Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. július 13., hétfő 22:07

Sikoly 1x2

Kevés a trancsír, nagyon kevés... hamarosan csak beindul. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!szőke kurva még mindig él... :mrgreen:

Amúgy imádom, hogy az összes ilyen filmben (sorozat) olyan házak vannak, amiknek 15 bejáratuk van, és a felső szintre is bármikor könnyedén fel lehet mászni. :lol:

Viszont most meg kell néznem a 2. és 3. részt filmben. :mrgreen:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. július 13., hétfő 20:34

messideco írta:Ma Strain :) Már nagyon várom :D
Az elso evad nalam egy hatalmas kihagyott ziccer. Volt egy remek otlet, amibol sokat ki lehett volna hozni, de nem kezdtek vele semmit. Az egyik reszben behoztak a sorozat abszolut legjobb karakteret, majd nem kezdtek vele semmit.
Az uj evad vegen majd elolvasok egy kritikat, ha jokat irnak rola, ledaralom.

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2015. július 13., hétfő 20:28

ziro4vr írta:
Zsombor írta:Megnéztem a comic-conos Hannibal videót, következő epizódokról spoiler
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hát beszarsz, ezt az Alanát nem lehet kinyírni. :lol: Morpheus is életben marad. Itt senkit sem mernek kiírni a főszereplők közül. :lol:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Menjenek már a faszomba. Morpheus a végén tuti el fog patkolni, mármint az évad végén. De alana halhatatlan. :lol: Komolyan kezd felbaszni a sorozat, ami faszkodást leművelnek művészieskedve részenként 10 percbe, az tényleg szinte sír a cancelért.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Crawford szerintem megússza. Ennyi szar után... :lol: Ami egyébként még gond idén a túltolt művészeten túl, az az, hogy most már a korábban könyvben megírt és meg is filmesített alapanyagot dolgozzák fel. Az első 2 évadban még ott volt az újdonság, a lehetőségek, de most már...a férfiszakasz gyakorlatilag sérthetetlen.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 13., hétfő 20:01

Zsombor írta:Megnéztem a comic-conos Hannibal videót, következő epizódokról spoiler
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hát beszarsz, ezt az Alanát nem lehet kinyírni. :lol: Morpheus is életben marad. Itt senkit sem mernek kiírni a főszereplők közül. :lol:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Menjenek már a faszomba. Morpheus a végén tuti el fog patkolni, mármint az évad végén. De alana halhatatlan. :lol: Komolyan kezd felbaszni a sorozat, ami faszkodást leművelnek művészieskedve részenként 10 percbe, az tényleg szinte sír a cancelért.
Nem illik.

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. július 13., hétfő 18:50

Megnéztem a comic-conos Hannibal videót, következő epizódokról spoiler

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. július 13., hétfő 18:42

ziro4vr írta:még mindig hannibal

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Na remélem alana fog először meghalni. Amúgy a kövi rész után ugye jön egy 3 éves ugrás, és aztán a vörös sárkány sztori. Mondjuk ezt így ellőni nem volt túl bölcs dolog, elég egyértelmű így, mi lesz a következő részben.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Jaja, innen már egyenes út vezet a dutyihoz, Will gondolom leteríti. Nálam az a kérdés, hogy Jackkel végül mi lett. Amúgy az utolsó jelenetben én is arra gondoltam, hogy az ő kobakját nyitja meg a szeretett litvánunk, úgy egész jól ki is lehetett volna őt írni. Így meg még kérdéses. :D

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. július 13., hétfő 17:31

jöhetne már a hannibal felirat, de alias is csak celebkedik twitteren :-@
Kép

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 13., hétfő 17:26

még mindig hannibal

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Na remélem alana fog először meghalni. Amúgy a kövi rész után ugye jön egy 3 éves ugrás, és aztán a vörös sárkány sztori. Mondjuk ezt így ellőni nem volt túl bölcs dolog, elég egyértelmű így, mi lesz a következő részben.
Nem illik.

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7

HozzászólásSzerző: torjack » 2015. július 13., hétfő 17:09

ziro4vr írta:Hannibal 3x6

A végéig fasza volt. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Először azt hittem Jack feje lesz feltárva, erre Will, mondom fasza...erre timejump és ott lógnak. Komolyan ebben a sorozatban mindenki hallhatatlan amúgy? :lol: :lol:

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nekem Alana és Margot is elég nagy WTF. Persze ma már lassan kötelező minden filmbe, sorozatba 1-2 homi :lol: Apropó, Alana...kiváncsi vagyok mit szól majd hozzá, amikor Hannibal mellett Willt is lógni látja...

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 13., hétfő 15:31

torjack írta:
tucsoki írta:Wayward Pines 1x08

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!"Ne várjatok sokat, tartalékolunk az évadzáróra" érzésem volt.
Nekem az 5. rész óta az az érzésem.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Addig volt ez tényleg érdekes, míg a nagy titkot le nem leplezték. Azóta a szódával elmegy kategória.
Egyetértek. Semmi extra, közepes cucc, főleg azóta.

A következő részt amúgy Antal Nimród rendezte.
Nem illik.

torjack

HozzászólásSzerző: torjack » 2015. július 13., hétfő 15:14

tucsoki írta:Wayward Pines 1x08

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!"Ne várjatok sokat, tartalékolunk az évadzáróra" érzésem volt.
Nekem az 5. rész óta az az érzésem.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Addig volt ez tényleg érdekes, míg a nagy titkot le nem leplezték. Azóta a szódával elmegy kategória.

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 13., hétfő 15:04

Hannibal 3x6

A végéig fasza volt. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Először azt hittem Jack feje lesz feltárva, erre Will, mondom fasza...erre timejump és ott lógnak. Komolyan ebben a sorozatban mindenki hallhatatlan amúgy? :lol: :lol:
Nem illik.

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2015. július 13., hétfő 15:03

Ma Strain :) Már nagyon várom :D
"And my heart will leave you never."

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. július 12., vasárnap 21:36

Vegita :lol: :lol: :lol:

Amúgy Bulma rajzolása egy kicsit fura... :hmmm:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

gólvonal
Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest

HozzászólásSzerző: gólvonal » 2015. július 12., vasárnap 21:30

h3x0r írta:
gólvonal írta:Nem tudom, volt-e már róla szó, de Ti mit gondoltok az új Heroes-ról?

Én a régit nagyon szerettem, remélem még egy jó évadot össze tudnak rakni. Már nagyon várom...
Az eredeti sorozat is addig mukodott, amig Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Sylar gonosz volt. Az uj sorozatban raadasul nem is fog szerepelni, szoval nem varom kulonosebben. Ennek ellenere par reszt mindenkepp meg fogok nezni a Heroes Reborn-bol is.
Nekem még a 3. évad is tetszett, főleg úgy, hogy a negyedikat csak most fogom kezdeni :mrgreen:

Új szereplőkkel lesz, tehát várható új Sylar (aki a kedvencem), de at már nem lesz olyan mint Quinto (aki szintén az egyik kedvenc színészem).

Állítólag Peter lesz...

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. július 12., vasárnap 19:21

Wayward Pines 1x08

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. július 12., vasárnap 19:20

gólvonal írta:Nem tudom, volt-e már róla szó, de Ti mit gondoltok az új Heroes-ról?

Én a régit nagyon szerettem, remélem még egy jó évadot össze tudnak rakni. Már nagyon várom...
Az eredeti sorozat is addig mukodott, amig Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Sylar gonosz volt. Az uj sorozatban raadasul nem is fog szerepelni, szoval nem varom kulonosebben. Ennek ellenere par reszt mindenkepp meg fogok nezni a Heroes Reborn-bol is.

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. július 12., vasárnap 19:10

Olivér Királynő új ruhája .
Hát hogy nézel ki te szerencsétlen . :lol:
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

gólvonal
Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest

HozzászólásSzerző: gólvonal » 2015. július 12., vasárnap 16:14

Nem tudom, volt-e már róla szó, de Ti mit gondoltok az új Heroes-ról?

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2015. július 11., szombat 12:55

Haters gonna hate. :D Szerintem még egy évadnyi esélyt adj neki egyébként, hidd el nem véletlen ez az értékelés és a hájp.
Az első évad azért még lassabb, elvégre még csak felvezeti a sorozatot, bemutatja a karaktereket stbstb, ennél azért érdekesebb lesz nyilván. Persze sosem lesz az a nagyon pörgős valami, ha valami kikapcsolódást és akciót akarsz akkor nem ez lesz a te sorozatod.

Tudat alatt befolyásolják a nézőket . :Đ
Ezen röhögtem amikot először láttam, kicsit magamra ismertem, de nálam is ez a 2 sorozat az abszolút kedvenc. Mondjuk a Drót az hibátlan, az a csúcs talán. :D

Vissza: