Munkahely függő, persze csak úgy hallottamKétlem, hogy tolerálni fogják, hogy buli után alvás nélkül bemegyek dolgozni.![]()

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 8., szerda 21:46
Munkahely függő, persze csak úgy hallottamKétlem, hogy tolerálni fogják, hogy buli után alvás nélkül bemegyek dolgozni.![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 8., szerda 21:45
Kétlem, hogy tolerálni fogják, hogy buli után alvás nélkül bemegyek dolgozni.Realista24 írta:Ez csak rajtad múlik. Azzal meg hogy melózni kezdesz, nem halsz meg baszodmert az egyetemi élet már nem jön vissza sajnos, ennél jobb meg soha nem lesz...
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 8., szerda 21:38
Hát ha ott is marad ez a random stílus, akkor ki tudja...Realista24 írta:Ez csak rajtad múlik. Azzal meg hogy melózni kezdesz, nem halsz meg baszodmert az egyetemi élet már nem jön vissza sajnos, ennél jobb meg soha nem lesz...
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. július 8., szerda 21:38
Géci írta:Most szálltam ki egy 8 éves kapcsolatból, aztán most hasonlóan gondolkozok mint Kerlon... Amit eddig kihgytam azt szeretném bepótolni. Persze, ha jön közben egy értelmes csaj, akkor nem küldöm el a rákba mert élni akarok, de most meg nyílt a világ 1 jó hónapja.
But how about a second degree?Úgy senki sem gondolkozik, mint én. :Đ Amúgy nem a csaj téma, hanem minden "összejött" mostanában. Lassan végzek a sulival, mehetek melózni, ki kell élnem még magam, mert az egyetemi élet már nem jön vissza sajnos, ennél jobb meg soha nem lesz...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 8., szerda 21:36
Ez csak rajtad múlik. Azzal meg hogy melózni kezdesz, nem halsz meg baszodmert az egyetemi élet már nem jön vissza sajnos, ennél jobb meg soha nem lesz...
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 8., szerda 21:33
Néha elgurul valami. :Đziro4vr írta:Ennyit rólam, de te miért nyomatod a sok hülyeséget?Kerlon írta:Mert a komoly felfogást fűszerezni kell egy kis lazasággal.
Úgy senki sem gondolkozik, mint én. :Đ Amúgy nem a csaj téma, hanem minden "összejött" mostanában. Lassan végzek a sulival, mehetek melózni, ki kell élnem még magam, mert az egyetemi élet már nem jön vissza sajnos, ennél jobb meg soha nem lesz...Géci írta:Most szálltam ki egy 8 éves kapcsolatból, aztán most hasonlóan gondolkozok mint Kerlon... Amit eddig kihgytam azt szeretném bepótolni. Persze, ha jön közben egy értelmes csaj, akkor nem küldöm el a rákba mert élni akarok, de most meg nyílt a világ 1 jó hónapja.
HozzászólásSzerző: fiore » 2015. július 8., szerda 21:29
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 8., szerda 21:19
Az komoly, részvétem vagy mit kell mondani ilyenkor. Gondolom ennyi év után azért nem egy gyors döntés volt ez. Mi a harmadik évet tapossuk, jelenleg szerintem 2 hétig nem bírnék nélküle életben maradni.Géci írta:Most szálltam ki egy 8 éves kapcsolatból
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. július 8., szerda 21:16
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 8., szerda 21:13
Ennyit rólam, de te miért nyomatod a sok hülyeséget?Kerlon írta:Mert a komoly felfogást fűszerezni kell egy kis lazasággal.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 8., szerda 21:09
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 8., szerda 20:56
De miért kell minden hozzászólásodnak elvenni az élét azzal, hogy úgy zárod le, mint egy fogyatékos?Kerlon írta:Nem meggyőzni akarom, csak fogja fel, hogy másoknak más igényeik vannak. Lehet ő venne egy biciklit fél millióért, nekem meg jó a 40 ezres vagy ő másra áldoz többet, amire én sajnálnék... ECCERŰ
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 8., szerda 19:53
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 8., szerda 19:44
Ezekkel az érvekkel most biztos meggyőzted.Kerlon írta:Annak, aki szeret élni, szereti a nyüzsgést és nem sajnál elbulizni egy minimálbért #ketkoktel47ezerrashidm írta:Én a büdös életben nem mennék el fesztiválra. Miért?
Pl. Sound:
-jegy ilyen 50k nem? Legyen 50k
- napi szinten én legalább 10-20k piát elinnék (gondolom nem 250-300 Ft a csapolt, fesztiválokon amúgy is nagyon durván csalnak a rövidekkel...pl mércében hagynak egy kevés vizet, így kevesebb tömény is jut a mércébe... vagy a szívószállal felszív töményet így úgy érzed hogy több töményt rakott a piádba, illetve ha eleve 4 cl helyett jó esetben 2 cl-t kapsz).
Így kb. kijönne 70-80-ra minimum. Kinek éri ez meg?
HozzászólásSzerző: Enrique » 2015. július 8., szerda 19:44
Hát azért most, amikor gyakorlatilag minden hétre jut egy nagy volumenű fesztivál, és mind teltházzal megy le, ez elég fura kérdés.rashidm írta:Kinek éri ez meg?
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. július 8., szerda 19:28
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 8., szerda 19:23
Annak, aki szeret élni, szereti a nyüzsgést és nem sajnál elbulizni egy minimálbért #ketkoktel47ezerrashidm írta:Én a büdös életben nem mennék el fesztiválra. Miért?
Pl. Sound:
-jegy ilyen 50k nem? Legyen 50k
- napi szinten én legalább 10-20k piát elinnék (gondolom nem 250-300 Ft a csapolt, fesztiválokon amúgy is nagyon durván csalnak a rövidekkel...pl mércében hagynak egy kevés vizet, így kevesebb tömény is jut a mércébe... vagy a szívószállal felszív töményet így úgy érzed hogy több töményt rakott a piádba, illetve ha eleve 4 cl helyett jó esetben 2 cl-t kapsz).
Így kb. kijönne 70-80-ra minimum. Kinek éri ez meg?
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2015. július 8., szerda 19:23
Ahogy érzed, de én azt tudom, hogy amit pl. Slash-en és Rise Against-en megéltem,Én a büdös életben nem mennék el fesztiválra. Miért?
HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. július 8., szerda 19:10
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 8., szerda 19:04
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem