CS0ki írta:Tudjuk, semmi. Volt hír, hogy selejtező után ugyanúgy szerepelhet majd másik csapatban a csoportmeccseken.

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 13., hétfő 19:08
CS0ki írta:Tudjuk, semmi. Volt hír, hogy selejtező után ugyanúgy szerepelhet majd másik csapatban a csoportmeccseken.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. július 13., hétfő 18:59
HozzászólásSzerző: ferike » 2015. július 13., hétfő 18:57
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. július 13., hétfő 18:56
Pénzügyileg jó lenne, de szakmailag bem járnánk jól.Casilla vagy Navas nem olyan kaliberek akiket ne tépne szét a média és a szurkolók Iker után. Persze DeGea-nak is fel van adva a lecke,de vele szerintem sokkal türelmesebb lenne a többség a körülötte lévő felhajtás miatt.kupak17 írta:ez lenne pénzügyileg a legjobb megoldás.Nekem nagyon úgy tűnik, hogy De Gea nem fog idén érkezni...egyre többet hallani Kiko Casilla érkezéséről...úgyhogy szerintem a Keylor-Casilla párossal vágunk neki az idénynek...ketten lemeccselik az évet (hasonlóan, mint a Barcánál Ter Stegen és C. Bravo)...jövőre pedig gondolom akkor jön DDG...
aztán kitudja h év közben meg bánnánk-e..![]()
én minden esetre támogatom.
HozzászólásSzerző: kupak17 » 2015. július 13., hétfő 18:09
ez lenne pénzügyileg a legjobb megoldás.Nekem nagyon úgy tűnik, hogy De Gea nem fog idén érkezni...egyre többet hallani Kiko Casilla érkezéséről...úgyhogy szerintem a Keylor-Casilla párossal vágunk neki az idénynek...ketten lemeccselik az évet (hasonlóan, mint a Barcánál Ter Stegen és C. Bravo)...jövőre pedig gondolom akkor jön DDG...
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 13., hétfő 18:04
majd aug 30-án 11kor, ahogy a bomba igazolásaink szoktakhunmadridista írta:Nekem nagyon úgy tűnik, hogy De Gea nem fog idén érkezni...egyre többet hallani Kiko Casilla érkezéséről...úgyhogy szerintem a Keylor-Casilla párossal vágunk neki az idénynek...ketten lemeccselik az évet (hasonlóan, mint a Barcánál Ter Stegen és C. Bravo)...jövőre pedig gondolom akkor jön DDG...
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. július 13., hétfő 17:12
HozzászólásSzerző: Sastre » 2015. július 13., hétfő 16:27
Na akkor máris megvan a lóvé Iker végkielégítésére meg Ramos fizuemelésére... azért irdatlan pénzeket kaszálunk a nyári turnékon...Az AS szerint a Real Madrid markát tizenkétmillió euró üti majd, amiért lejátssza ezt a két barátságos mérkőzést Melbourneben. A két kínai mérkőzésért további hétmillió folyik majd be a Real Madrid bankszámlájára
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. július 13., hétfő 15:12
Nem leszartuk. Amíg DDG nem volt biztos, Iker sem akart lelépni. Nem hiszem, hogy a terjengő pletykák ellenére volt bármi konkrétum. Iker akkor döntött a távozás mellett, amikor DDG biztosnak tekinthető. Szerencsétlen időzítés.És mennyivel jobb is az, ha tudjuk, hogy az utolsó meccse lesz XY játékosnak (elsősorban a nagyobbakra gondolok) Így kellett volna most is...Szánalmas, hogy mennyire leszarjuk az egész ikon titulust.
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. július 13., hétfő 14:52
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. július 13., hétfő 14:48
És mennyivel jobb is az, ha tudjuk, hogy az utolsó meccse lesz XY játékosnak (elsősorban a nagyobbakra gondolok) Így kellett volna most is...Toti írta:"We have spoken to Porto about a potential tribute game on August 12."
egyébként számomra a legemlékezetesebb búcsú az egyértelműen zidane volt. azon a hazai 3-3 a villarreal ellen, persze ott tudta mindenki, h az az utolsó meccse a bernabeuban, de rendesen fel is volt készülve rá mindenki.
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. július 13., hétfő 14:43
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. július 13., hétfő 13:57
Feltétlenül muszáj volt nyilatkozni valamit amit senki sem fog elhinni...istenem, miért jó saját magát égetni?Pérez: "Azt szerettem volna, ha Iker innen vonul vissza, ezt mondtam is neki korábban. De ő el akart menni, és mi tiszteletben tartjuk a döntését."
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 13., hétfő 13:14
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. július 13., hétfő 13:11
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. július 13., hétfő 13:05
Szerintem volt Carlo alatt is, csak két edzés között szabad program volt talán (?)azt én sem értettem. José alatt tuti napi két edzés volt , carlo alatt nem?
Egyebek mellett bevezeti a közös étkezést és a siestát is az edzések között, hogy a játékosok több időt töltsenek együtt az edzőközpontban. Szintén visszatérnek a bentalvások a hazai meccsek előtt is, és újra dupla tréningekre lehet számítani.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 13., hétfő 12:58
Nem tudom, én lehet hogy hülye vagyok, de szerintem szezonban fixen egy edzés van/volt, előszezonban meg minden edzőnél kettő volt. Délelőtt és késő délután/este.BBeno írta:azt én sem értettem. José alatt tuti napi két edzés volt , carlo alatt nem?
mert gondoltam arra az opcióra is hogy napi két edzés de hosszabb időtartamban. sztem carlo alatt is kette kellett hogy legyen. egyszerűen nem tudom elhinni hogy napi 1 elég.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. július 13., hétfő 12:58
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. július 13., hétfő 12:51
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. július 13., hétfő 12:13
Jelenlévő fórumozók: 24 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem