HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. július 13., hétfő 14:46
HozzászólásSzerző: TéOeM » 2015. július 13., hétfő 14:42
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. július 13., hétfő 14:40
HozzászólásSzerző: TéOeM » 2015. július 13., hétfő 14:35
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2015. július 12., vasárnap 18:42
Nekem úgy rémlik, hogy Ibra azt mondta, hogy imádta a Milant, imádott ott lenni. Szóval ha ebből indulunk ki akár még lehet is benne ráció.M1Ö írta:Nem is értem amúgy, hogy miért menne vissza? Nem Milános abszolút, nincs igazi kötődése a klubhoz, Párizsban imádják, stabil kezdő, nem akarják eladni, a pénz is jobb, ott nyer kupákat. Szóval szerintem idén még mindenképp marad és utána sem a Milanba megy, hanem majd elmegy pénzt keresni valami kirakat csapatba.BBeno írta:milanosok nagyon hisznek benne hoyg zlatan visszatér.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. július 12., vasárnap 14:16
Nem is értem amúgy, hogy miért menne vissza? Nem Milános abszolút, nincs igazi kötődése a klubhoz, Párizsban imádják, stabil kezdő, nem akarják eladni, a pénz is jobb, ott nyer kupákat. Szóval szerintem idén még mindenképp marad és utána sem a Milanba megy, hanem majd elmegy pénzt keresni valami kirakat csapatba.BBeno írta:milanosok nagyon hisznek benne hoyg zlatan visszatér.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. július 12., vasárnap 13:56
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. július 11., szombat 10:56
gondolom carrasco helyére menne. a poén az hogy akárhány karriert kezdtem fm 15-ben mindig a monaco vette meg shaarawyt. valamit tudtak a segánálA Sky jelentései szerint, El Shaarawy megállapodásra jutott a Monaco csapatával a személyes feltételeket illetően. Az olasz támadó végső átigazolási ára 18-20 millió euró között értek lesz majd.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 8., szerda 10:55
Eddig bírtam olvasni érzelem mentesen:realistahuni írta:Amúgy most viccen kívűl nem volt rossz szezonja az olasz kluboknak. Juve BL döntős lett, az EL-ben pedig ott volt az elődöntőben a Fiorentina és a Napoli.Beleillik a futballtól már csak pénzt és laza lötyögést akaró, olasz ligába szerződők sorába.
Az Internek valahonnak kurva sok a lóvé és a Milan sem csak a szabadúszók piacát lesi.
Olvasmány
http://nst.reblog.hu/poszt-a-semmibol
HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. július 8., szerda 10:47
Akiket írtak kulcsembereket, kettő már le is lépett ugye, a másik kettő (Vidal, Pogba) még kérdéses.realistahuni írta:Olvasmány
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. július 2., csütörtök 21:43
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 2., csütörtök 21:25
Na az EL-t többek közt az olasz csapatoknak találták ki. Ők legalább foglalkoznak vele.realistahuni írta:Amúgy most viccen kívűl nem volt rossz szezonja az olasz kluboknak. Juve BL döntős lett, az EL-ben pedig ott volt az elődöntőben a Fiorentina és a Napoli.Beleillik a futballtól már csak pénzt és laza lötyögést akaró, olasz ligába szerződők sorába.
Az Internek valahonnak kurva sok a lóvé és a Milan sem csak a szabadúszók piacát lesi.
Olvasmány
HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. július 2., csütörtök 21:03
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. július 2., csütörtök 20:54
Amúgy most viccen kívűl nem volt rossz szezonja az olasz kluboknak. Juve BL döntős lett, az EL-ben pedig ott volt az elődöntőben a Fiorentina és a Napoli.Beleillik a futballtól már csak pénzt és laza lötyögést akaró, olasz ligába szerződők sorába.
HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. július 2., csütörtök 20:26
Nem is értem őketziro4vr írta:Beleillik a futballtól már csak pénzt és laza lötyögést akaró, olasz ligába szerződők sorába.wxyz írta:Roma Dzekot akarja csatárnak
Már megegyeztek vele
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 2., csütörtök 20:15
Beleillik a futballtól már csak pénzt és laza lötyögést akaró, olasz ligába szerződők sorába.wxyz írta:Roma Dzekot akarja csatárnak
Már megegyeztek vele
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. július 2., csütörtök 20:07
Azért meglövi ő a maga góljait. Nem járnak szerintem rosszul vele. Simán a gólkirályi címért fog harcolni szerintem.wxyz írta:Roma Dzekot akarja csatárnak
Már megegyeztek vele
HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. július 2., csütörtök 20:02
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. július 2., csütörtök 18:43
+ jól látom, hogy ment Luiz Adriano is? Ukránoknál nem tolta rosszul. 8 milla körül mehet a Milanba. Annyiért teljesen fasza vétel. Baccaval azért nem lesznek szerintem rosszak.realistahuni írta:Baccat megszerezte a Milan. Hivatalos.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. július 2., csütörtök 15:09
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem