Jövőre se fognak BL-t nyerni, de még a 4-be se lesznek ott.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2015. július 13., hétfő 21:01
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 11., szombat 19:25
HozzászólásSzerző: torjack » 2015. július 11., szombat 19:18
HozzászólásSzerző: Dragonhall » 2015. július 11., szombat 18:38
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. július 11., szombat 18:08
Rode gyerekkel mi van? Ő se megoldás egyelőre persze, de elég ügyesnek tűnt amikor láttam. Elment kölcsönbe, vagy hogyhogy nem írtad?Dragonhall írta:viszont De Bruyne inkább támadó középpályás vagy szélső és nem pedig középső kp vagy vkp.
Szóval én inkább a kp védekező részére gondoltam, hogy oda nincsen embere a Bayernnek.
Xabi - Gaudino - Thiago - Alaba
Ez nemzetközi szinten, BL mércével elképesztően kevés.
HozzászólásSzerző: danianevem » 2015. július 11., szombat 18:07
A belga is kiveszi a részét a védekezésből, nagyjából bárhol feltűnik, amerre a labda is jár. De szerintem a Thiago-Alaba duó sem gyenge belőle, főleg, ha az osztrák valamivel hátrébb játszana. Egyébként azon is múlik majd az erősítésük, mennyire hagyják Pepre a dolgot, mert alighanem a következő lesz majd az utolsó szezonja. Ha meg egy német edző az utódja, akkor a 4-2-3-1 szinte biztos, oda meg még jobb lenne De Bruyne.Dragonhall írta:viszont De Bruyne inkább támadó középpályás vagy szélső és nem pedig középső kp vagy vkp.danianevem írta:Alaba és Thiago fix, hozzájuk keresnek embert. Szerintem De Bruyne lesz majd a befutó, bár di Maríaról cikkeznek...
Szóval én inkább a kp védekező részére gondoltam, hogy oda nincsen embere a Bayernnek.
Xabi - Gaudino - Thiago - Alaba
Ez nemzetközi szinten, BL mércével elképesztően kevés.
Egyik öreg, másik tapasztalatlan, harmadik sérülékeny(?).
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 7., kedd 22:29
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. július 7., kedd 22:25
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. július 2., csütörtök 11:38
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 1., szerda 21:00
Annyira nem, már egy hete benne volt. Én örülök neki így, hogy RM kapcsán nem merült fel.Anthony írta: na ez meglepő fordulat. vagy nem?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 1., szerda 20:58
DM szerintem mindentől függetlenül lelép. Mendes megkeveri a szart majd rendesen, csak legyen vége a copának.ah, az csak akkor lehetett volna, ha odadobtuk volna Balet a MU-nak, ők elpasszolták volna az arhentin barátunkat Pep-nek, mindenki jól járt volna.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. július 1., szerda 20:56
na ez meglepő fordulat. vagy nem?realistahuni írta:Kebab mester hosszabbított a Dortmunddal.
ah, az csak akkor lehetett volna, ha odadobtuk volna Balet a MU-nak, ők elpasszolták volna az arhentin barátunkat Pep-nek, mindenki jól járt volna.ziro4vr írta:DM-re mehettek volna talán rá
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 1., szerda 20:16
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. július 1., szerda 19:58
Már hogyne lenne? Akármenyire utáljuk őket, azért elég patinás klub a Bayern. Tele is vannak. Ha nagyon akartak volna, akkor vehettek volna egy jóval jobb szélsőt is. Komolytalan ez az igazolás, kicsit olyan, hogy majd lesz valahogy...wxyz írta:az a helyzet, hogy talán nincs is a piacon olyan leigazolható szélső aki komoly szintet képviselne
HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. július 1., szerda 19:28
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 1., szerda 18:49
Ahhoz képest, mekkora üzletet akartak kötni, meg kik merültek fel, eléggé leadták az igényüket. Mondjuk én örülök, Dunga ennyi jót csinált, hogy kivitte azt a gyereket és így a bm nem erősödött semmit.cart írta:30 millió a jelen viszonyok között egy Douglas Costa kaliberre elég... (Kivéve ha éppen lejáró szerződése van valakinek.)
HozzászólásSzerző: cart » 2015. július 1., szerda 18:45
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. július 1., szerda 18:36
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 1., szerda 15:59
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. július 1., szerda 12:46
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem