HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 11., szombat 21:42
alexoxladjackoxi írta:Egyet fűznék még hozzá, aztán részemről lezárva. Alexisnek az van, ami Bastinak nincs... Hazája válogatottjával kontinensgyőzelem.nmate írta:Bocsánat Cech kimaradt. Ő nagy erősítés.
Alexist nem meredek annak nevezni, Barcában alárendelt volt, még csak most teljesedik ki.
Jövőre Chelsea, Arsenal, MU sorrendet várok.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. július 11., szombat 21:24
Sajnállak.alexoxladjackoxi írta:Én azt elismerem, hogy Schweinsteiger többet ért el, mint Alexis, de nem értem miért kell lenézni a másikat (mert tulajdonképpen abból indult az egész, hogy le lett taknyozva a tag), holott azért elég elismert az emberünk a szakmában.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 11., szombat 21:21
Szerintem meg innen indult.alexoxladjackoxi írta:Nem értem, hogy egy ujjá épülő csapatban milyen szerepet szánnak egy 32 (?) éves kiégő félben lévő középpályásnak. Ezt az igazolást annyira nem tudom hova tenni.
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2015. július 11., szombat 21:08
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. július 11., szombat 20:11
HozzászólásSzerző: torjack » 2015. július 11., szombat 19:26
Egyet fűznék még hozzá, aztán részemről lezárva. Alexisnek az van, ami Bastinak nincs... Hazája válogatottjával kontinensgyőzelem.
Szerintem Schweinsteiger nagy melléfogás lesz. Én nem hiszem, hogy bírni fogja a tempót Angliában...
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 11., szombat 19:23
Lol.cart írta:Szerintem Schweinsteiger nagy melléfogás lesz. Én nem hiszem, hogy bírni fogja a tempót Angliában...
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 11., szombat 19:17
alexoxladjackoxi írta:Nem, de Dél-Amerikában ez felér egy EB-vel.nmate írta: Úgy allítod be, mintha többet érne. Vagy többet rakott volna le az asztalra...
Na ja, mondjuk az többet ér, mint a VB, BL kombó.
HozzászólásSzerző: Dragonhall » 2015. július 11., szombat 17:46
viszont De Bruyne inkább támadó középpályás vagy szélső és nem pedig középső kp vagy vkp.danianevem írta:Alaba és Thiago fix, hozzájuk keresnek embert. Szerintem De Bruyne lesz majd a befutó, bár di Maríaról cikkeznek...Dragonhall írta:Már csak az a kérdés, hogy a Bayernben kik lesznek a középpályára?
Mert Lahm és Alaba védők, nem épp középplyára való játékosok.
Marad egy kiöregedő Xabi ALonso és Thiago Alcantara.Az átnevelésről nem tudok, szerintem mindkettőt játszotta régen is, de egyébként igen. Vkp is a posztja.Kerlon írta:Alaba eredetileg vkp amúgy nem? Csak nem volt balhátvédjük és valaki belenevelte a vérébe.
HozzászólásSzerző: cart » 2015. július 11., szombat 17:29
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. július 11., szombat 17:13
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2015. július 11., szombat 17:11
HozzászólásSzerző: ferni » 2015. július 11., szombat 17:09
Amikor ilyeneket leírsz és komolyan is gondolod mi fut át az agyadon?alexoxladjackoxi írta:Egyet fűznék még hozzá, aztán részemről lezárva. Alexisnek az van, ami Bastinak nincs... Hazája válogatottjával kontinensgyőzelem.nmate írta:Bocsánat Cech kimaradt. Ő nagy erősítés.
Alexist nem meredek annak nevezni, Barcában alárendelt volt, még csak most teljesedik ki.
Jövőre Chelsea, Arsenal, MU sorrendet várok.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. július 11., szombat 17:08
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2015. július 11., szombat 17:05
Drogbat ilyen 07-10korul idehozni hatalmas lett volna. Raul, ruud,higu meg saviola melle vagy helyett.nmate írta:Hát én örülök, hogy ezek a munkásemberek jól elkerülték Madridot.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. július 11., szombat 17:03
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2015. július 11., szombat 17:02
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. július 11., szombat 16:55
Jaja, az összes középpályás Kroos, Yaya irányába megy el. Allrounder arcok.wxyz írta:ezek nem az ő utódai lesznek, hanem az olyanoké, mint vidal vagy touré
HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. július 11., szombat 16:48
ezek nem az ő utódai lesznek, hanem az olyanoké, mint vidal vagy tourégólvonal írta:Ő igen, de az utódai már nem, ők már uralni fogják európát. Ha abban gondolkodnánk, hogy vkp-t veszünk, egyértelműen őt hoznám, így, hogy btb-kel játszunk, kezdőbe nem férne be, mert egy
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem