vihar miatteg bp-n ragadtam, nem mentek gyor fele a vonatok. lecsusztam volna az atszallast... parades
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. július 8., szerda 21:56
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 8., szerda 21:54
Önéletrajz helyett összerakunk neked egy best offot a fórumos tevékenységedből, untig elég lesz.Kerlon írta:Az amúgy úgy volt, hogy 28 órát nem aludtam és fél liter vodka volt a fogyó termék.És lassan leírhatnád, hogy hova kell küldenem az önéletrajzot, motiváció levelet könnyű lesz írnom... azt hiszem.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 8., szerda 21:51
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 8., szerda 21:51
Home officenmate írta:masnapos meg hagyjan, de reszegen tenyleg nem illik.
mondjuk en most szereztem plusz munkat otthonvegzoset, tudnam ett csinalni foallasban mit ne mondjak. lehetnek reszeg mindig.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 8., szerda 21:51
És...hányas szoba is a tiéd a chaturbate-en?nmate írta: mondjuk en most szereztem plusz munkat otthonvegzoset, tudnam ett csinalni foallasban mit ne mondjak. lehetnek reszeg mindig.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. július 8., szerda 21:51
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. július 8., szerda 21:49
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 8., szerda 21:46
Munkahely függő, persze csak úgy hallottamKétlem, hogy tolerálni fogják, hogy buli után alvás nélkül bemegyek dolgozni.![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 8., szerda 21:45
Kétlem, hogy tolerálni fogják, hogy buli után alvás nélkül bemegyek dolgozni.Realista24 írta:Ez csak rajtad múlik. Azzal meg hogy melózni kezdesz, nem halsz meg baszodmert az egyetemi élet már nem jön vissza sajnos, ennél jobb meg soha nem lesz...
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 8., szerda 21:38
Hát ha ott is marad ez a random stílus, akkor ki tudja...Realista24 írta:Ez csak rajtad múlik. Azzal meg hogy melózni kezdesz, nem halsz meg baszodmert az egyetemi élet már nem jön vissza sajnos, ennél jobb meg soha nem lesz...
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. július 8., szerda 21:38
Géci írta:Most szálltam ki egy 8 éves kapcsolatból, aztán most hasonlóan gondolkozok mint Kerlon... Amit eddig kihgytam azt szeretném bepótolni. Persze, ha jön közben egy értelmes csaj, akkor nem küldöm el a rákba mert élni akarok, de most meg nyílt a világ 1 jó hónapja.
But how about a second degree?Úgy senki sem gondolkozik, mint én. :Đ Amúgy nem a csaj téma, hanem minden "összejött" mostanában. Lassan végzek a sulival, mehetek melózni, ki kell élnem még magam, mert az egyetemi élet már nem jön vissza sajnos, ennél jobb meg soha nem lesz...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 8., szerda 21:36
Ez csak rajtad múlik. Azzal meg hogy melózni kezdesz, nem halsz meg baszodmert az egyetemi élet már nem jön vissza sajnos, ennél jobb meg soha nem lesz...
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 8., szerda 21:33
Néha elgurul valami. :Đziro4vr írta:Ennyit rólam, de te miért nyomatod a sok hülyeséget?Kerlon írta:Mert a komoly felfogást fűszerezni kell egy kis lazasággal.
Úgy senki sem gondolkozik, mint én. :Đ Amúgy nem a csaj téma, hanem minden "összejött" mostanában. Lassan végzek a sulival, mehetek melózni, ki kell élnem még magam, mert az egyetemi élet már nem jön vissza sajnos, ennél jobb meg soha nem lesz...Géci írta:Most szálltam ki egy 8 éves kapcsolatból, aztán most hasonlóan gondolkozok mint Kerlon... Amit eddig kihgytam azt szeretném bepótolni. Persze, ha jön közben egy értelmes csaj, akkor nem küldöm el a rákba mert élni akarok, de most meg nyílt a világ 1 jó hónapja.
HozzászólásSzerző: fiore » 2015. július 8., szerda 21:29
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 8., szerda 21:19
Az komoly, részvétem vagy mit kell mondani ilyenkor. Gondolom ennyi év után azért nem egy gyors döntés volt ez. Mi a harmadik évet tapossuk, jelenleg szerintem 2 hétig nem bírnék nélküle életben maradni.Géci írta:Most szálltam ki egy 8 éves kapcsolatból
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. július 8., szerda 21:16
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 8., szerda 21:13
Ennyit rólam, de te miért nyomatod a sok hülyeséget?Kerlon írta:Mert a komoly felfogást fűszerezni kell egy kis lazasággal.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 8., szerda 21:09
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 8., szerda 20:56
De miért kell minden hozzászólásodnak elvenni az élét azzal, hogy úgy zárod le, mint egy fogyatékos?Kerlon írta:Nem meggyőzni akarom, csak fogja fel, hogy másoknak más igényeik vannak. Lehet ő venne egy biciklit fél millióért, nekem meg jó a 40 ezres vagy ő másra áldoz többet, amire én sajnálnék... ECCERŰ
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 8., szerda 19:53
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem