Sorozatok, TV műsorok
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Sorozatok, TV műsorok
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A leszbi volt Sara barátnője. Szóval van kapocs. Nem jobbak, de itt legalább nem akarnak komolykodni.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Azért ne túlozzunk.
A rövidhajú csaj botrány, az volt is az arrowban nem?
ő tuti a végéig húzza majd, emma is meg a nerd srác is.

Nem illik.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ja, én is rá tippelnék.ziro4vr írta:Scream jó melegítés rá.![]()
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!az ázsiai csaj lesz a következő halott, most megmondom.

- ziro4vr
Scream jó melegítés rá.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!az ázsiai csaj lesz a következő halott, most megmondom.

Nem illik.
Ja, ilyen limonádé sorozatnak elmegy amúgy.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!szerintem az 1 rész, 1 halott tempót tartani fogják a záróig.
10 napom maradt a Gothamre.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!szerintem az 1 rész, 1 halott tempót tartani fogják a záróig.
10 napom maradt a Gothamre.

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ja, vágom, de sok az irritáló arc. Kicsit kéne ritkítani a társaságon.ziro4vr írta:emlékezz mit mondott a nerd srác arról, hogy lehet e slashert sorozatként űzni.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- ziro4vr
Komolyan vehetetlen az egész, de nekem pont ezért bejön. A trancsír meg kevés lesz, emlékezz mit mondott a nerd srác arról, hogy lehet e slashert sorozatként űzni.Remy írta:Sikoly 1x2
Kevés a trancsír, nagyon kevés... hamarosan csak beindul. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!szőke kurva még mindig él...![]()
Amúgy imádom, hogy az összes ilyen filmben (sorozat) olyan házak vannak, amiknek 15 bejáratuk van, és a felső szintre is bármikor könnyedén fel lehet mászni.
Viszont most meg kell néznem a 2. és 3. részt filmben.

Nem illik.
- Remy
- Kapcsolat:
Sikoly 1x2
Kevés a trancsír, nagyon kevés... hamarosan csak beindul. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!szőke kurva még mindig él...
Amúgy imádom, hogy az összes ilyen filmben (sorozat) olyan házak vannak, amiknek 15 bejáratuk van, és a felső szintre is bármikor könnyedén fel lehet mászni.
Kevés a trancsír, nagyon kevés... hamarosan csak beindul. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!szőke kurva még mindig él...

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- h3x0r
Az elso evad nalam egy hatalmas kihagyott ziccer. Volt egy remek otlet, amibol sokat ki lehett volna hozni, de nem kezdtek vele semmit. Az egyik reszben behoztak a sorozat abszolut legjobb karakteret, majd nem kezdtek vele semmit.messideco írta:Ma StrainMár nagyon várom
Az uj evad vegen majd elolvasok egy kritikat, ha jokat irnak rola, ledaralom.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
ziro4vr írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Menjenek már a faszomba. Morpheus a végén tuti el fog patkolni, mármint az évad végén. De alana halhatatlan.Zsombor írta:Megnéztem a comic-conos Hannibal videót, következő epizódokról spoiler
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hát beszarsz, ezt az Alanát nem lehet kinyírni.Morpheus is életben marad. Itt senkit sem mernek kiírni a főszereplők közül.
Komolyan kezd felbaszni a sorozat, ami faszkodást leművelnek művészieskedve részenként 10 percbe, az tényleg szinte sír a cancelért.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Crawford szerintem megússza. Ennyi szar után...

- ziro4vr
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Menjenek már a faszomba. Morpheus a végén tuti el fog patkolni, mármint az évad végén. De alana halhatatlan.Zsombor írta:Megnéztem a comic-conos Hannibal videót, következő epizódokról spoiler
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hát beszarsz, ezt az Alanát nem lehet kinyírni.Morpheus is életben marad. Itt senkit sem mernek kiírni a főszereplők közül.

Nem illik.
Megnéztem a comic-conos Hannibal videót, következő epizódokról spoiler
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hát beszarsz, ezt az Alanát nem lehet kinyírni.
Morpheus is életben marad. Itt senkit sem mernek kiírni a főszereplők közül.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hát beszarsz, ezt az Alanát nem lehet kinyírni.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Jaja, innen már egyenes út vezet a dutyihoz, Will gondolom leteríti. Nálam az a kérdés, hogy Jackkel végül mi lett. Amúgy az utolsó jelenetben én is arra gondoltam, hogy az ő kobakját nyitja meg a szeretett litvánunk, úgy egész jól ki is lehetett volna őt írni. Így meg még kérdéses.ziro4vr írta:még mindig hannibal
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Na remélem alana fog először meghalni. Amúgy a kövi rész után ugye jön egy 3 éves ugrás, és aztán a vörös sárkány sztori. Mondjuk ezt így ellőni nem volt túl bölcs dolog, elég egyértelmű így, mi lesz a következő részben.

- ziro4vr
még mindig hannibal
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Na remélem alana fog először meghalni. Amúgy a kövi rész után ugye jön egy 3 éves ugrás, és aztán a vörös sárkány sztori. Mondjuk ezt így ellőni nem volt túl bölcs dolog, elég egyértelmű így, mi lesz a következő részben.
Nem illik.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
ziro4vr írta:Hannibal 3x6
A végéig fasza volt. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Először azt hittem Jack feje lesz feltárva, erre Will, mondom fasza...erre timejump és ott lógnak. Komolyan ebben a sorozatban mindenki hallhatatlan amúgy?![]()
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nekem Alana és Margot is elég nagy WTF. Persze ma már lassan kötelező minden filmbe, sorozatba 1-2 homi

- ziro4vr
Egyetértek. Semmi extra, közepes cucc, főleg azóta.torjack írta:Nekem az 5. rész óta az az érzésem.tucsoki írta:Wayward Pines 1x08
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!"Ne várjatok sokat, tartalékolunk az évadzáróra" érzésem volt.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Addig volt ez tényleg érdekes, míg a nagy titkot le nem leplezték. Azóta a szódával elmegy kategória.
A következő részt amúgy Antal Nimród rendezte.
Nem illik.
- torjack
Nekem az 5. rész óta az az érzésem.tucsoki írta:Wayward Pines 1x08
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!"Ne várjatok sokat, tartalékolunk az évadzáróra" érzésem volt.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Addig volt ez tényleg érdekes, míg a nagy titkot le nem leplezték. Azóta a szódával elmegy kategória.
- ziro4vr
Hannibal 3x6
A végéig fasza volt. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Először azt hittem Jack feje lesz feltárva, erre Will, mondom fasza...erre timejump és ott lógnak. Komolyan ebben a sorozatban mindenki hallhatatlan amúgy?
A végéig fasza volt. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Először azt hittem Jack feje lesz feltárva, erre Will, mondom fasza...erre timejump és ott lógnak. Komolyan ebben a sorozatban mindenki hallhatatlan amúgy?

Nem illik.