mit keres a vezetőülésen?d.gergo írta:Valami furcsa ezen a képen, keresd a hibát
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Vezet, lehet ebben sérült meg adsasfsf
Fábio Coentrao - 15
-
primrose
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Fábio Coentrao - 5
But he is a good boy...
- eReMA
- Kedvenc játékosaid: 4
Talán az, hogy mé' nem jobbkormányos az autó (ManU)...?d.gergo írta:Valami furcsa ezen a képen, keresd a hibát
“Játssz nyugodtan!” - Puskás
The time on the clock is etched on our memories, 92:48.
El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga
The time on the clock is etched on our memories, 92:48.
El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
Valami furcsa ezen a képen, keresd a hibát
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Vezet, lehet ebben sérült meg adsasfsf
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Emberünk ha van akkor nagy erősítés, de már annyira sérülékeny hogy jobb lenne pénzé tenni...van poolban egy spanyol...
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Volt ősszel, hogy Nacho volt a balbekk, meg Arbeloa.
Marcelo meg február márciusban a legjobbunk volt, aztán felépült Coentrao és gyengébb lett. Szóval nem hinném, hogy ezért eresztene le a brazil. De amúgy én is itt tartanám, lehetne őket többet rotálni.
Marcelo meg február márciusban a legjobbunk volt, aztán felépült Coentrao és gyengébb lett. Szóval nem hinném, hogy ezért eresztene le a brazil. De amúgy én is itt tartanám, lehetne őket többet rotálni.
-
R.M.C.F
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
CS0ki írta:Akkor bajok vannak a memóriával, már bocs. Pont, hogy mintha keresné az időpontokat, hogy pont akkor sérüljün le, amikor szükség lenne rá. Leteszik érte a 25 milliót,és mehet. Többre hiívatott, mint hogy itt üljön a padon vagy a betegszobában.Nem nagyon emlékszem olyanra, hogy ha kellett (Marcelo eltiltás, sérülés) akkor is sérült lett volna.
Mondjuk én is arra mentem volna rá,ha emlék,hogy coentrao ha kellett akkor kéznél volt....és nem nagyon kellett 3. számúval pótolni.....de az én memóriám sem korrekt.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Nem tudom mennyit lehetne érte kapni, de annyira nem lennék nyugodt, ha Marci mögött mondjuk csak egy Arbeloa lenne. Kell a konkurencia a brazilnak, mert benne van, hogy leereszt bizonyos időszakokban.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Na már Coentrao is hivatalos oldalán keresztül tagadja a Sportingos pletykát. Nagyon rákaptak ezek.
Egyébként azt írja, hogy minden portugál csapatot tiszteletben tart, de hazájában csak a Benfica jöhet szóba.
Egyébként azt írja, hogy minden portugál csapatot tiszteletben tart, de hazájában csak a Benfica jöhet szóba.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Akkor bajok vannak a memóriával, már bocs. Pont, hogy mintha keresné az időpontokat, hogy pont akkor sérüljün le, amikor szükség lenne rá. Leteszik érte a 25 milliót,és mehet. Többre hiívatott, mint hogy itt üljön a padon vagy a betegszobában.Nem nagyon emlékszem olyanra, hogy ha kellett (Marcelo eltiltás, sérülés) akkor is sérült lett volna.
Hát nem számít, mert:Realista24 írta:Coentrao szerdán egyből a lecsóba csaphat...nem túl biztató, hogy még keretbe sem tud kerülni.
csabi* írta:thug life
BBeno írta:Nagyon birom a tagot. Nem bannam ha nem lepne le mert rendre kivalo meccseket hoz le. Nem izgul. Thuglife az emberunk. Viszont ha megy akkor ket BL gyozelemmel lepjen le. Az meg a masik hogy szerintem meg o sem tudja mikor milyen serulese van eppen. Legrejtelyesebb jatekosok egyike a vilagon
Konszentráókelemen.istvan írta:Engem abszolút nem zavar, hogy "mindig sérült" az emberünk, ha Marcelo egészséges. Nem nagyon emlékszem olyanra, hogy ha kellett (Marcelo eltiltás, sérülés) akkor is sérült lett volna. Thuglife.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Engem abszolút nem zavar, hogy "mindig sérült" az emberünk, ha Marcelo egészséges. Nem nagyon emlékszem olyanra, hogy ha kellett (Marcelo eltiltás, sérülés) akkor is sérült lett volna. Thuglife.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
Nagyon birom a tagot. Nem bannam ha nem lepne le mert rendre kivalo meccseket hoz le. Nem izgul. Thuglife az emberunk. Viszont ha megy akkor ket BL gyozelemmel lepjen le. Az meg a masik hogy szerintem meg o sem tudja mikor milyen serulese van eppen. Legrejtelyesebb jatekosok egyike a vilagon
jó volt, én is sajnálom, h menni fog. (már ha menni fog). én bírtam mindig, igazából marcelo mellett + ennyi sérüléssel nehéz volt neki, ez így alakult. de az biztos, ha úgy alakulna csukott szemmel dobnám be BL döntőben a kezdőbe, még ha előtte 1 hónapig nem játszik akkor is. korrekt gyerek ez a koncentráló.
azt hétvégén a celta ellen lehet carlo a keretbe sem nevezi.
azt hétvégén a celta ellen lehet carlo a keretbe sem nevezi.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
primrose
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
Szerintem nagyszerű játékos, és sajnálom, hogy ilyen vegyes a megítélés Madridban. De Marcelo mellett nehéz dolga van.Nekem is.Azért elképesztő,hogy kihagy fél éveket aztán megjelenik egy kupadöntőn,elődöntőn stb és lehozza mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne.
Mindenesetre sokkal többre hivatott, minthogy ennyit játsszon, de valószínűleg idén azért több szerepet szánt volna neki Carlo, ha nincs ilyen sok sérülése.
But he is a good boy...
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nekem is.Azért elképesztő,hogy kihagy fél éveket aztán megjelenik egy kupadöntőn,elődöntőn stb és lehozza mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne.primrose írta:Remek volt.Nálam még mindig nagy kedvenc.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
Matyas
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Guti, Raúl, El Fenomeno,
Neki is jár a pacsi.Védekezésben rengeteget gürizett és azért hogy ennyi kihagyott meccs után ilyen magas szinten teljesít az nem semmi.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Coentrao szerdán egyből a lecsóba csaphat...nem túl biztató, hogy még keretbe sem tud kerülni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Én úgy tudom egészséges mindenki. Egyértelműen neki kell kezdenie, az ilyen fontos meccseken mindig kijön neki a lépés. Mellőzésének oka az szerintem lehet, hogy sokszor nyilatkozik arról, hogy szívesen menne Manchesterbe.KAG írta:Ő most amúgy sérült vagy mi van vele?
Jó lenne, ha a visszavágón Ő ugrana be a balosra Alvaro helyett.![]()
Portugál válogatottban meglepően jó volt amúgy is.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa