Látom te olyan vagy, akinek lehetne mondani akármit is, akkor se fogadja el a tényeket... Érdekes módon az uefa/fifa nem tiltja el őket...El Sie7e írta:dehogy tudnak, csak nem érted hogy mit üvöltenek![]()

Mennyei futball
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Mennyei futball
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
dehogy tudnak, csak nem érted hogy mit üvöltenekrashidm írta:A magyar szurkolók 95%-a gyökér, nem tud normálisan szurkolni. Ez tény. Ha csak a cigányozás meg a buzizás megy, akkor mit kell csodálkozni? Érdekes külföldön tudnak normális keretek között szurkolni...El Sie7e írta:kiemeltem neked a lényeget :Đ szurkolni lehet, te pedig ezt írtad : fradisták ennyire nem értették, hogy kint se lehet szurkolni?

“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
-
A magyar szurkolók 95%-a gyökér, nem tud normálisan szurkolni. Ez tény. Ha csak a cigányozás meg a buzizás megy, akkor mit kell csodálkozni? Érdekes külföldön tudnak normális keretek között szurkolni...El Sie7e írta:kiemeltem neked a lényeget :Đ szurkolni lehet, te pedig ezt írtad : fradisták ennyire nem értették, hogy kint se lehet szurkolni?

- El Sie7e
megzavart a kékBBeno írta:ezt nem én írtam hanem dannen.te pedig ezt írtad : fradisták ennyire nem értették, hogy kint se lehet szurkolni?![]()

“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
ezt nem én írtam hanem dannen.te pedig ezt írtad : fradisták ennyire nem értették, hogy kint se lehet szurkolni?

- El Sie7e
kiemeltem neked a lényeget :Đ szurkolni lehet, te pedig ezt írtad : fradisták ennyire nem értették, hogy kint se lehet szurkolni?BBeno írta:„Arra kérünk minden igaz fradistát, hogy a 2015. július 9-én, csütörtök este sorra kerülő Európa-liga-visszavágó időpontjában, valamint az azt megelőző és követő órákban a stadiontól számított 250 méteres körön belül semmilyen aktivitást ne mutasson” – áll a klub szerdai közleményében, melyben a csapat vezetői felhívják a figyelmet: tisztában vannak azzal, hogy a legtöbb szurkoló segíteni akar a stadionba behallatszó buzdítással, ám az európai szövetség akkor is büntethet, ha a lelátók üresek, de a stadion környezetében a mérkőzés előtt, alatt vagy után bármilyen, akár a legkisebb rendbontás is történik.
„Amennyiben pedig az európai szövetség újra rasszista, kirekesztő, politikai vagy más népeket,nemzeteket, felekezeteket sértő megnyilvánulásokat, náci vagy ahhoz hasonló karlendítést tapasztal, akkor a következő büntetési tétel minimum 2 zárt kapus mérkőzés és akár több 100 ezer eurós bírság, illetőleg a mérkőzés végeredménye holland ellenfelünk javára történő megállapítása, de a büntetés lehet az Európa-liga-sorozatból történő kizárás is” – olvasható a közleményben.![]()
![]()
![]()
![]()
biztos én értelmeztem félre
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
„Arra kérünk minden igaz fradistát, hogy a 2015. július 9-én, csütörtök este sorra kerülő Európa-liga-visszavágó időpontjában, valamint az azt megelőző és követő órákban a stadiontól számított 250 méteres körön belül semmilyen aktivitást ne mutasson” – áll a klub szerdai közleményében, melyben a csapat vezetői felhívják a figyelmet: tisztában vannak azzal, hogy a legtöbb szurkoló segíteni akar a stadionba behallatszó buzdítással, ám az európai szövetség akkor is büntethet, ha a lelátók üresek, de a stadion környezetében a mérkőzés előtt, alatt vagy után bármilyen, akár a legkisebb rendbontás is történik.
„Amennyiben pedig az európai szövetség újra rasszista, kirekesztő, politikai vagy más népeket,nemzeteket, felekezeteket sértő megnyilvánulásokat, náci vagy ahhoz hasonló karlendítést tapasztal, akkor a következő büntetési tétel minimum 2 zárt kapus mérkőzés és akár több 100 ezer eurós bírság, illetőleg a mérkőzés végeredménye holland ellenfelünk javára történő megállapítása, de a büntetés lehet az Európa-liga-sorozatból történő kizárás is” – olvasható a közleményben.

biztos én értelmeztem félre

- El Sie7e
persze majd kapnak, mert te azt mondtad, meg mert értelmezési problémáid vannak egy cikknélBBeno írta:én délelőtt valami 250 méteres körzetről hallottam a stadion körül. ez meg közvetlen a stadion mellett van. nem baj majd kapnak megint

én délelőtt valami 250 méteres körzetről hallottam a stadion körül. ez meg közvetlen a stadion mellett van. nem baj majd kapnak megint
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
- Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
Azért mert kint szurkolnak miért kapnának büntetést? Magyarország-románia meccsen is kint volt szurkolás, nem lett belőle semmi.dannen írta:a fradisták ennyire nem értették, hogy kint se lehet szurkolni? ha jól tudom direkt megkérte őket a klub, hogy ne csinálják. úgy behallatszik, mintha ott lennének. aztán ha megint jön a büntetés megy majd a lázadás.
-
Jaj istenem ez a DVSc... mekkora egy lúzer csapat lett... pedig úgy szurkoltam nekik a bl csoportmeccsek után, hogy jól forgassák a pénzt és fejlődjenek...erre kiesnek majdnem egy montenegrói csapat ellen...

-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos
A Loki és az MTK továbbjutását a Duna World, a Fradiét pedig a Duna tévé.
A Vidi-szurkolóknak nem, a fradistáknak kötelező a kártya Vasárnap.
Újpesten sem kötelező a szurkolói kártya
Újpesten sem kötelező a szurkolói kártya

hala madrid!
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Bale-t leigazolta a Fradi.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Jo kis favago csapat ez a holland.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Na, hajrá Fradi!
Debrecen meg hozza.
MTK is jó lenne, ha meglepetést okozna.
Debrecen meg hozza.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Németh tegnap is 2 gólt vállalt.Ráadásul a másodikat nagyon szépen az alapvonalról emelte be. Szalait nem akarom látni magában szenvedni elől a Románok ellen, Németh kaphatna esélyt

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Jaja, ez tényleg így van, elég középszerű a felhozatal. Viszont legalább magyarok érkeztek nem a belga franchise valamelyik fölöslegessé vált zsoldosa játszik egy félévet a csapatnál

"And my heart will leave you never."
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Balogh nem megy, a kiszemeltek közül Mohl jön, Pávkovic zsákbamacska. Szar az egész, már több magyar nem jön, külföldiek fognak, nem megyünk valszeg a pénzért. Pedig az átigazolási szezon elején úgy volt, hogy jön Könyves, Csiki, jöhetett volna Bouadla, Koltai, Kővári, Radó. Senki igazán jó játékos nem jött.messideco írta:Mi folyik itt Újpesten? Magyar csapat lesz? Kell a belgáknak a 400 millió forint?
Érkezett (nso): Kylian Hazard (belga, Zulte Waregem – Belgium -Eden testvére), Kálnoki Kis Dávid (MTK, szabadon igazolhatóként), Kovács Zoltán (Dinamo Bucuresti – Románia, szabadon igazolhatóként), Windecker József (Győri ETO, szabadon igazolhatóként), Filkor Attila (AC Milan, legutóbb kölcsönben Avellino – Olaszország, szabadon igazolható).
Kiszemeltek: Csiki Norbert (MTK, szabadon igazolható), Mohl Dávid (PMFC, próbajáték), Pávkovics Bence (PMFC, próbajáték), Radó András (Haladás)
Nem lenne rossz ez így, csak sajnos a két talán legjobb játékos, Suljic és Balogh Balázs is távozni szándékozik
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Mi folyik itt Újpesten? Magyar csapat lesz? Kell a belgáknak a 400 millió forint? 
Érkezett (nso): Kylian Hazard (belga, Zulte Waregem – Belgium -Eden testvére), Kálnoki Kis Dávid (MTK, szabadon igazolhatóként), Kovács Zoltán (Dinamo Bucuresti – Románia, szabadon igazolhatóként), Windecker József (Győri ETO, szabadon igazolhatóként), Filkor Attila (AC Milan, legutóbb kölcsönben Avellino – Olaszország, szabadon igazolható).
Kiszemeltek: Csiki Norbert (MTK, szabadon igazolható), Mohl Dávid (PMFC, próbajáték), Pávkovics Bence (PMFC, próbajáték), Radó András (Haladás)
Nem lenne rossz ez így, csak sajnos a két talán legjobb játékos, Suljic és Balogh Balázs is távozni szándékozik

"And my heart will leave you never."