Nem jött össze a passz, ezért gondolta megoldja így, thug life!Toti írta:aztakurva

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. július 20., hétfő 15:20
Nem jött össze a passz, ezért gondolta megoldja így, thug life!Toti írta:aztakurva
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. július 20., hétfő 12:32
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. július 17., péntek 11:35
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2015. július 15., szerda 17:58
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. július 14., kedd 16:28
HozzászólásSzerző: hehe » 2015. július 12., vasárnap 18:28
akartam már írniDrake írta:Ma megnéztem a Sao Paulo meccsét,és megmondom őszintén pozitívan csalódtam.Azthittem ,hogy 90 percnyi lötyögés lesz,de eléggé jó tempó volt.Nem egy Clásico szint,de nem is egy Pápa-Haladás,ráadásul még Pato is duplázott.
HozzászólásSzerző: Drake » 2015. július 12., vasárnap 18:17
HozzászólásSzerző: Babinho » 2015. július 10., péntek 12:39
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. július 8., szerda 15:03
Drogozni nem drogoznak ugyan,de ide a bökőt hogy a koksz azért adja mind a kettőnek...nyilván nem tudhatom,ezért helyesbítek a valószinűre...Szóval akkor Messi, és Ronaldo mikor fog neki állni drogozni? Mert ugye őket is jegelik meccsek után, sőt néha az injekciók is becsúsznak, ha nagy a fájdalom. Tippverseny indul? :lol:
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. július 8., szerda 13:29
Ramos megcsinálta ugyanazt a mozdulatot, amit a videóban látni, csak sokkal célratörőbben.morientes írta:Messit kinyírták volna a nyolcvanas években...még szabálytalanul is nehéz volt szerelni Maradonat...lepattogtak róla mint a szar...durván leaprították nem egyszer.És nem azért bírta mert drogos volt...mert akkor még nem...azért lett drogos mert nem bírta már...(azért is,nyilván közrejátszott az életstílusa is)
http://m.youtube.com/watch?v=N8_JYHtvTS8
Egy kis ízelítő,mit tett vele későbbi csapattársa...
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. július 8., szerda 12:25
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. július 7., kedd 15:37
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. július 7., kedd 14:50
Számomra szemet szúró az, hogy régen ha felrúgtak azt se tudta az ember, hogy, hogy álljon fel és kaparjon tovább, most meg azonnal megy a fetrengés. Én mái napig nem vagyok képes színészkedni. Egyszerűen hányni tudok az ilyen nyegle lófasz focistáktól...M1Ö írta:A youtube videó nem mérvadó. Vagyis ha az, akkor nincs abban igazatok, hogy Messi nincs sehol Maradona-hoz képest.pheco írta:Még annyi,hogy érdekes,annak idején mi azért tisztában voltunk a régi öregek képességeivel,láttuk archivban Pelet,Puskast,Kocsist,Czibort,Varga Zolit,Mazzolat,Didit,Vavat,Garrinchat,pedig akkor még net sem volt,pláne yutyu,a maiak meg...
Egyből ez a videó jutott eszembe:
https://www.youtube.com/watch?v=vpjXpBLImyk
Nekem ebből az jön le, hogy cselezésben abszolút klasszis mindkettő. Csak pluszba Messiben több az irányító készség.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. július 7., kedd 13:52
Becksy23 írta:Igazából akkor az a kérdés, hogy mit nézünk? Hogy a korszakában mennyire tudott egyeduralkodó, kimagasló teljesítményt nyújtani, vagy hogy ha most ideidőutaztatnánk a 86-os Maradona-t, és odatennénk Messi mellé, melyik lenne a jobb. Mert én utóbbi alapján írom azt hogy Messi, mert a foci rengeteget fejlődött (taktikailag, nem szemre), és egy ilyen eredménykényszer fociban képes Messi ilyen teljesítményre. Persze vehetjük úgy is, hogy ha Maradona 87-es születésű lett volna, és őt is úgy készítik fel mint Messi-t, akkor még jobb lett volna, lehet. Vagy ha Messi akkor játszik mint Maradona, jó eséllyel 130 centivel egy cirkuszban mutogatták volna, és pályára sem kerül... De ezért nem is jó korszakokat összehasonlítani, hanem inkább 10-15 éves intervallumokban lehet "legjobbakat" választani.
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2015. július 7., kedd 13:47
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. július 7., kedd 13:25
Én soha sem írtam hogy a kulacsát sem viheti....hol voltam túlzó? Maradona a nr1....a többi utána.'shutterisland írta:na, amit tegnap mondtam, 1-2 kérdés a hosszú R.M.C.F. irományyal kapcsolatosan.
mondom, egyébként jó írás és nagyrészt adom.
