Mennyei futball

Foci a Real Madridon túl...
rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Mennyei futball

HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. július 9., csütörtök 21:35

El Sie7e írta:kiemeltem neked a lényeget :Đ szurkolni lehet, te pedig ezt írtad : fradisták ennyire nem értették, hogy kint se lehet szurkolni?
A magyar szurkolók 95%-a gyökér, nem tud normálisan szurkolni. Ez tény. Ha csak a cigányozás meg a buzizás megy, akkor mit kell csodálkozni? Érdekes külföldön tudnak normális keretek között szurkolni... :coffee:

El Sie7e
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2015. július 9., csütörtök 21:34

BBeno írta:
te pedig ezt írtad : fradisták ennyire nem értették, hogy kint se lehet szurkolni?
ezt nem én írtam hanem dannen. :coffee:
megzavart a kék :mrgreen:
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. július 9., csütörtök 21:33

te pedig ezt írtad : fradisták ennyire nem értették, hogy kint se lehet szurkolni?
ezt nem én írtam hanem dannen. :coffee:
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

El Sie7e

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2015. július 9., csütörtök 21:31

BBeno írta:
„Arra kérünk minden igaz fradistát, hogy a 2015. július 9-én, csütörtök este sorra kerülő Európa-liga-visszavágó időpontjában, valamint az azt megelőző és követő órákban a stadiontól számított 250 méteres körön belül semmilyen aktivitást ne mutasson” – áll a klub szerdai közleményében, melyben a csapat vezetői felhívják a figyelmet: tisztában vannak azzal, hogy a legtöbb szurkoló segíteni akar a stadionba behallatszó buzdítással, ám az európai szövetség akkor is büntethet, ha a lelátók üresek, de a stadion környezetében a mérkőzés előtt, alatt vagy után bármilyen, akár a legkisebb rendbontás is történik.
„Amennyiben pedig az európai szövetség újra rasszista, kirekesztő, politikai vagy más népeket,nemzeteket, felekezeteket sértő megnyilvánulásokat, náci vagy ahhoz hasonló karlendítést tapasztal, akkor a következő büntetési tétel minimum 2 zárt kapus mérkőzés és akár több 100 ezer eurós bírság, illetőleg a mérkőzés végeredménye holland ellenfelünk javára történő megállapítása, de a büntetés lehet az Európa-liga-sorozatból történő kizárás is” – olvasható a közleményben.
:lol: :lol: :lol: :lol:
biztos én értelmeztem félre

:coffee:
kiemeltem neked a lényeget :Đ szurkolni lehet, te pedig ezt írtad : fradisták ennyire nem értették, hogy kint se lehet szurkolni?
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. július 9., csütörtök 21:19

„Arra kérünk minden igaz fradistát, hogy a 2015. július 9-én, csütörtök este sorra kerülő Európa-liga-visszavágó időpontjában, valamint az azt megelőző és követő órákban a stadiontól számított 250 méteres körön belül semmilyen aktivitást ne mutasson” – áll a klub szerdai közleményében, melyben a csapat vezetői felhívják a figyelmet: tisztában vannak azzal, hogy a legtöbb szurkoló segíteni akar a stadionba behallatszó buzdítással, ám az európai szövetség akkor is büntethet, ha a lelátók üresek, de a stadion környezetében a mérkőzés előtt, alatt vagy után bármilyen, akár a legkisebb rendbontás is történik.
„Amennyiben pedig az európai szövetség újra rasszista, kirekesztő, politikai vagy más népeket,nemzeteket, felekezeteket sértő megnyilvánulásokat, náci vagy ahhoz hasonló karlendítést tapasztal, akkor a következő büntetési tétel minimum 2 zárt kapus mérkőzés és akár több 100 ezer eurós bírság, illetőleg a mérkőzés végeredménye holland ellenfelünk javára történő megállapítása, de a büntetés lehet az Európa-liga-sorozatból történő kizárás is” – olvasható a közleményben.
biztos én értelmeztem félre

:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

VAR<3

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

El Sie7e

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2015. július 9., csütörtök 21:03

BBeno írta:én délelőtt valami 250 méteres körzetről hallottam a stadion körül. ez meg közvetlen a stadion mellett van. nem baj majd kapnak megint
persze majd kapnak, mert te azt mondtad, meg mert értelmezési problémáid vannak egy cikknél :lol:

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. július 9., csütörtök 20:54

én délelőtt valami 250 méteres körzetről hallottam a stadion körül. ez meg közvetlen a stadion mellett van. nem baj majd kapnak megint

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

VAR<3

LiamGallagher
Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid

HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2015. július 9., csütörtök 20:50

dannen írta:a fradisták ennyire nem értették, hogy kint se lehet szurkolni? ha jól tudom direkt megkérte őket a klub, hogy ne csinálják. úgy behallatszik, mintha ott lennének. aztán ha megint jön a büntetés megy majd a lázadás.
Azért mert kint szurkolnak miért kapnának büntetést? Magyarország-románia meccsen is kint volt szurkolás, nem lett belőle semmi.

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. július 9., csütörtök 19:15

Jaj istenem ez a DVSc... mekkora egy lúzer csapat lett... pedig úgy szurkoltam nekik a bl csoportmeccsek után, hogy jól forgassák a pénzt és fejlődjenek...erre kiesnek majdnem egy montenegrói csapat ellen... :lol:

TéOeM
Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos

HozzászólásSzerző: TéOeM » 2015. július 9., csütörtök 19:00

A Loki és az MTK továbbjutását a Duna World, a Fradiét pedig a Duna tévé.

kupak17

HozzászólásSzerző: kupak17 » 2015. július 3., péntek 12:40

A Vidi-szurkolóknak nem, a fradistáknak kötelező a kártya Vasárnap.

Újpesten sem kötelező a szurkolói kártya :D
hala madrid!
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. július 2., csütörtök 21:48

Bale-t leigazolta a Fradi. :lol:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. július 2., csütörtök 20:22

Jo kis favago csapat ez a holland.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. július 2., csütörtök 20:00

Na, hajrá Fradi!

Debrecen meg hozza. :agree: MTK is jó lenne, ha meglepetést okozna.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. július 2., csütörtök 11:40

Németh tegnap is 2 gólt vállalt.Ráadásul a másodikat nagyon szépen az alapvonalról emelte be. Szalait nem akarom látni magában szenvedni elől a Románok ellen, Németh kaphatna esélyt :)
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2015. július 1., szerda 19:11

Jaja, ez tényleg így van, elég középszerű a felhozatal. Viszont legalább magyarok érkeztek nem a belga franchise valamelyik fölöslegessé vált zsoldosa játszik egy félévet a csapatnál :)
"And my heart will leave you never."

gólvonal
Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest

HozzászólásSzerző: gólvonal » 2015. július 1., szerda 18:54

messideco írta:Mi folyik itt Újpesten? Magyar csapat lesz? Kell a belgáknak a 400 millió forint? :lol:

Érkezett (nso): Kylian Hazard (belga, Zulte Waregem – Belgium -Eden testvére), Kálnoki Kis Dávid (MTK, szabadon igazolhatóként), Kovács Zoltán (Dinamo Bucuresti – Románia, szabadon igazolhatóként), Windecker József (Győri ETO, szabadon igazolhatóként), Filkor Attila (AC Milan, legutóbb kölcsönben Avellino – Olaszország, szabadon igazolható).

Kiszemeltek: Csiki Norbert (MTK, szabadon igazolható), Mohl Dávid (PMFC, próbajáték), Pávkovics Bence (PMFC, próbajáték), Radó András (Haladás)

Nem lenne rossz ez így, csak sajnos a két talán legjobb játékos, Suljic és Balogh Balázs is távozni szándékozik :(
Balogh nem megy, a kiszemeltek közül Mohl jön, Pávkovic zsákbamacska. Szar az egész, már több magyar nem jön, külföldiek fognak, nem megyünk valszeg a pénzért. Pedig az átigazolási szezon elején úgy volt, hogy jön Könyves, Csiki, jöhetett volna Bouadla, Koltai, Kővári, Radó. Senki igazán jó játékos nem jött.

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2015. július 1., szerda 18:49

Mi folyik itt Újpesten? Magyar csapat lesz? Kell a belgáknak a 400 millió forint? :lol:

Érkezett (nso): Kylian Hazard (belga, Zulte Waregem – Belgium -Eden testvére), Kálnoki Kis Dávid (MTK, szabadon igazolhatóként), Kovács Zoltán (Dinamo Bucuresti – Románia, szabadon igazolhatóként), Windecker József (Győri ETO, szabadon igazolhatóként), Filkor Attila (AC Milan, legutóbb kölcsönben Avellino – Olaszország, szabadon igazolható).

Kiszemeltek: Csiki Norbert (MTK, szabadon igazolható), Mohl Dávid (PMFC, próbajáték), Pávkovics Bence (PMFC, próbajáték), Radó András (Haladás)

Nem lenne rossz ez így, csak sajnos a két talán legjobb játékos, Suljic és Balogh Balázs is távozni szándékozik :(
"And my heart will leave you never."

LiamGallagher
Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid

HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2015. július 1., szerda 14:54

Na most ezek vagy azt hiszik, hogy április 1 van, vagy tegnap úgy eldurvult a buli az MLSZ-nél, hogy még mindig részegek. Komolyan nem lepődnék meg, ha jövőre az idénykezdés előtt 1 hónappal úgy döntenének, hogy kell 20 csapat az NB1-be és 4x játszik mindenki egymással. TV-ben meg csak úgy nézheted majd a meccset, ha van beépített retinaszkennered és a meccs előtt szkennelsz egyet. Óriási ez a magyar foci. :D

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 1., szerda 14:43

kubatovra kíváncsi leszek, mondjuk a szkenner sem volt kötelező mégis nyomatja, szóval...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Vissza: