Meg a csapatvédekezést ismét felhozta Pep első éveit idézőre, megtanultunk kontrázni, a pontrúgásokban baromi sokat fejlődtünk szintén.. Értem én, hogy itt full nímandnak tartják sokan, én se dobok hátast tőle, mert a támadásokat még nem annyira sikerült megkomponálnia - "MSN nyerje meg" szinten kívül -, de azért nem csak annyi szerepe volt, hogy pacsizott az épp lecserélt játékosokkal meccs közben.. :roll:
Most nem Luchorol volt szó amúgy sem elsősorban,és igen,a meccsek 90%-át az MSN hozta le,de ha annyit dominált az a 10-15 kontra a szezonban,meg az a pár pontrúgás,hát legyen.
És grat LE-nek,természetesen,jó szezont futott,de nekünk ugye Benitez fontosabb,mert az évek óta látszik hogy mit művelt le a csapataival,kivéve a poolos időszak talán,de annak a csapatnak az alapjait egy bizonyos Gerard Ulliel nevű úriember fektette le,Rafanak csak le kellett aratnia a termést.
Szóval azt mondom,hogy nem érzek akkora megnyugvást,mint amikor Carlo mester jött,egy középszerű edző,akinek sem karizmája,sem tekintélye nem igazán van,de cáfoljon csak rám.
Luchohoz még annyit,hogy avval a kerettel kb egy Roberto Martinez,Rudy Garcis vagy egy Emeri is hasonló magasságokba juthatott volna,bár annyi fórja azért LE-nek van,hogy nagyon ismeri a klubot.