Realista24 írta:Én DDG kérdésben Csokival értek egyet.
Nincs ezzel gond,én is megvenném őt,mert courtois nem megszerezhető.....de nem mindenáron.
De nem is DDG a lényeg,hanem az ami hosszú évek óta jellemző,és ez miatt MERI elkéri a MU azt az árat,amit SENKI MÁSTÓL nem merte volna.....az meg hogy DDG szerződése lejártában ezt a mu.t nem érdekli hát ezt had ne higgyem el,persze.....majd pont a két fő zsidót nem érdekelné ha elveszítenék őt ingyen,hullana ott egy két fej az lehetséges.......
elakarták ők adni,mert NEM AKART hosszabbítani már,és ezt a MU is tudta.....azért húzták vele az időt,mert a real volt a kérő és le lehet fejni minket. esküszöm óramű pontossággal tudtam,hogy lassna már 40 milla lesz a téma.....esküszöm Eger összes borára.....soha többé ne vehessek ha nem úgy gondoltam,hogy nem a mu fog engedni hanem a real megy majd még feljebb....nagyon iszonyat ez a gondolkodás.
...és ez régóta tendencia sajnos,ezért pofátlan velünk a legtöbb klub.
...én már sok évvel ezelőtt bevezettem volna,ha a monaco 80 at kér,és a játékos max 60at ér,akkor addig megyek el....ha nem akkor nem....veszek mást,mindenki pótolható,ezer és ezer játékos van,csak nem kellene ész nélkül hajkurászni egy egy nevet......
nem most kell elkezdeni spórolni.
de nem erről beszélek....hanem hogy a nálunk divatos rossz elv miatt vagyunk mindig ebben a helyzetben.
Realista24 írta:HA jövőre jönne ingyen De Gea, akkor - mivel Mendes az ügynöke - szerintem 8 millió alatt nem írna alá. Ez a Realnak ugye nagyjából a duplája.
Most 5 milliót fog kapni elvileg, ez évi 6 millió "spórolás", hat évnél az 36 milla.
Nem a végeredmény a fontos,de azt is lehet vitatni,kevesebb a különbség szerintem,hanem az hogy ezt minden évben elsütjük,ezt a bazári mókát,ahol mint a lengyel piacon egy frotir törülközőtt 3x oson áron sóznak ránk,holott másutt 3ad annyi.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.