Premier League
Re: Premier League
Igen veretes névsor

- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ja tényleg, még Borini is ott van. Meg megy Origi is. Hát... lesz kavarodás rendesen.sucre írta: Megy Balotelli, Lambert, Borini, és lesz akkor Sturridge-Origi-Ings-xy.

Az Ings viszont nem inkább bal szélső? Amolyan CR féle, aki középen is elő fordul? Vagy lehet keverem valakivel.

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
-
- Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
- Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.
4-en leszünk 1 v 2 posztra. Megy Balotelli, Lambert, Borini, és lesz akkor Sturridge-Origi-Ings-xy.
- M1Ö
Ez oké, nagy biznisz. Főleg így, hogy tényleg nem volt nagy szezonja, meg azért nem akkora tehetség Ő, mint ahogy be van állítva. Ráadásul el is vágyódik, szóval tényleg minden szempontból jó az az 50M font. De így elszórni...sucre írta:egy 20 éves gyerekről leakasztani 50 millió fontot
Benteke-t is akarják? Akkor 4 csatárotok lesz egy posztra? Mert ugye alapból ott van Sturridge, Balotelli meg a másik angol, nem jut eszembe a neve.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
-
32 millió font Benteke. Részemről ennyi.
lacazette? 1 jó éve volt és all-time-fav?
benteke legalább tudja mi megy a PL-ben. kicsit több rutinja van mint a francia 1-ben 1 jó évet hozó lacazettének.
benteke legalább tudja mi megy a PL-ben. kicsit több rutinja van mint a francia 1-ben 1 jó évet hozó lacazettének.
-
Szerintem Firmino fasza lesz, bár nyilván én elfogult vagyok vele szemben.
Sterling meg az előző szezonban vissza lépett 1 szintet. Olyan ziccereket rontott, amiket még Higu is belő. Szégyen volt nézni. Bár lehet, hogy ez az év csak egy mellélépés volt nála, de kitudja... egy 20 éves gyerekről leakasztani 50 millió fontot (mert ennyi lesz) szerintem hatalmas ajándék.
Engem az zavar, hogy ennek a pénznek a java részét Bentekere fogjuk költeni. Lacazette all-time fav pedig.
Sterling meg az előző szezonban vissza lépett 1 szintet. Olyan ziccereket rontott, amiket még Higu is belő. Szégyen volt nézni. Bár lehet, hogy ez az év csak egy mellélépés volt nála, de kitudja... egy 20 éves gyerekről leakasztani 50 millió fontot (mert ennyi lesz) szerintem hatalmas ajándék.
Engem az zavar, hogy ennek a pénznek a java részét Bentekere fogjuk költeni. Lacazette all-time fav pedig.
Tehát akkor Ings nem ingyen érkezettsucre írta:furi, ugyanis Ings és Milner ingyen jött![]()
![]()
(ingsért kell fizetni 5-6 millió "tribunal-fee-t", mert u23-as játékosokat nem lehet leigazolni ingyen.
Milnernél nem sokat javít a helyzeten, hogy nem kellett érte fizetni. Elég pénzszórás lesz az évi 8 millió font körüli fizetése
- M1Ö
Az egy dolog, de nem vagyok biztos benne, hogy megérte ez a Sterling-Firmino csere. Nem mintha akkora király lenne Sterling, de hogy én semmit nem látok a Brazilba, az biztos. Tudom, hogy Sterling menni akart, meg pluszba is jön ki a biznisz, de szerintem nagyon gyengén dolgozik a vezetőség, meg úgy alapból az egész klub.sucre írta:azért, mert nem ér 45 millió fontot.
Nekem már az nevetséges, hogy egy Gerrard után Henderson lesz a CSK-tok.
-
furi, ugyanis Ings és Milner ingyen jött
(ingsért kell fizetni 5-6 millió "tribunal-fee-t", mert u23-as játékosokat nem lehet leigazolni ingyen.

Az a baj, hogy az érte kapott pénz valószinűleg előre el lett szórva eszetlenül Firminora, Milnerre, Ingsre
-
azért, mert nem ér 45 millió fontot. Origi marad.
miért örülsz?
inkább azt mond origivel mi lesz? marad ?
inkább azt mond origivel mi lesz? marad ?
-
Na a City 45 millió fontot ajánlott Sterlingért

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
alexoxladjackoxi írta:Egyet fűznék még hozzá, aztán részemről lezárva. Alexisnek az van, ami Bastinak nincs... Hazája válogatottjával kontinensgyőzelem.nmate írta:Bocsánat Cech kimaradt. Ő nagy erősítés.
Alexist nem meredek annak nevezni, Barcában alárendelt volt, még csak most teljesedik ki.
Jövőre Chelsea, Arsenal, MU sorrendet várok.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Sajnállak.alexoxladjackoxi írta:Én azt elismerem, hogy Schweinsteiger többet ért el, mint Alexis, de nem értem miért kell lenézni a másikat (mert tulajdonképpen abból indult az egész, hogy le lett taknyozva a tag), holott azért elég elismert az emberünk a szakmában.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Szerintem meg innen indult.alexoxladjackoxi írta:Nem értem, hogy egy ujjá épülő csapatban milyen szerepet szánnak egy 32 (?) éves kiégő félben lévő középpályásnak. Ezt az igazolást annyira nem tudom hova tenni.
Nem illik.
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Én azt elismerem, hogy Schweinsteiger többet ért el, mint Alexis, de nem értem miért kell lenézni a másikat (mert tulajdonképpen abból indult az egész, hogy le lett taknyozva a tag), holott azért elég elismert az emberünk a szakmában.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Miért nem engedik "szegény" Hull Ciy tulajnak, hogy Hull Tigersre nevezze át a csapatot?
Az indoklást nem találtam, az tényleg érdekelne.

Az indoklást nem találtam, az tényleg érdekelne.