Nincs. Vagyis van William Carvalho Illarra pótlására.Btw valami középpályásról nincs hír? Ha bigliáról van, kérlek azt írd, hogy nincs!

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 8., szerda 19:16
Nincs. Vagyis van William Carvalho Illarra pótlására.Btw valami középpályásról nincs hír? Ha bigliáról van, kérlek azt írd, hogy nincs!
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 8., szerda 19:15
Király Gabi az lett volna, de a Hali elvitte...Realista24 írta:Pajti, hiába mondod, hogy 15 millió, ha a MU nem adja ide annyiért.
Abban meg nem lehet bízni, hogy jövőre is minket választ. Nekünk pedig égető szükségünk van egy ilyen kapusra, mert Navas nem opció, a többi elit kapus pedig megszerezhetetlen.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 8., szerda 19:13
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. július 8., szerda 19:03
Realista24 írta:Én DDG kérdésben Csokival értek egyet.
de nem erről beszélek....hanem hogy a nálunk divatos rossz elv miatt vagyunk mindig ebben a helyzetben.nem most kell elkezdeni spórolni.
Nem a végeredmény a fontos,de azt is lehet vitatni,kevesebb a különbség szerintem,hanem az hogy ezt minden évben elsütjük,ezt a bazári mókát,ahol mint a lengyel piacon egy frotir törülközőtt 3x oson áron sóznak ránk,holott másutt 3ad annyi.Realista24 írta:HA jövőre jönne ingyen De Gea, akkor - mivel Mendes az ügynöke - szerintem 8 millió alatt nem írna alá. Ez a Realnak ugye nagyjából a duplája.
Most 5 milliót fog kapni elvileg, ez évi 6 millió "spórolás", hat évnél az 36 milla.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 8., szerda 19:01
HozzászólásSzerző: sandorzolika » 2015. július 8., szerda 19:00
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 8., szerda 18:55
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. július 8., szerda 18:51
Van bőven más, akivel ezt meg kellett volna tenni. degea 10 évre megoldaná a kapusposztot, nem most kell elkezdeni spórolni.R.M.C.F írta:nem szabadna....már évekkel ezelőtt megkellett volna fogni ezt,hogy nekünk mindenki drágább 20-30% al mint bárki másnak. Azért mert tudják azt amit mi is,ha a real akar valakit,akkor ésszerűtlen összegeket is kifizet. Már régen meg kellett volna ezt állítani,semmivel sem lenne rosszabb keretünk.Szóval hiába a lejáró szerződés, 30 millióig simán elmennék én is. Talán kicsit fölé is.
HozzászólásSzerző: chronic » 2015. július 8., szerda 18:50
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2015. július 8., szerda 18:48
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 8., szerda 18:45
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. július 8., szerda 18:40
nem szabadna....már évekkel ezelőtt megkellett volna fogni ezt,hogy nekünk mindenki drágább 20-30% al mint bárki másnak. Azért mert tudják azt amit mi is,ha a real akar valakit,akkor ésszerűtlen összegeket is kifizet. Már régen meg kellett volna ezt állítani,semmivel sem lenne rosszabb keretünk.Szóval hiába a lejáró szerződés, 30 millióig simán elmennék én is. Talán kicsit fölé is.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. július 8., szerda 18:22
Többet.Egyetlen problema h a gyerek azert kozel sincs Neuerhez vagy Courtoishoz... bar erre nem irok disszertaciot, tobbet kene latnom jatszani (es nem csak promotional videokat) :kivagyhe:
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. július 8., szerda 18:16
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. július 8., szerda 18:15
Ez nekem kicsit olyan mint a világvége hívők dumái, mindig nyomatják,hogy egyszer majd aztán sose. Lassan 15 éve locsolja ki a klub a zsetont az ablakon és annyira megéreztük ezt... Nem itt a baj akkor van,ha nem jó helyre megy a lóvé, vagy ha nem is abba az irányba indulunk el amire szükségünk van.De Gea-ra szükségünk van így nekem 8,hogy mennyiért jön, ja jövőre lejár a szerződése, addig 15ször fordulhat meg a világ, a Mu szárnyra kap vagy annyi lóvét ad majd De Gea-nak amire már nem mond nemet stb...rashidm írta: Csak az a drága helyzet, hogy egyszer a Real-nak is elfogy a pénze...
HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. július 8., szerda 18:07
Ez benne a lényeg, hogy nem annyi.dzsi91 írta:Ha a klub költségvetése mondjuk 10000 millió juró, akkor felőlem aztán annyi is lehet, pont leszarom.Hrashidm írta:
Tehát, ha jól értelek, felőled lehetne 300 milla is? Ha már minőség, akkor legyen drága... Azért okés, hogy minőséget meg kell fizetni, de azért ne legyünk már minden évben totál segghülyék...
Nem, itt az a gond, hogy Pérez megvesz bárkit, értsd akár a két-háromszorosát, aki megtetszik neki, mert dollár forog a szeme helyett. Csak az a drága helyzet, hogy egyszer a Real-nak is elfogy a pénze...dzsi91 írta:a perez ugydöntene,hogy egy nyáron akarja megvenni CR-t Messi-t és Chuck Norris-t úgyis előkerítené rá a pénzt és úgyse érezné meg a klub. Itt a baj akkor van ha perez nem akar minden áron valakit(jelen esetben egy minőségi kkp-t...)
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. július 8., szerda 18:02
Ha a klub költségvetése mondjuk 10000 millió juró, akkor felőlem aztán annyi is lehet, pont leszarom.Ha perez ugydöntene,hogy egy nyáron akarja megvenni CR-t Messi-t és Chuck Norris-t úgyis előkerítené rá a pénzt és úgyse érezné meg a klub. Itt a baj akkor van ha perez nem akar minden áron valakit(jelen esetben egy minőségi kkp-t...)rashidm írta:
Tehát, ha jól értelek, felőled lehetne 300 milla is? Ha már minőség, akkor legyen drága... Azért okés, hogy minőséget meg kell fizetni, de azért ne legyünk már minden évben totál segghülyék...
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. július 8., szerda 17:54
HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. július 8., szerda 17:44
De értelmes keretek között. Mi veszünkCS0ki írta:Az összes nagycsapat pénget, nem kevés pénzeket.ne vicceljünk már....amikor még 30 millióról voltak a hírek már akkor mondtam(vagy csak akartam) hogy a mu azért húzza ezt mert a real a másik fél és tökéletesen tisztában vannak vele ha akar a madrid valakit akkor nem számít az ésszerűség és majd 40 körül meg is állapodnak.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. július 8., szerda 17:38
Az összes nagycsapat pénget, nem kevés pénzeket. Nézzük már meg, hogy kikre mennyit fizettek nemhogy a legnagyobb csapatok, hanem még a másodvonalasok is.ne vicceljünk már....amikor még 30 millióról voltak a hírek már akkor mondtam(vagy csak akartam) hogy a mu azért húzza ezt mert a real a másik fél és tökéletesen tisztában vannak vele ha akar a madrid valakit akkor nem számít az ésszerűség és majd 40 körül meg is állapodnak.
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem