HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. július 11., szombat 17:03
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. július 11., szombat 14:00
HozzászólásSzerző: Drake » 2015. július 11., szombat 13:02
Samper és Grimaldo vannak már olyan szinten,hogy akár egy Villarrealban is kezdők legyenek.Remélem oda vagy a Rayoba mennek,és nem járnak úgy mint Deu meg Denis,akik a Sevillában csak a padot koptatták.GT37 írta:Halilovic, Munir és Sandro a nagyokkal kezdi meg az előszezont, a tavalyi szezonban látott Barça B 3 legtehetségesebb (és egyikük kivételével a legkiegyensúlyozottabban jó teljesítményt felmutató) játékosa viszont nem (Samperről, Grimaldóról és Adamáról van szó), egyre valószínűbb, hogy őket így kölcsön fogjuk adni. Pedig előbbi kettő százszázalékosan készen áll a nagycsapatra és a La Ligára, és még helyük is lenne a keretben...
A Sport pedig újra előszedte a Denis-sztorit, és ismét azt írják, hogy visszahozhatjuk a kölcsönből már idén nyáron.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2015. július 11., szombat 12:35
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. július 11., szombat 11:17
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. július 10., péntek 21:55
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. július 10., péntek 21:44
Hazatért! Mondtam én..dannen írta:Arda Turan (Galatasaray) in 2011: "I have big dreams. Maybe the people will laugh at it, but I dream to play at Barcelonaa one day."
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. július 10., péntek 21:30
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. július 10., péntek 21:20
Ezt adom.Persze messi összességében jobb mint ronaldo
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. július 10., péntek 21:08
Nem sok értelme van ezeknek a nyilatkozatoknak,a legtöbbje baromság,túlzás,debil okoskodás vagy pocskondiázás.....nem is értem ,hogy lehet kiváncsi ezekre bárki is. Persze messi összességében jobb mint ronaldo,de az hogy sokkal,az nagy baromság,mint maga alves,na őrá illene az hogy......sokkal,sokkal nagyobb marha mint a legtöbb ember. Bár ha akkor nincsen rajta sípcsontvédő lehet pepe el is töri a lábát.....(a hazúg szégyenteljesn pat**ny).Pipita írta:Alves: "Messi sokkal jobb Cristianónál. Messi hatással van a játék összképére, ellentétben Ronaldóval. Gólokat lő és részt vesz néha a játékban, de nem befolyásolja a mérkőzést ezen kívül. Messi igen, játszik, gólt lő, gólpasszt ad. Messiben egy isten lakozik, Cristiano egy munkás. Bizonyos dolgait nem kedvelem, mert én egy csapatjátékos vagyok. Nekem a csapatom fontosabb, mint én magam. Szerintem nem igazán érti hogy az együttes az, ami igazán számít."
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. július 10., péntek 19:29
Az utóbbi évek egyik legjobb vétele szerintemRamioli írta:Szerintem nem Barca szint Arda Turan , egy hajtós játékos meg ügyes én nem mondom de a Barcában? hát nem tudom:-) majd elválik.Én nem ugrálnék a boldogságtól ha hozzánk jött volna.vannak nála jobbak a posztján ez egészen biztos.
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. július 10., péntek 18:27
HozzászólásSzerző: Ramioli » 2015. július 10., péntek 14:29
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. július 10., péntek 13:45
Szerintem szóltak neki a rendezők, hogy a képek kedvéért nyomjon pár ilyet is, mert igen fura volt közben. Végig mosolygott, viccelődött, tök feldobottnak tűnt, a címercsókot meg olyan lelkesedéssel nyomta, mintha egy alsóst kihívnának felelni. Nem tűnt természetes mozdulatnak.realmadridfan írta:Arda
Ez a csókolgatás valami kötelező dolog? Szerintem nem sértődött volna meg senki, ha most kimarad. Mindenesetre nem lett szimpatikusabb.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 10., péntek 13:44
szerintem is az, már Danilonál is vicces voltRealista24 írta:Szánalmas.realmadridfan írta:Arda
Ez a csókolgatás valami kötelező dolog? Szerintem nem sértődött volna meg senki, ha most kimarad. Mindenesetre nem lett szimpatikusabb.
HozzászólásSzerző: pheco » 2015. július 10., péntek 13:38
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 10., péntek 13:33
Szánalmas.realmadridfan írta:Arda
HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2015. július 10., péntek 13:32
HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. július 9., csütörtök 9:33
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. július 8., szerda 18:57
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem