Spanyol bajnokság
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Spanyol bajnokság
Mindenre van magyarázat - ez lehetne az új szlogen a több, mint egy klub helyett.
Szezon sincs, de mindegyik katalán gyökkettes velünk foglalkozik, és ennek is Mourinho az oka.
Kiszálltam, vergődjetek tovább, kár a karakter erre.
Szezon sincs, de mindegyik katalán gyökkettes velünk foglalkozik, és ennek is Mourinho az oka.
Kiszálltam, vergődjetek tovább, kár a karakter erre.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
Puszipajtások? Közel sem ezt mondtam. Figo engedett a pénz hívószavának, de neki még provokálnia is kellett a drukkereket. (Milyen érdekes, hogy a szögleteket hirtelen neki adták már sz első vagy második bajnokiján..) Mondjuk ezt az esetet is mi szívtuk meg asszem elég nagyn pénzbírsággal..Realista24 írta:Sőt, puszipajtások voltak a klubok. Figot is ajándékba adtátok, mert hozzátok már nem fért be. Eto is azért hányt szart a száján...stb.stb.stb.stb.Irónia ide vagy oda, aki nem vak látja, hogy ő előtte nem ilyen volt a helyzet.![]()

Som i Serem!
6oat
6oat
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
aha. més qué un club. franco-tól indult minden aki elnyomta a kis szegény katalánokatDinhoL írta:mocsok írta:igazából ez az egész nyilatkozasdi josé mourinho miatt van. vagy hívjuk inkább ördögnek.
Irónia ide vagy oda, aki nem vak látja, hogy ő előtte nem ilyen volt a helyzet.![]()
Oké. A "més qué un club" szlogent pedig ki lehet forgatni, csak nem árt ha utánanéztek honnan is jön és mit is takar.mocsok írta: szerintem meg csak simán nyomorék parasztok, akik se veszíteni se nyerni nem tudnak.
tele van ilyen játékosokkal az egész többmintegyklub bagázs.

“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- mocsok
https://www.youtube.com/watch?v=XdcZ7JT3_ZIDinhoL írta:Irónia ide vagy oda, aki nem vak látja, hogy ő előtte nem ilyen volt a helyzet.
nevetséges hogy komolyan is gondolod.
mintha baszki miatta lenne ellentét a két klub között. gondolkozz már.
mourinho csak egy ember.
egy egoista, nagyszájú portugál. de érthetetlen, hogy minden rá akartok kenni.
most se a barcásokon múlik, hogy nincs folyamatos harc. ők mindent megtesznek a folyamatos szurkálódással és provokálással.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Sőt, puszipajtások voltak a klubok. Figot is ajándékba adtátok, mert hozzátok már nem fért be. Eto is azért hányt szart a száján...stb.stb.stb.stb.Irónia ide vagy oda, aki nem vak látja, hogy ő előtte nem ilyen volt a helyzet.![]()
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- DinhoL
mocsok írta:igazából ez az egész nyilatkozasdi josé mourinho miatt van. vagy hívjuk inkább ördögnek.
Irónia ide vagy oda, aki nem vak látja, hogy ő előtte nem ilyen volt a helyzet.

Oké. A "més qué un club" szlogent pedig ki lehet forgatni, csak nem árt ha utánanéztek honnan is jön és mit is takar.mocsok írta: szerintem meg csak simán nyomorék parasztok, akik se veszíteni se nyerni nem tudnak.
Som i Serem!
6oat
6oat
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Hoppá, mocsoknak egy nagy pluszegy.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- mocsok
igazából ez az egész nyilatkozasdi josé mourinho miatt van. vagy hívjuk inkább ördögnek.
és ez mou előtt is meg volt, most is meg van. semmi köze hozzá, hiába ő minden rossz megalkotója.
csak neki volt pofája visszaugatni, ami kicsit szokatlan volt.
szerintem meg csak simán nyomorék parasztok, akik se veszíteni se nyerni nem tudnak.Igen katalán érzelmek, függetlenedni vágyás, ezt mind tudjuk..
és ez mou előtt is meg volt, most is meg van. semmi köze hozzá, hiába ő minden rossz megalkotója.
csak neki volt pofája visszaugatni, ami kicsit szokatlan volt.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Nem Őt, észre vettem. Hanem Iniesta-ékat. Értem is, hogy miért. Csak ott a másik oldal akiket nem említesz meg. Alves is lehetne olyan, mint Iniesta. Akkor is ha nem katalán és Barca nevelés. Ott van már vagy 10 (?) éve. Érezze át Ő is ezt az egészet. Marcelo sem köpköd.DinhoL írta:De nem Alvest hoztam fel példának.
Guti is egy gyökér.DinhoL írta:Ez a rész meg, hogy "inkább nyel és nem dobál" például Gutira sem volt igaz, őt mégsem gyökerezik sűrűn..Pedig nyilatkozatai alapján olyan Alves szint.

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- DinhoL
De nem Alvest hoztam fel példának.M1Ö írta:Pedig tökéletes példa, mert tényleg nem egyszerű pali, simán kinézem belőle, hogy nagyokat kell nyeljen mikor épp szóba jön a Barca, hogy ne dobálja rájuk a sarat. De megteszi, inkább nyel és nem dobál. Ellenben ahogy kodo is írta. Ott van Xavi, Piqué, Valdes. De Alves is átérezhetné ezt az egészet (ha már ezt hoztad fel a példám ellen) mert már Ő is jó pár éve a Barca-ba játszik, mégis egy gyökér többedmagával. Már bocsánat.DinhoL írta:Ne haragudj de nem túl korrekt a példád.

Som i Serem!
6oat
6oat
- M1Ö
Pedig tökéletes példa, mert tényleg nem egyszerű pali, simán kinézem belőle, hogy nagyokat kell nyeljen mikor épp szóba jön a Barca, hogy ne dobálja rájuk a sarat. De megteszi, inkább nyel és nem dobál. Ellenben ahogy kodo is írta. Ott van Xavi, Piqué, Valdes. De Alves is átérezhetné ezt az egészet (ha már ezt hoztad fel a példám ellen) mert már Ő is jó pár éve a Barca-ba játszik, mégis egy gyökér többedmagával. Már bocsánat.DinhoL írta:Ne haragudj de nem túl korrekt a példád.

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- DinhoL
Xaviról nem fogok még egyszer itt bárkivel vitába bonyolódni mert már kismilliószor megtettem. Pique-t direkt hagytam ki a felsorolásból. Igen katalán érzelmek, függetlenedni vágyás, ezt mind tudjuk..Valószínű innen ered ez a helyzet, pedig nem is olyan rég volt ez máshogy is. (Mou éra)kodo írta:Beszélsz itt a spanyolokról, az ikonokról meg a régi motorosokról. A felsorolt játékosokkal nincs is gond, maximális tiszteletem. Viszont ezen a vonalon Xavit vagy esetleg Piquet lehetne is hozni egyből ellenpéldának, hiszen ők is mély katalánok, és tudják mi a tisztelet. Mégis emlékszem Xavi minden második nyilatkozatába belekeverte a Realt, hiába kérdezték a tegnapi ebédjéről, és általában odaszúrt nekünk. Az a helyzet, hogy a jelenlegi Realból nem tudnék olyan embert mondani aki a sajtó előtt foglalkozna a Barcelonával, viszont nálatok ez a jelenség rendszeresen fellelhető.
Som i Serem!
6oat
6oat
sevilla közel áll ahhoz hoyg megvegye immobilét. az ára 13 millió körül lesz.
Beszélsz itt a spanyolokról, az ikonokról meg a régi motorosokról. A felsorolt játékosokkal nincs is gond, maximális tiszteletem. Viszont ezen a vonalon Xavit vagy esetleg Piquet lehetne is hozni egyből ellenpéldának, hiszen ők is mély katalánok, és tudják mi a tisztelet. Mégis emlékszem Xavi minden második nyilatkozatába belekeverte a Realt, hiába kérdezték a tegnapi ebédjéről, és általában odaszúrt nekünk. Az a helyzet, hogy a jelenlegi Realból nem tudnék olyan embert mondani aki a sajtó előtt foglalkozna a Barcelonával, viszont nálatok ez a jelenség rendszeresen fellelhető.

- DinhoL
Ramos még jó, hogy nem nyilatkozik így hiszen majdnem leigazoltuk..M1Ö írta:Ez jogos, csak ott a hsz-ed 2. fele ami a lényeg. Felesleges volt, "háború" ide vagy oda. Hozzuk fel példának Ramos-t. Ő sem egy lángész, meg elég vehemens is, de soha nem olvastam tőle olyan nyilatkozatot, ahol például Messi-nek vagy Koke-nak szúr oda egyet. Nekem ezek nem szimpatikusak, nem látom értelmét, hogy miért kell ez. Örüljön, hogy a Barca-ba igazolt, nyaljon be Enrique-től Messi-ig nyílvánosan mindenkinek... De mikor még egy ilyen eseménynél is az jön elő, hogy a Real meg a CR... Hát nem lennék vele (meg sok Barca játékossal) puszipajtás.DinhoL írta:De azt is vedd hozzá, hogy Ardanak kicsit közelebbi a kapcsolata a városi riválissal, Danillonak a Barcával.

Ha leigazolnátok Vidalt, na vele már inkább lehetne hasonlítani a törököt.

Som i Serem!
6oat
6oat
- M1Ö
Ez jogos, csak ott a hsz-ed 2. fele ami a lényeg. Felesleges volt, "háború" ide vagy oda. Hozzuk fel példának Ramos-t. Ő sem egy lángész, meg elég vehemens is, de soha nem olvastam tőle olyan nyilatkozatot, ahol például Messi-nek vagy Koke-nak szúr oda egyet. Nekem ezek nem szimpatikusak, nem látom értelmét, hogy miért kell ez. Örüljön, hogy a Barca-ba igazolt, nyaljon be Enrique-től Messi-ig nyílvánosan mindenkinek... De mikor még egy ilyen eseménynél is az jön elő, hogy a Real meg a CR... Hát nem lennék vele (meg sok Barca játékossal) puszipajtás.DinhoL írta:De azt is vedd hozzá, hogy Ardanak kicsit közelebbi a kapcsolata a városi riválissal, Danillonak a Barcával.

- DinhoL
De azt is vedd hozzá, hogy Ardanak kicsit közelebbi a kapcsolata a városi riválissal, Danillonak a Barcával. Tény, hogy felesleges volt így nyilatkoznia de a sok évi "háborúzása" CR-el és a blancokkal erre vitte azt a szőrös fejét..M1Ö írta:Egyébként tényleg érdekes ez a téma. Nem Arda az első aki ide szúr. Jó, legyen az álma, tartsa Messi-t a legjobbnak. Ez abszolút elfogadható. De ugyanúgy mint Alves, odaszúr CR-nek és a Madridnak. Danilo bezzeg nem nyilatkozott ilyet. Teljesen korrekten elmondta, hogy miért nem a Barcat választotta. Sőt, Ő még jófej volt Neymarral szemben.

Som i Serem!
6oat
6oat
- M1Ö
Egyébként tényleg érdekes ez a téma. Nem Arda az első aki ide szúr. Jó, legyen az álma, tartsa Messi-t a legjobbnak. Ez abszolút elfogadható. De ugyanúgy mint Alves, odaszúr CR-nek és a Madridnak. Danilo bezzeg nem nyilatkozott ilyet. Teljesen korrekten elmondta, hogy miért nem a Barcat választotta. Sőt, Ő még jófej volt Neymarral szemben.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Saját nevelés...csak visszatért a cicihez.Armando Turan de Catalunya...h3x0r írta:Nincs ezzel semmi gond, csak megprobal beilleszkedni.
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- h3x0r
Nincs ezzel semmi gond, csak megprobal beilleszkedni.