1.nem gondolod úgy, hogy az, hogy valaki újat hozzon a labdarúgásba, az az idő múlásával egyre nehezebb ?
nem nagyon tudom, milyen újdonságot lehetne már/még hozni.
na persze az ilyeneken kívül.![]()
Nem tudom megmondani,de az biztos hogy 1970ben is ezt gondolhatták...hogy innen már tovább nem lehet fejlődni.
2.én mégis olvasnék róla egy bővebbet, érdekelne.egésszen messiig.....őt meg nem kell elemezni mert nálam hozzáértőbbek(farkasnorbi vagy hegyi )már megtették....
Majd valamelyik nap nekilátok.....de már többször is írtam róla korábban. Nagyon elismerem,de kicsit "sok" az amit még pluszban "kapott" a tudására,pl díjak....elismerések,túlzónak tartom a mennyiségét.
3. tiszta sor amit maradonáról gondolsz, a valaha volt legnagyobb, isten, stb, megcáfolni nehéz lenne.
van még rajta kívül valaki, akire kijelentenéd, hogy messi a kulacsát sem viheti, vagy véleményed szerint is (mert az enyém ez) ebben az elitben már kicsik a képességbéli/eredményességbéli különbségek ahhoz, hogy ilyen túlzónak ható kijelentéseket tegyen bárki is ?
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. július 7., kedd 12:30
A youtube videó nem mérvadó. Vagyis ha az, akkor nincs abban igazatok, hogy Messi nincs sehol Maradona-hoz képest.pheco írta:Még annyi,hogy érdekes,annak idején mi azért tisztában voltunk a régi öregek képességeivel,láttuk archivban Pelet,Puskast,Kocsist,Czibort,Varga Zolit,Mazzolat,Didit,Vavat,Garrinchat,pedig akkor még net sem volt,pláne yutyu,a maiak meg...
HozzászólásSzerző: pheco » 2015. július 7., kedd 12:18
Néztem én aranycsapat meccseket, de össze sem lehet hasonlítani a maival. Annyira lassú volt a játék a maihoz képest, taktika szinte semmi. Ezzel nem azt mondom, hogy gyengébbek voltak a játékosok, mert nyilván nem. Az is biztos, hogy Puskás, Pelé stb. hatalmas játékos lenne ma is azzal a tehetséggel, ami akkor is megvolt nekik.morientes írta:Még annyi,hogy érdekes,annak idején mi azért tisztában voltunk a régi öregek képességeivel,láttuk archivban Pelet,Puskast,Kocsist,Czibort,Varga Zolit,Mazzolat,Didit,Vavat,Garrinchat,pedig akkor még net sem volt,pláne yutyu,a maiak meg...nem is érdekli őket,már a meccs sem csak az FM meg a FIFI kétezerakárhány...
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2015. július 7., kedd 12:16
én mégis olvasnék róla egy bővebbet, érdekelne.egésszen messiig.....őt meg nem kell elemezni mert nálam hozzáértőbbek(farkasnorbi vagy hegyi )már megtették....
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. július 7., kedd 11:58
És ennyi...és ő diego armando maradona,ne is menjünk bele hogy ő mit adott a focinak,mindent......olyan ő mint neil armstrong,hitler,einstein vagy csonka bandi....vagyis 300 év múlva is mindenki tudja kik ők. Maradona reformer volt,mégpedig abban hogy kell a labdarúgást JÁTSZANI.....minden mozdulata maga a játék....ez az ember maga volt a játék,a foci minden elemében zseni. Nem is kell elemezni,aki nem látta az nem is fogja ezt megérteni soha......mert nem lehet,őt nem a net vagy farkas norbi üvöltötte zsenivé mint neymart. Maradonát egy dolog jellemzi jól...az amit Valdano nyilatkozott róla,amikor 1986ban megkérdezték tőle,nem izgult a csapat a vb döntőn a tét miatt? Erre valdano ezt válaszolta: Miért izgult volna bárki is.....nálunk játszik maradona.....ha vesztünk,akkor az az ő hibája lesz(messil nem ha veszítnek,akkor minden más az ok) , úgyhogy mindenki nyugodt volt.....majd maradona hozta is a meccset....mind az egész tornát egymaga.Kár is vitatni,mert a vb döntőt is ő hozta, nem csak az összes odavezető meccset.....leírhatatlan az az ember,az egyetemes labdarúgás valaha élt legnagyobb focistája...múltkor együtt italoztam egy taggal aki játszott ellene,egy uefa oda visszavágós meccsen....persze nálam diego volt a téma sokáig,amit ő persze meg is értett.....azt mondta,hogy úgy olvasta a játékot hogy szemmel nem lehetett követni a mozgását,a mozdulatait a megoldásait......
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem