a potential tribute game on August 12."

egyébként számomra a legemlékezetesebb búcsú az egyértelműen zidane volt. azon a hazai 3-3 a villarreal ellen, persze ott tudta mindenki, h az az utolsó meccse a bernabeuban, de rendesen fel is volt készülve rá mindenki.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. július 13., hétfő 13:57

Pérez: "Azt szerettem volna, ha Iker innen vonul vissza, ezt mondtam is neki korábban. De ő el akart menni, és mi tiszteletben tartjuk a döntését."
Feltétlenül muszáj volt nyilatkozni valamit amit senki sem fog elhinni...istenem, miért jó saját magát égetni?

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 13., hétfő 13:14

Amikor kint voltam Valdebebasban akkor, azt mondták, hogy az edzés kezdődik 10/11-kor, együtt dolgoznak, labdás, taktikai, stb. majd amikor vége, akkor mindenki megy tovább és egyéni feladatokat csinál. Edzőterem, medence, relax, stb. Délután 2-3-4-5-6 körül szokták elhagyni az edzőközpontot.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. július 13., hétfő 13:11

Igen, ennek elméletileg úgy kell kinéznie,mint egy munkahelyen....reggel érkezel,délután végzel.....van aki ott eszik,van aki otthon,ha ez nincsen megkötve.
A két edzés az fontos,számtalan taktikai rész van,lazítások stb...nem csak terhelés persze,de a kettő az 100% hogy kell, az nem lehet hogy napi 1x elég.....az lófax.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. július 13., hétfő 13:05

azt én sem értettem. José alatt tuti napi két edzés volt , carlo alatt nem?
Szerintem volt Carlo alatt is, csak két edzés között szabad program volt talán (?)
Visszagörgettem fb-n itt van:
Egyebek mellett bevezeti a közös étkezést és a siestát is az edzések között, hogy a játékosok több időt töltsenek együtt az edzőközpontban. Szintén visszatérnek a bentalvások a hazai meccsek előtt is, és újra dupla tréningekre lehet számítani.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 13., hétfő 12:58

BBeno írta:azt én sem értettem. José alatt tuti napi két edzés volt , carlo alatt nem?

mert gondoltam arra az opcióra is hogy napi két edzés de hosszabb időtartamban. sztem carlo alatt is kette kellett hogy legyen. egyszerűen nem tudom elhinni hogy napi 1 elég.
Nem tudom, én lehet hogy hülye vagyok, de szerintem szezonban fixen egy edzés van/volt, előszezonban meg minden edzőnél kettő volt. Délelőtt és késő délután/este.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. július 13., hétfő 12:58

azt én sem értettem. José alatt tuti napi két edzés volt , carlo alatt nem?

mert gondoltam arra az opcióra is hogy napi két edzés de hosszabb időtartamban. sztem carlo alatt is kette kellett hogy legyen. egyszerűen nem tudom elhinni hogy napi 1 elég.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. július 13., hétfő 12:51

Még jóm hogy két edzés van....nem is értem hogy lehet 1 edzés / nap,az kb 3 osztály szint
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. július 13., hétfő 12:13

Valahogy az én nézetemben, azon a szinten napi két edzés és egy kis odaadás teljesen természetes kell, hogy legyen. Majd Jesé is kevesebbet fog legalább a zenével foglalkozni :lol:

Vissza: