Hozzuk el Thiagot

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. június 28., péntek 23:19
HozzászólásSzerző: Tádám » 2013. június 28., péntek 22:45
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. június 28., péntek 22:37
Hol néztél utána? Jutyubon? Nívós forrás.hehe írta:hogy lenne már falábú nézd már meg jobban, nyisd már ki a szemed pöcsömöccse
és pálinka.
Kb...miró írta:szvsz a néger khedira.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. június 28., péntek 22:12
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. június 28., péntek 22:00
bor...Matt009 írta:Mi van veled hehe?
HozzászólásSzerző: miró » 2013. június 28., péntek 21:57
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. június 28., péntek 21:55
Mi van veled hehe? Mivel feka a srác, már nem zavar, hogy falábú? Szerintem menj el orvoshoz, lehet megbetegedtél.hehe írta:azért ez a dzsofri ez elég korrekt oda a kp közepére. mostanában kicsit utánanéztem a gyereknekLos Blancos írta:MARCA szerint a következő Kondogbia lesz. Akinek az ügyét jövőhéten le akarják zárni. Bár még nem tudni, hogy idén vagy csak jövőre érkezne.
Nekünk az a baj nem 1 év múlva kell a KP-t megerősíteni, hanem még idén.
mivel "nagy" nevet nem tudunk hozni, ezért kell fiatal tehetséget. bőven jó lesz oda, még kell egy gündogan/thiago/verratti típus és pipa a kp is.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. június 28., péntek 21:55
HozzászólásSzerző: szilamer » 2013. június 28., péntek 21:37
Majd kötünk velük is egy mengnemtámadási egyezményt ;)Los Blancos írta:MARCA szerint a következő Kondogbia lesz. Akinek az ügyét jövőhéten le akarják zárni. Bár még nem tudni, hogy idén vagy csak jövőre érkezne.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. június 28., péntek 21:24
azért ez a dzsofri ez elég korrekt oda a kp közepére. mostanában kicsit utánanéztem a gyereknekLos Blancos írta:MARCA szerint a következő Kondogbia lesz. Akinek az ügyét jövőhéten le akarják zárni. Bár még nem tudni, hogy idén vagy csak jövőre érkezne.
HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2013. június 28., péntek 21:20
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. június 28., péntek 19:40
HozzászólásSzerző: adamzz » 2013. június 28., péntek 19:31
Az egy kamu Isco-s oldal. Van egy másik ami az igazi amit 46ezren lájoltak be ezt, csak 19ezren. De egyébként könnyű levenni,h kamu oldal.Galacticos írta:passz.boomer írta:22? DM lép?
mondom isco posztolta ki.
egyébként benzemával nagy spanok lesznek ha ő kezeli a facebookját, kb 2óránként tölt fel képeket.
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2013. június 28., péntek 19:24
Fiatal játékos, aki fossa a gólokat a BL-ben. Reális a 8-10m. Más kérdés, hogy nekünk nem fog hiányozni.8-10 milla, mert nagyon jó Callejónért. Én azt hittem, hogy max 5 milla lesz az ára amikor elmegy.
Miért kerülne közelebb? Beváltom a sörösüveget a tescóban, a visszajáróból még nem akarom megvenni az egész hodályt.nagyon félek, hogy ezzel a Callejón üzlettel Cavani közelebb van hozzánk
HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2013. június 28., péntek 19:23
Ahogy feszül az elnökük, semmi köze nincs a 2 biznisznek egymáshoz az fix. 10M formás kis összeg érte.nagyon félek, hogy ezzel a Callejón üzlettel Cavani közelebb van hozzánk Nagyon nem kéne ő. Eddig olyan jól igazoltunk, ne most csesszük el.
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. június 28., péntek 19:22
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. június 28., péntek 19:18
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 28., péntek 19:17
Korábban tíz misiről írkáltak, szerintem 8-10 körül lesz az ára. Már ha igaz.Tudni lehet, hogy mennyit kapnánk Calletti-ért?
HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2013. június 28., péntek 19:15
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2013. június 28., péntek 19:10
Hűha Ancelotti bácsi, ha ennek bármi alapja is van, akkor mi nagyon jóban leszünk. Persze jön majd rögtön az okoskodás, hogy megszerezhetetlenek, és túl fiatalok, és túl spanyolok, vagy nem elég spanyolok, de az igazság az, hogy egy ilyen középpályát örömmel néznék beérni fehér mezben. A következő szezon nem biztos, hogy rólunk szólna, de kiépülhetne egy nagyon fasza kis alap a jogához. Támogatom.Illarramendi és Thiago is szerepel Ancelotti terveiben
luis enrique...Nem az árával van a gond.
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem