Kaszálod, mint hamesz a BvS-t?ziro4vr írta:Hú de gagyi ez az x-men.![]()
![]()
Ki az a 160 centis lila fazon...komoly főgonosz.
Jó lehet amúgy, Singer talán némi tartalmat is bele tud csempészni, már amennyire a stúdió engedi neki.
HozzászólásSzerző: torjack » 2015. július 13., hétfő 15:08
Kaszálod, mint hamesz a BvS-t?ziro4vr írta:Hú de gagyi ez az x-men.![]()
![]()
Ki az a 160 centis lila fazon...komoly főgonosz.
HozzászólásSzerző: gunner » 2015. július 13., hétfő 15:06
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 13., hétfő 15:03
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. július 13., hétfő 14:37
HozzászólásSzerző: torjack » 2015. július 13., hétfő 14:21
Ne aggódj, jön addig még a F4, meg a bogaras csávó is.Remy írta:Ez se lesz szar...Szóval... kijött a BvS, SS, Deadpool, és az X-Men előzetes is, de a filmek csak jövőre jönnek. Ejj, de messze vannak még. Bár azért egy jó SW kárpótolhat.
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. július 13., hétfő 14:09
Ez se lesz szar...
HozzászólásSzerző: torjack » 2015. július 13., hétfő 14:01
HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. július 13., hétfő 13:34
Azt ultimate van letöltve jó kis HD-ban, de még nem néztem meg, majd talán ma. A Mr. Nobody-t néztem este, és te jó isten, hogy ez mekkora film volt.Pipita írta: Én az ultimate cutot néztem elsőre, minden képkockája zseniális. Melyik verziót nézted végül?

HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. július 13., hétfő 4:41
Én az ultimate cutot néztem elsőre, minden képkockája zseniális. Melyik verziót nézted végül?soadroli írta:Watchmenből melyik verziót érdemes nézni? A sima, director's cut, vagy ultimate cut?
HozzászólásSzerző: András93 » 2015. július 13., hétfő 0:04
Várjál, az öreg alatt Kevin Costnert érted?ziro4vr írta:baromi hangulatos, az ilyenek megmentik.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 12., vasárnap 22:18
ja hát Lois teleportálgat, de van szerepe! mert Superman apja ráutalgat, hogy Clarknak(Kálel vagy mi) az a szerepe, hogy megmentse a népét a földiekkel vegyülve, szóval Laneben kéne elvetni a magokatziro4vr írta:Nem lett jó. Ugrál össze-vissza, lois lane full random benne, semmi szerepe nincsen, vannak plot hole-ok, a flashbackek sem az igaziak.
De pl az Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!öreg halála, az első repülés baromi hangulatos, az ilyenek megmentik.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. július 12., vasárnap 22:07
Így utólag visszanézve megérte.Realista24 írta: Meg az egész nap, hát 35 fokban nincs jobb dolgotok, mint hameszra reagálni?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 12., vasárnap 22:06
Ez mi a facom?Pl a Kémek hídja annak az előzetese annyira megvett, hogy rögtön megyek premierre.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 12., vasárnap 22:02
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 12., vasárnap 21:55
Mondom, hogy jó a történet csak Superman lett túl nyálas. Most írnék valami caps lockosat csak R24 becsicskított.ziro4vr írta:Nekem moziban bejött anno, de otthon már messze nem annyira. Nincs benne semmi humor, a történet is lyukas igazából, ellenben a hangulata nem rossz, illetve kumma látványos. Látszik, hogy goyer írta...Kerlon írta:Pont ma újráztam az Acélembert nagy unalmamban és abbna mondjuk igazat adok hameszmesternek, hogy egy érzelgős szar Szuperembert kaptunk, egy viszonylag jó történettel.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. július 12., vasárnap 21:53
Reeve cameoziro4vr írta: Nekem moziban bejött anno, de otthon már messze nem annyira. Nincs benne semmi humor, a történet is lyukas igazából, ellenben a hangulata nem rossz, illetve kumma látványos. Látszik, hogy goyer írta...
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 12., vasárnap 21:51
Nekem moziban bejött anno, de otthon már messze nem annyira. Nincs benne semmi humor, a történet is lyukas igazából, ellenben a hangulata nem rossz, illetve kumma látványos. Látszik, hogy goyer írta...Kerlon írta:Pont ma újráztam az Acélembert nagy unalmamban és abbna mondjuk igazat adok hameszmesternek, hogy egy érzelgős szar Szuperembert kaptunk, egy viszonylag jó történettel.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 12., vasárnap 21:48
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. július 12., vasárnap 20:59
Ha az Assault on Arkham storyja is feltűnik benne, akkor sok Harleyt fogunk kapni.ziro4vr írta: Más, megnéztem a kamerás suicide squadot, Leto nem lesz rossz úgy néz ki. Az a kacaj ütős. Mondjuk nekem jobb lenne, ha a kis Harleyt mutatnák jó sokat.![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 12., vasárnap 20:55
Na most miért?wZoLee7 írta:Ziro te ma troll levest ebédeltélkomolyan a hsz-id megérnének egy gyűjteményt
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem